Cinsel Yaşam Karşı cinste beğendiğiniz vücut sekli ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 ten rengi vs. Karşı cinste beğendiğiniz vücut sekli ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ince bel dolgun kalça estetik görünen göğüsler beyaz tennn booooooooooool libido 0 11 Yorumla Soran 9 ay boyle biri sana niye baksin Yorumla Kupid 9 ay hep böyle birileriyle birlikte oldum bu nasıl soru awk sşdlgjsdşlhgjksd Yorumla Soran 9 ay ben de boyleyım ama tipim değilsin mesela Yorumla Kupid 9 ay eeee tipin olmaya çalışmıyorum zaten yapram sdlşgkşsdg Yorumla Soran 9 ay şu avam kelimeleri bırakmalısın acilen yapram falan ıy Yorumla Evrayildiz 9 ay Bırak kendi haline bence Yorumla Kupid 9 ay avamlık senin ruhuna işlemiş site kuralları gereği argo konuşmadığım için çeşitli kılıflar kullanıyorum yoksa senin gibi dünyadaki bütün erkekler peşşindeymiş gibi davranan kızlara baya ağır konuşuyorum şanslısın ki buradasın bence küçük köylü :) Yorumla Kupid 9 ay @Evrayildiz ben mi? Yorumla Evrayildiz 9 ay Evet Yorumla Kupid 9 ay @Evrayildiz yav en sevmediğim tip delirtti gece gece ne güzel uykum geliyordu yavaş yavaş Yorumla Evrayildiz 9 ay Yani seviyeli bir şekilde tartışın ama lütfen yapram felan çok hoş sözler değil Yorumla
Davinci000 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Beyaz ten sari saç renkli göz gyzel bir ses ve diksiyon 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Büyük kafalı, içi zeka dolu, kocaman özgüvenli, büsbüyük yürekli. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uzun boy. Kumral. Beyaz tenli. 3 0 Yorumla
RaudysBurak Takip Et Xper 5 Yaş: 25 9 ay Eğer hoşlandığım kişiyse farketmez ama tanımadığım biriyse beyaz tenli ve minyon tipli olması hoşuma gider 0 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Beyaz tenli balik etli 1 0 Yorumla
Bakire_Rahibe Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Yen rengi sakal ve baklava 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olgun büyük gögüs amasyada 0 0 Yorumla
HayLazTiMe Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sert sıkı yuvarlak kalça 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boy ve kilo uyumu önemli bence en başta 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Kimseyi beğenmiyorum 1 0 Yorumla
nisasuuu Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Farketmez 1 1 Yorumla Kopgelbi 9 ay Eli yüzü düzgün olsun yeter yani Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. zeka 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. esmer ve dolgun nnn 0 0 Yorumla
L0veelatte Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 9 ay Siyahi erkek. 0 2 Yorumla Receptionnn 9 ay Esmer olmuyormu 👀 Yorumla L0veelatte 9 ay @Receptionnn Olabilir Yorumla
gastigo Takip Et Xper 6 Yaş: 39 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. İnce bilek güzel ayak beyaz ten 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. beyaz 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. beyaz ince yapılı 0 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Beyaz minyon 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
ince bel dolgun kalça estetik görünen göğüsler beyaz tennn booooooooooool libido
boyle biri sana niye baksin
hep böyle birileriyle birlikte oldum bu nasıl soru awk sşdlgjsdşlhgjksd
ben de boyleyım ama tipim değilsin mesela
eeee tipin olmaya çalışmıyorum zaten yapram sdlşgkşsdg
şu avam kelimeleri bırakmalısın acilen yapram falan ıy
Bırak kendi haline bence
avamlık senin ruhuna işlemiş site kuralları gereği argo konuşmadığım için çeşitli kılıflar kullanıyorum yoksa senin gibi dünyadaki bütün erkekler peşşindeymiş gibi davranan kızlara baya ağır konuşuyorum şanslısın ki buradasın bence küçük köylü :)
@Evrayildiz ben mi?
Evet
@Evrayildiz yav en sevmediğim tip delirtti gece gece ne güzel uykum geliyordu yavaş yavaş
Yani seviyeli bir şekilde tartışın ama lütfen yapram felan çok hoş sözler değil
Beyaz ten sari saç renkli göz gyzel bir ses ve diksiyon
1.70 civarı boy, orta boy göğüs dolgun kalça hafif yanık ten..
Büyük kafalı, içi zeka dolu, kocaman özgüvenli, büsbüyük yürekli.
Uzun boy. Kumral. Beyaz tenli.
Eğer hoşlandığım kişiyse farketmez ama tanımadığım biriyse beyaz tenli ve minyon tipli olması hoşuma gider
Beyaz tenli balik etli
Yen rengi sakal ve baklava
Kaslı ve kara kaş göz falan
Olgun büyük gögüs amasyada
Sert sıkı yuvarlak kalça
Balık etli beyaz tenli
Seçenekleri sırala bakayım
Ayakları güzel olsun 😂
Minyon kadın iyidir. Sen nasılsın?
Boy ve kilo uyumu önemli bence en başta
Kilolu değil ama cüsseli, büyük ayaklı
Fark etmez