Cinsel Yaşam Uyandığımda çok yükseliyorum bununla nasıl başa çıkacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Çok fazla agzin oluyorum... Uyandığımda çok yükseliyorum bununla nasıl başa çıkacağım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. mastürbasyon ile 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı. Kendini frenlemeyi öğrenmelisin başka şeylerle meşgul ol 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Durum bende de aynı otomatikmen elim şeyime gidiyor. Çözümü ne ben de bilmiyorum 4 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadına öncelik veren kadını şımartmayı bilen saçının telinden ayaklara kadar ilgilenen birini bulbal kutusunu yalasın sulandırsın sulu sulu emsinböylece azgınlığın gider 0 0 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı. Tekrar uyu🤣🤣🤣Şaka şaka kalk soguk su ile duş al. Veya zihnini başka bişey ile meşgul et. Diğer türlü zor. 0 0 Yorumla
Togic Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% 9 ay Bu başa çıkabileceğin bir durum değil. Hormonlarla alakalı bir durum. Tadını çıkar 0 0 Yorumla
ShrapNeLL Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Bende öyle ve yüz üstü yattığım için aletim semsert olmuş şekilde uyandımm şu an 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. O kadar azgınlık ya mastürbasyon ya da ilişki anca keser 0 0 Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Hiç seks yaptınmı peki 0 4 Yorumla Soran 9 ay Hayir Yorumla Zuzummm06 9 ay Devamlı mastürbasyon yapıyormusun Yorumla Soran 9 ay Bazenn Yorumla Zuzummm06 9 ay Ee sabahları uyarılyorsun niye yapmıyorsun Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 897 cevap paylaştı. Sabah lari birini bul gelsin hahahs 0 2 Yorumla Soran 9 ay Kim gelecek ya Yorumla Emrhttr 9 ay İlan ver bak kimler kimler talip oluyo haha Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay meditasyon yap sabahları kafanı dağıt 1 6 Yorumla Zuzummm06 9 ay Fayda etmıyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay Denedin mi reis Yorumla Zuzummm06 9 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 9 ay *min da var yani Yorumla Cevap sahibi 9 ay tm kes Yorumla Zuzummm06 9 ay 😂😂 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uyandığınd yanında olsam rahatlatırdım 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. uyandığımda uyumadan her zaman 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hep yanımda uyanırdan sorununu çözerim 0 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Düzenli ilişki sonrası azalir 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sabah hep öyle yapınca zaten kendine geliyorsun 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Uyanınca hep öyle olur 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. her uyandığında mastürbasyon yaparak 0 0 Yorumla
BadonunBabasi Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Hayirlisi buyuyunce gececek biraz daha 0 0 Yorumla
ofyeterbebegim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ciddi isen tek değilsin 0 2 Yorumla Soran 9 ay Baya ciddiyim Yorumla ofyeterbebegim 9 ay Sihirli parmaklarına başarılar Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Normal. Çözüm yolları var bunun için. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Herkes öyke amasyada 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Rahatlat kendini 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Suandadaoyoe mi 0 1 Yorumla Bilir_Kisii 9 ay Devam ediyor mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
mastürbasyon ile
Kendini frenlemeyi öğrenmelisin başka şeylerle meşgul ol
Durum bende de aynı otomatikmen elim şeyime gidiyor. Çözümü ne ben de bilmiyorum
kadına öncelik veren kadını şımartmayı bilen saçının telinden ayaklara kadar ilgilenen birini bul
bal kutusunu yalasın sulandırsın sulu sulu emsin
böylece azgınlığın gider
Tekrar uyu🤣🤣🤣
Şaka şaka kalk soguk su ile duş al. Veya zihnini başka bişey ile meşgul et. Diğer türlü zor.
Bu başa çıkabileceğin bir durum değil. Hormonlarla alakalı bir durum. Tadını çıkar
Bende öyle ve yüz üstü yattığım için aletim semsert olmuş şekilde uyandımm şu an
O kadar azgınlık ya mastürbasyon ya da ilişki anca keser
O bende de oluyor da yolu belli birinin olması
Hiç seks yaptınmı peki
Hayir
Devamlı mastürbasyon yapıyormusun
Bazenn
Ee sabahları uyarılyorsun niye yapmıyorsun
Sabah lari birini bul gelsin hahahs
Kim gelecek ya
İlan ver bak kimler kimler talip oluyo haha
meditasyon yap sabahları kafanı dağıt
Fayda etmıyor