8 yıl önce 21 yaşında evlendim evlendikten sonra 2 yıl kondom ile korunarak ilişkiye girdik sonra çocuk istediğimiz için korunmayı bıraktık 5 6 ay kadar denedik ve hamile kalamadım doktora gittim doktor 1 yıl kadar denememiz gerektiğini öyle bir sorun olup olmadığına bakıp tedaviye başlamanın daha uygun olduğunu söyledi 1 yılı geçti ve yine hamile kalamadım eşimle beraber tekrar doktora gittik bütün gerekli tahliller eşimin sperm verimliliğine benim yumurtalıklarıma vs. Bakıldı ve hiç bir sorun gözükmedi gayet ikimizde sağlıklıymışız ilaç tedavisi gördüm uzun süre yine hamile kalamadım sonra yumurta çatlatma iğnesi oldum bir süre o da fayda etmedi tüp bebek tedavisi gördük uzun süre hiçbiri tutmadı doktor doktor gezdik çabaladık ama sonuç değişmedi artık ben 29 yaşıma geldim eşim 39 yaşında yaşımızda geçiyor çocuğumuz olsun çok istiyoruz ama yok olmuyor ikimizde çok üzgünüz ben özellikle sürekli ağlıyorum psikolojimi çok kötü etkiledi sokakta hamile kadın görsem imrenerek bakıyorum eşim için dirayetli olmaya çalışıyorum tedaviyi falan da bıraktık olmuyor çünkü artık çocuk meselesini tamamen unutup umutlarımı yakıp beklemesem mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
9 ayBir tanıdığım var baya denedikten sonra tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olmuşlar. Sonra nasıl olsa çocuk olmuyor diye artık korunmayı da gerekli görmemişler. Hiç hesapta yokken öyle bir çocukları daha olmuş. Böyle olaylar da oluyor yani tamamen umutsuz görmemek lazım
01 Yorumla
Soran9 ayEyvallah sağolun 🙏🏻
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eski eşimle bizimde olmuyordu, aşılama v. b neler neler uğraştık,
2 kızımız var şu an, hem de doğal yoldan
Hatta İzmir ünlü bir hastanesine gitmiş karın menepoza girmiş dediği hafta hamile kaldı
çikolata kistlerini bile yok eden ve hamile kalmaya kolaşlaştıran
prof saraçoğlunun SOĞAN KÜRÜ ve ardından İNCİR KÜRÜ müthiş
çok dua edersin bana
00 Yorumla
9 ayGercekten cok uzuldum. Bazen isyan ediyorum ama ne kadar sukretsem az. Yasinizda bir sey yok aslinda. Hicbir sey yokken neden olmaz onu anlamadim. Ne diyim ki? Allah insallah ssna ve esine cok guzel xoxuk ve cocuklar nasip eder insallah. Umudunuzu kaybetmeyin
01 Yorumla
Soran9 ayTeşekkür ederim hak ne derse o olur 🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayAllah inşallah sagliklik sıhhatlı sizlere evlat verir zamanı vardır en beklenmedik anda verir Rabbimm siz devam edeceksiniz
04 Yorumla
Soran9 ayHak ne derse o olur eyvallah sağolun 🙏🏻
- 9 ay
Aynen öyle senin kendi bedenin dahi senin degil sen ölünce bedenin toprak altinda çürüyor kemiklerin kaliyor böyleyken ona karşı gelmemiz olur mu ama insanogluyuz dayanamiyoruz ben 20 yildir saglik sorunumla ugrasiyorum çözüm bulamadim bulamiyorum kimse beni anlamiyor dua ediyorum ama bir yandanda ölmek istiyorum artik biktim dayanamiyorum ne kadar böyle desem de yine de hersey Allahın elinde olan bir sey ben yine de dua ediyorum edemiyorum etmeye calisiyorum iste ne olacagimi bilemiyorum
Soran9 ayÇok geçmiş olsun kardeşim Rabbim şifa versin
- 9 ay
Amin inşallah elimden gelen tek şey dua hicbir sey yapamiyorum elim kolum bagli 😭😭😭😭
Çok basit ki termal suya girin ondn sona çocuğunuz olur
00 YorumlaTüp bebek?
34 Yorumla
Soran9 ayÇok denedik tutmadı
Soran9 ayİnşallah 🙏🏻 çok sağolun
9 aybaşka türklü yrdm edlm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tüp bebeği nerede denediniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı.
9 ayNerede yaşıyorsun yardımcı olmak isterim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. en ummadık zamanda gelir
00 Yorumla
9 ayDaha yolun basindasin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySen pozisyonu yanlış yapiyjr olabilirmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayÇocuk bahane seks şahane 🤣😃🤪
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Deneme devam ve dua
01 Yorumla
Soran9 aySürekli dua ediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
9 ayHayır pes etme
01 Yorumla- 9 ay
Devam ediyorsunuz dimi denemelere
Gizli Üye(18-24)9 ayneden evlat edinmeyi dusunmuyorsunuz
12 Yorumla
Soran9 ayBir ara düşündükte çocuk büyüyünce napıcaz yani gerçek anne babası olmadığımızı nasıl söyleyecez hadi söylemedik diyelim ben bu yalan üzerinde yaşayamam ki ya da belki kendi öğrenir bir şekilde hesap sormaz mı beni niye kaldırdınız diye ya da öğrenince kendini bize karşı yabancı hissetmez mi hissedebilir riskli yani
Cevap sahibi9 aybence bu bi bahane kandirmis olmassiniz ki sonucta siz ona deger verdiğiniz zaman sevdiginiz zaman o asla size yabancilik cekmez sizin için bence en mantiklisi bu riskli falnds degil sizden yeterki sevgiyi görsün asla sey etmez
Gizli Üye(25-29)9 ayTedavi olun
00 Yorumla
9 ayTüp bebek yap
00 Yorumla
9 ayBaşka koca bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
9 aySabirrrr
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar