6 yıldır çocuğumuz olmuyor, artık pes mi etsem?

8 yıl önce 21 yaşında evlendim evlendikten sonra 2 yıl kondom ile korunarak ilişkiye girdik sonra çocuk istediğimiz için korunmayı bıraktık 5 6 ay kadar denedik ve hamile kalamadım doktora gittim doktor 1 yıl kadar denememiz gerektiğini öyle bir sorun olup olmadığına bakıp tedaviye başlamanın daha uygun olduğunu söyledi 1 yılı geçti ve yine hamile kalamadım eşimle beraber tekrar doktora gittik bütün gerekli tahliller eşimin sperm verimliliğine benim yumurtalıklarıma vs. Bakıldı ve hiç bir sorun gözükmedi gayet ikimizde sağlıklıymışız ilaç tedavisi gördüm uzun süre yine hamile kalamadım sonra yumurta çatlatma iğnesi oldum bir süre o da fayda etmedi tüp bebek tedavisi gördük uzun süre hiçbiri tutmadı doktor doktor gezdik çabaladık ama sonuç değişmedi artık ben 29 yaşıma geldim eşim 39 yaşında yaşımızda geçiyor çocuğumuz olsun çok istiyoruz ama yok olmuyor ikimizde çok üzgünüz ben özellikle sürekli ağlıyorum psikolojimi çok kötü etkiledi sokakta hamile kadın görsem imrenerek bakıyorum eşim için dirayetli olmaya çalışıyorum tedaviyi falan da bıraktık olmuyor çünkü artık çocuk meselesini tamamen unutup umutlarımı yakıp beklemesem mi?

6 yıldır çocuğumuz olmuyor, artık pes mi etsem?