Yargılamayın ama Fazla erkek sayısı fazla yaşanmışlıklar?

1999 dogumlu 26 yaşına 1 ay önce girmiş bir kızım 2018 den beri renkli bir hayatım oldu 93 kişiyle görüşmüşüm (futbolcu oldu şirket sahipleri veya orta gelirli cocuklar veya beyaz yaka kişiler hatta evli müdür bile oldu) bu kişilerden 28 tanesiyle öpüşmüşüm 16 tanesiyle cinsel beraberlik yaşamışım 6 tane de ciddi ilişkim oldu aileye girdiklerim anneyle tanışdıklarım vs, üniversiteden mezun oldum 2019 da kurumsal iş değiştirdiğim türkiyede bilindik 4 . Firmam defalarca kez 75 kilodan 58 kiloya kadar düştüm 30 kere falan gece clubune gitmişimdir 17 farklı otele gitmişim İstanbul'da (bir kişiyle birden fazla gittiğimde olmuştur yani 50 falan toplamda ) çok fazla gezdim 5-6 kez bunglov tarzı yerlere gittim yurtdısına bile 1 kez cıktım vs kendimi cok fazla yaşamış ve yorgun hissediyorum şu an bir firmada 4 aydır calısıyorum güzel gidiyor ve hayatımda kimse yok kimseyle görüşmüyorum Tamamen evlenme kafasına girdim karşıma cıksın istiyorum bunu manifestliyorum✨✨sizcede bu yaşa cok şey sığdırmamış mıyım?

Yargılamayın ama Fazla erkek sayısı fazla yaşanmışlıklar?