Cinsel Yaşam Sekste her şeyi yapar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 215 sekste her şey güzel mi geliyor Sekste her şeyi yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
thepesimist Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Kiminle olduğuna bağlı, çok sevdiğin uyumlu olduğun biri olursa terini de çişini de bardağa koyup tek buzla sek içersin yani o derece. 😅 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. evet herşeyi elbette kaşrıdmaki izin verdiği müddetçe 1 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herşeyi yaparım aklınıza gelebilecek herşeyi 0 0 Yorumla
ezicibaba01 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 9 ay Fetiş hariç herşeyi yaparım ya niye yapmıyım seks bu demek değil mi zaten 0 0 Yorumla
SINIRSIZIM Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 98% 9 ay İhtiyaçtan yapılıyorsa güzel gelmez Keyif için yapılıyorsa güzel gelir 0 0 Yorumla
Erhan45X Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 9 ay herşeyi ortası makbul sıçma fantezisi bile var bokunu çıkarmaya gerek yok 0 1 Yorumla Erhan45X 9 ay tabi fantezilerle açığım Yorumla
ays1912 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 9 ay Yani evet yaparimm benimde zevk alcagim seylerse eger 6 1 Yorumla MmartKedisi 9 ay Zaten sınır, taraflardan birinin zevk almadığı an değil midir? ;) Yorumla
nxpsdmşwsöw Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Hayır insanların korkunc fantezileri var 6 2 Yorumla Justice000002 9 ay Mesela korkunç dediğin ne Yorumla Kopgelbi 9 ay Kanka bdsmciler mi dersin işemeli sıçmalı isteyen mi dersin Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Kesinlikle. Karşıdan da bunu beklerim. Fetişi varsa uyumlu davranırım ve benim fetişime de uygun davranmasını isterim. Sınırı olan bir şey olmamalı bu. Amaç tatminse sınırlar bile sadece tahrik etmek için konulmalı, kısıtlamak için değil. 0 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet yaparım ve seviyorum sınırları zorlamayı 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çoğu şey güzeldir 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet yaparım yapıyorum da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Sınırsız olabileveğim 2 kişi var sadece geri kalana yapmam herşeyi 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok absürt bişey olmazsa yaparım diyelim. Sen peki 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olabildiğince 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Yapılması lazım 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. En çok doggy severim 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yapmam. Her şeyin bi sınırı var 0 0 Yorumla
ethem437 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% 9 ay Bir iki şey hariç 0 2 Yorumla Soran 9 ay Ney Yorumla ethem437 9 ay Bazı fanteziler hoş değil ayrıca anala çok sıcak bakmıyorum Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yaparım 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. zorlarım sınırı 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. hersey degil bence 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. meselaaa 0 2 Yorumla Soran 9 ay Onu ben size soruyorum aq Yorumla cokıyıbırı07 9 ay heye aq Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Kiminle olduğuna bağlı, çok sevdiğin uyumlu olduğun biri olursa terini de çişini de bardağa koyup tek buzla sek içersin yani o derece. 😅
evet herşeyi elbette kaşrıdmaki izin verdiği müddetçe
Herşeyi yaparım aklınıza gelebilecek herşeyi
Fetiş hariç herşeyi yaparım ya niye yapmıyım seks bu demek değil mi zaten
İhtiyaçtan yapılıyorsa güzel gelmez
Keyif için yapılıyorsa güzel gelir
herşeyi ortası makbul sıçma fantezisi bile var
bokunu çıkarmaya gerek yok
tabi fantezilerle açığım
Yani evet yaparimm benimde zevk alcagim seylerse eger
Zaten sınır, taraflardan birinin zevk almadığı an değil midir? ;)
Her şey çok güzel, sadece arkadan hiç sevmiyorum.
Hayır insanların korkunc fantezileri var
Mesela korkunç dediğin ne
Kanka bdsmciler mi dersin işemeli sıçmalı isteyen mi dersin
Kesinlikle. Karşıdan da bunu beklerim. Fetişi varsa uyumlu davranırım ve benim fetişime de uygun davranmasını isterim. Sınırı olan bir şey olmamalı bu. Amaç tatminse sınırlar bile sadece tahrik etmek için konulmalı, kısıtlamak için değil.
Evet
Evet yaparım ve seviyorum sınırları zorlamayı
Çoğu şey güzeldir
Evet yaparım yapıyorum da
Sınırsız olabileveğim 2 kişi var sadece geri kalana yapmam herşeyi
Çok absürt bişey olmazsa yaparım diyelim. Sen peki
Olabildiğince
Yok olum boku çıkıyor ya sonra
Yapılması lazım
Yapmassan seks olmazki düşöanın gibi 😀😀😀
En çok doggy severim
Yapmam. Her şeyin bi sınırı var