Şort giymeyi bile edepsizlik olarak gören bir zihniyet var bu ülkede. İnsanlar ülkedeki erkekleri bu kadar özgür bırakıp kadınları bu kadar baskı altına almaya neden yemin etmiş gibi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
9 ayÇıplaklık, dünyanın her yerinde anormaldir.
Ama erkeklerin daha rahat giyinebiliyorken kadınların bu konuda biraz daha baskı altında olduğu noktasında sana katılabilirim.Çıplaklık başka bir şey...
02 Yorumla
Soran9 ayYa çıplak gezmekten bahsetmiyorum ama bu konuda işin özü o. İnsanlar çıplaklıktan korkuyor bu ülkede. Baksana kediyi köpeği bile giydirme hastalığı var herkeste
- 9 ay
Tam olarak neyi kast ediyorsan öyle sormalısın.
Çıplak demek üstünde bir şey yok demek. Ve bu anormal bir şey. Hem de gezegenin her yerinde.
Ancak kadınlarla erkeklerin giyim tarzındaki abartılı farktan bahsediyorsan o şekilde sorman gerekir.
Ayrıca kediyi köpeği daha çok varlıklı kesimler giydirmeye kalkıyor. Kapalılıkla alakalı bir şey olmadığı kesin.
Şu soruda ve yaptığın yorumda elma, armut, fındık, karpuz, şeftali.. Bir sürü şeyi bir araya kattın. Çok alakasız şeylerden bahsediyorsun. Hiç kusura bakma.
En İyi Cevaplar
9 ayŞort giymek değil de, bahsettiğin "çıplaklık" tam olarak nasıl bir şey? bizim ülkemizin büyük bir çoğunluğu hala m. ö 500 yıllarından kalma.
13 Yorumla
Soran9 ayİnsanların sorusuna tahammülü yok ya baksana. Çıplaklık bu ülkede insanların korkusu resmen ya, tabiki çıplak gezmekten bahsetmiyorum ama değişik yani insanların bu tavrı
- 9 ay
Elbette belli sınırlar var fakat, bazıları cropa bile çıplaklık diyorlar.
Soran9 ayEvet sorun o zaten
Kız millet damacanaya halleniyor… İnsanlar artık açık değil çıplak geziyorlar…
11 Yorumla
Soran9 aySoruya tahammülü yok daha insanların
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
27Cevap
Aşkm kaldırım taşına kaldıran var mesele çığlaklık giyinkilik değil
15 Yorumla
Soran9 ayÖyle, adamlar kendilerini biraz adam sınıfına sokmak yerine bizi kalıba sokmaya çalışıyor
- 9 ay
@yanlızvesane adam İstanbul da taçı skiyodu ne diyosun kapı zili dilliyen var
- 9 ay
@yanlızvesane tüm erkekler mi demişim önce oku sonra algıla sonra yorum yap
Soran9 ay@yanlızvesane bişey ima etmedi. Senin uykun gelmiş başka şeyler anlıyorsun olduklarından. Sabah tekrar oku
- 9 ay
Kıvırmayın her yorumunuz erkeklere atıfta sanki erkek tek ken başına yapıyır karşında bir kadın yok gibi
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Banada kara çarşafla gezenler anormal geliyor 🤷♂️ sanki Türkiye'de değilmişim gibi hissediyorum
10 Yorumla
9 ayAtaerkil ve Müslüman bir toplum yersen tabi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
9 ayKendileri yaşaymadıkları için bazı şeyleri yaşayanlara hasetle bakıyorlar. Olay bundan ibaret
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
9 ayBen rahatsız olmuyorum sokakta çok açık giyinen kadın görünce, rahatsız da etmiyorum. Dileyen dilediği kadar açık giyinebilir, umurumda da olmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence erkek kadin kapali edepli giyince daha güzel amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayAcik giyinmek ile ciplak gezmeyi kariştiriyor bizim kadinlarimiz herşeyin bir ölçüsü vardir toplumda yaşiyorsan ozgurluk diye diye soyunupta ortada gezilmez
00 YorumlaSaygıyı yitiren bir toplum olduk
11 Yorumla
Soran9 aymaalesef
9 ayEdepsizlik zaten ve bunu meşru göstermek de edepsizlik. Kişiliğiyle dikkat çekemeyen kadın kendini objeleştirir onca erkeğin sana bakması seni rahatsız etmiyorsa sorunu kendinde aramalısın. Bir erkek gözünü dikip bakınca ne bakıyorsun diyorsunuz ama zaten bakmaları için giymiyor musunuz? Kendimi iyi hissetmek için giyiyorum diye kolpa sıkma dikkat çekmeye ihtiyacın var
22 Yorumla
Soran9 ayBen diyorum ki bu erkekler niye önüne gelene bakıyor, bize edep adap öğreteceğinize biraz erkeklere edep adap öğretin. Kadınları kapatarak topluma ahlak veremezsiniz. Bu toplumda kapalı kadınlar da tacize uğruyor
- 9 ay
Tezat olan kısmı şu soruda Çıplaklık güzellemesi yapıyorsun yani ciplak olmak istiyorsun bunu temelinde zaten görülme fark edilme arzusu var bakınca niye zorunuza gidiyor çelişkili
Gizli Üye(30-35)9 ayAnormal çünkü normalleştirmeye gerek yok kadın olsun erkek olsun İslam'a göre yaşasak bir sorun kalmayacak ama onu da çoğu kişinin nefsi kabul etmiyor
00 Yorumla
9 ayBence çırılçıplak gezmeliyiz özgürlük olmalı çok saçma bir kısıtlama içindeyiz değil mi
00 Yorumla
9 ayValla benim bulundugum cevrede yeterince acik giyiyor kizlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayÇıplaklık derken, çırılçıplak dolaşmak falan olur anormal ki İngilterede de normal sayılmıyor, polis tutuklar hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayülkedeki erkekler tangası mini kottan görünür şekilde geziyorlar kardeşim bu kadar olmaz yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı.
9 ay100 yil geriden geldigimizdendir
30 Yorumla zihniyetleri sapık çünkü
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 9 ayÇoğu erkek bitik genel açıklamaya gerek yok
10 Yorumla Ya çok saçma ya
Ben çıplaklığı çok seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAnlaşılmış değil
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Aciklik yoknzaten ki ciplaklik vaf.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kültür kayması
00 Yorumla
9 ayDamacanaya hallenen var ne diyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayÇünkü ülke genetiklerine ters
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayŞort giymiş got yanağına kadar sen ve anormal degilmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Olay şort değil donla gezenler var ya
00 Yorumla
9 ayYobazlık moda çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayNormal mi ciplak olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBence şjisi için de sıkıntı olmamalı
00 Yorumla
9 ayBanane istersen çıplak gez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayErkekler daha kapalı
02 Yorumla
Soran9 ayKime ne ya