Gerçekten güzelim bunu ego için söylemiyorum herkes diyor ama bakire olmadığım için terk edildim acaba diktirsem pişman olur muyum sonradan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 aykriterleriniz uyuşmadı diye yorumlamalısın. o bakire kız istiyordu, sen de geçmişte seks yaptın. böylece kriterler uyuşmadı ve ayrılık gerçekleşti. şimdi bir kişinin ölçütlerine göre kendi tercihlerini değiştirmemelisin ve eğer yeni biriyle tanışırsan uygun bi zamanda "eğer senin için önemliyse bilmeni isterim, ben geçmişte cinsel ilişki yaşadım" diye söylersin ve bunu utanıp sıkılmadan, kendinden razı şekilde söylemelisin ki adam da sana saygı duysun. madem olmuş bunu saklamanın ezilip büzülmenin de anlamı yok
08 Yorumla
Soran9 ayİyide sen kendimisin acaba utancımdan oluyorum birde her tanıştığıma erkekle geçmiş ilişkiye girdim diyecem
- 9 ay
e diktir o zaman a, q bize ne soruyorsun?
Soran9 ayÇok kötüsün biliyormusun erkekler bile senden iyi galiba
- 9 ay
jdhfdksjfkjasfkja adamın seni sırf bakire değilsin diye terk ettiğine emin misin bence asıl sebep bu değildi biraz saf birine benziyorsun
Soran9 ayBoş yaona bence saf sensin saflıkta güzel bir şey aslında anlayana
Soran9 ayBakirelik önemli olmasa sormam burada dalga geçer gibi cevap veriyorsun
- 9 ay
zorla mı s*tiler mw karısı
- 9 ay
zerre kadar dalga geçmemiştim ama kafanın içinde b. ktan başka bi şey yoka benziyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)9 ayBakim gerçekten guzelmisin. Zaten insanın kendi çevresi tandigi güzelsin diyecek başka ne bekliyordun ki asil önemli olan boyle bizlerin ne düşündüğü. Diktirmek kadar a. ptalca ve rezil bir davranis yok bana göre. Yani milleti kandırmaya ne hakkınız var kabul eden seni böyle kabul etsin. Bakir (e) olmayan bir sürü insan var evlenen sizde ona göre bulun birini. Yalan dolan kandırmaca üzerine kurulan bir ilişki zaten baştan hata ve sağlıksız ilerde bide seni aldattığında aldattı diye şikayet etmeye kalkarsın halbuki en başta sen adami aldatmışsın yalan söyleyip kendini bakire masum biri olarak göstererek
02 Yorumla
Soran9 ayNe alaka ben deneme tahtası miyim bakire olmayanı kabul edeni bulucam kimse istemiyor bulana kadar kaç kişiyle goruscem acaba ben istermiydim diktirmeyi sanki ama erkekler bunu istiyorsunuz
Cevap sahibi9 ayDeneme tahtası ne alaka ya konuyla şimdi, saçmaladin iyice. Isinize gelmiyor tabi, hatanızı kabul edip gerçeğiyle yaşamaktansa yalan dolanla ört bas etmeye calisiyorsunuz bide aferin sana olacak senden bir şeyler güzel güzel devam..
Öğrensin de boşansın senden, sende rahatlarsın o da..
Gizli Üye(25-29)9 ayKardeşim burada bu soruyu sorma buradakilerin çoğunun amacı alay etmek kafa bulmak soruna gelecek olur isek bana göre dürüst olman kesinlikle daha iyi klişe biliyorum ama seni sen olduğun için sevmeyen biri ile zaten mutlu olamazsın hep bir boşluk hissi olur içinde uzatmak istemiyorum tekrar söylüyorum kısaca asıl önemli olanın sen olduğunu anlayan kişi çıkana kadar önüne bakmalısın dürüst bir şekile çünkü belliki sende yalan söylesen huzursuz olacak birisin anladığım kadarıyla. Son karar senin ama tabikide.🙏
00 Yorumla
5 Tane erkeğin altına yatmadıysan tek biri ile düzgün bir ilişkin olduysa bunu geçmişe gömüp hayatına bakabilirsin, bir zar belirlemez sevgiyi, seni seven kusuruna bakmaz, umursamaz bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 9 aysil geç sende seni istemeyeni isteme
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayKnk diktirmede evlenmeden bi kaç gün önce oluyor diyorlar oda sıkıntı bence gerçekten seven bunu takmaz sevmeye çalışıp bişe yaşayıp bırakıyor olabilirler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence sizi bu şekilde sevecek modern kişileri bulacağınız dan şanslısınız. Bağnaz biri ile evlenmeyeceksiniz, ne guzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaş 30’u geçince bakmıyor insan bu tarz şeylere gerçekten de saçma geliyor artık yabancıları gördükçe
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Normal. Güzellik başa bela. Hem güzel hem açık kapı olunca, erkekler ister istemez güvenilmez buluyordur. Empati...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Diktirsen ne olacak ki geçmişi geri mi alacaksın? Seni bu yüzden terk eden adama üzülmek yerine şükredebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayGiden kişinin düşüncelerine uymuyordur gitmiştir. Bunu sorun etmeyenlerde olur ama denkgelmesi gerek.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 ayÖyle bakan biriyle zaten işin olmamalı bir kaç damla kan içinse tüm bunlar yazıklar olsun zaten. Geri kalmış yobaz tipler bunlar işin olmamalı.
00 Yorumla
9 ayBu siteden kendine eş bulamazsan hiç bulamazsın burada travesti oğlan karışımı geniş oğlanlar var onlar kabul eder seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Diktirdiğinde yalancı olmuş olmuyormusun? 🤔
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
9 ayNormal tabi başkası kapıyı açacak diğeri sahip çıkacak enayimi
00 Yorumla Normal erkekler de çok temiz ya ama temizine denk geldiysen normal
00 YorumlaAh güzeller güzeli kardeşim neden verdin bekaretini
00 Yorumla
9 ayO yama bir gün patlak verir. Dürüst ol seni kabullenen öyle kabullensin.
00 YorumlaAğzın laf yapmıyor ve bi albenin yok demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Diktirmenin ne faydası var 3 gün sonra gidiyor evlenmeden önce diktirmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayValla bana sadık olacağını bilsem bakireliği dert etmem ama aldatmak bakire olmayanlara daha kolay geliyor kişisel tecrübem böyle oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayDiktirip el değmemiş bakireyim mi diceksin peki eşin öğrenince ne yapican
00 Yorumlasacmalama sen once senı terk edep denyoya dekı sen bakırmısın lan deee.. bakır erkek cok zor lısede kızlar erkekler baslıyo artık sekse bunamı takıldın sımdı yazsana beklerım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
9 aygerek yok böyle olcagını tahmin etmen lazımdı bilmen lazımdı kabul eden adamlarla sevgili ol
00 Yorumla Diktirsen san ki bir daha yapmayacak mısın 🤣 sal gitsin takma öyle her şeyi kafana
00 YorumlaErkek kadının geçmişini önemser mesele zar olayı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBakirelik ne alaka benim hayatıma aldığım kadınlarda da bakire olmayan oluyordu ama bu hiç sorun olmadı aramızda
01 Yorumla
Cevap sahibi9 ayBu bu kadar önemsemenin mantığı yok artık
Gizli Üye(18-24)9 ayiyi yapmıs bakire degilsen ne isin var aga ben de kabul etmem
02 Yorumla
Soran9 ayOf ergen
Cevap sahibi9 aySeni yapan yapms aga diktirsen de bir şey degismez vermişsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayEn azından bir defa onunla yapmalıydın
10 Yorumla
9 aySanki erkekkler çok temizde puahhh
14 Yorumla- 9 ay
Belki temizi denk gelmiştir
- 9 ay
@Selooooooo7 bende keloglandaki prenses gülcicek
- 9 ay
Sjsjsjjsjs ya bilemeyiz ki
- 9 ay
@Selooooooo7 bilirsin bilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gerek yok bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bisver degmez amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayDiktir pişman olacak bir şey yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Diktir yoksa güzellik para etmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Evlenmeden diktir ya da söyleme kimseye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayİyi olmus zaten kim. alir seni
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayhelal olsun terk edene
00 Yorumla
9 ayBakire olmadıgını neden diyon ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Güzellik göreceli bir kavramdır
00 YorumlaBakireliğe takılmayan birini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
9 ayseven öyle sevsin boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aySeni öyle kabullenecek biri bul bence.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayDüzenli seks hayatın var mı şu an?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayBana gore normal degil.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kayip gibi hissettiren galibiyet
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayOlursun . Bu seferde yollu arayanlar bırakır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
9 ayGörmek lazım ne kadar güzelsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. normal değil elbette
00 YorumlaDiktirsende belli oluyor ilk gece merak etme
00 Yorumla
9 ayDürüst olmak önemli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eminim güzelsindir
00 Yorumla
9 ayHadi ya
00 YorumlaDiktir bence
00 Yorumla
9 ayDürüst ol sadece. Nerede yaşıyorsun?
00 YorumlaSaçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayNasıl kaybettiniz bakireliğinizi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayYardımcı olabilir miyim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayNormal başkasının yaptığı kızı neden istesinki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayGüzelsiniz diye o bu mu alak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayPatlak lastikle yola çıkılmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayKaç kişiyle oldu peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayMerak ettik bi fotoğraf atar mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBoş ver knk
00 YorumlaOlmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çok güzel bir kızım bakire değilim diye terk edildim. Normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat