Cinsel Yaşam Birini arzularsanız bunu ona direkt söylermisiniz? Yoksa bahane bulup bir yere mi davet edersiniz? KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Siz birini arzularsanız ne yaparsınız?Peki her arzu Aşk Mı dır?#aşk #aşkveilişkiler #kaptan #cinsellik Güncellemeler10 ay Soru Güncelll 🙋🏻♂️ Birini arzularsanız bunu ona direkt söylermisiniz? Yoksa bahane bulup bir yere mi davet edersiniz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Birini durduk yere arzulamam söz konusu olamaz. Duygu beslediğim biriyse zaten akışta gelişir her şey. 1 2 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Sizin tavrınızı düşüncelerinizi az çok tahmin edebiliyorum. Yinede tesekkürler✨ Yorumla HeartofFire 10 ay Rica ederim 🤟 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Aşık olduğum kadını arzularım sadece. buda onu bilir zaten 1 2 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Seni bilmez olur mu barışımBilmemesi onun aptallığı olur😉 u Barış_LonelyForever 10 ay 🙏✌️
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Yalnızca sevdiğim adama arzu duyarım. Ben söylemeden o anlar diye düşünüyorum 1 3 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Anlasmaaazzzdın anlamazzdııın😄😄m.youtube.com/watch Yorumla Suvenir 10 ay 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Çok iyi olmuş bu yaaa😆😆 Yorumla
ByWαyɳe Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Ben sadece sevdiğim kadını arzular ve onunla yaparım 1 3 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Zaten sevmedigimiz ya da hoşlanmadığımız birinide arzulamayız değil mi? 😄 Yorumla ByWαyɳe 10 ay Nefes alsın yeter diyen var :D Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Aga onlar için su bidonu bile nefes alıyor zaten 🤣🤣🤣 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. Tab2 söylenir söylenmeyecekse sevmenin ne anlamı kalır 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Direkt söylerim 2 1 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Bi cesur daha Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. direkt söylerim 1 1 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Waoow bi kadın için cesurca
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bilmiyorum babama sorarım 0 1 Yorumla KaptanMagaralı 10 ay Sor sor ögretir belki Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. dırekt soylerım 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Söylemem. 😃 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Birini durduk yere arzulamam söz konusu olamaz. Duygu beslediğim biriyse zaten akışta gelişir her şey.
Sizin tavrınızı düşüncelerinizi az çok tahmin edebiliyorum. Yinede tesekkürler✨
Rica ederim 🤟
Aşık olduğum kadını arzularım sadece. buda onu bilir zaten
Seni bilmez olur mu barışım
Bilmemesi onun aptallığı olur😉
🙏✌️
Yalnızca sevdiğim adama arzu duyarım. Ben söylemeden o anlar diye düşünüyorum
Anlasmaaazzzdın anlamazzdııın😄😄
m.youtube.com/watch
🤣🤣🤣🤣🤣
Çok iyi olmuş bu yaaa😆😆
Ben sadece sevdiğim kadını arzular ve onunla yaparım