Cinsel Yaşam O kadar güzelim ama evde harcanıyorum, niye? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Fizigim yüzüm güzel ama geceleri yalnız uyuyorum yazık oluyor bana Konu cinsellik değil sadece O kadar güzelim ama evde harcanıyorum, niye? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 91% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seni heyacanlandıracak bjr erkek çıkmıyor karşına değil mi duygularımı keşke yaşasam diye hayal ediyorsun 0 3 Yorumla Soran 9 ay Hihi 🥲 Yorumla benhatıra 9 ay Anladım ama kadınların bu hayallerine kavuşması çok zor çok egolu pinpirikli memnuniyetsiz oluyorlar karşı taraf dört dörtlük olsa bile O yüzden istediğini yaşaman zor Yorumla Soran 9 ay Bilmem Yorumla
Bireliff00 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 9 ay Yazık sana 😥 hemen bı koca bulalım du 1 1 Yorumla Soran 9 ay Ben bulmak istiyorum konu da bu zaten sevemiyorum kimseyi Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Neden bulmuyorsun zor değil ki 0 6 Yorumla Soran 9 ay Zor Yorumla 97Kerim97 9 ay Basit instagram hatta bura bile kullanabilirsin en kötü disarda Cafe de olabilir basit kasma bence Yorumla Soran 9 ay Kalbim çarpmıyor artık Yorumla 97Kerim97 9 ay Çarpar çok kasıyorsun her şeyi Yorumla Soran 9 ay Öyle mi dersin Yorumla 97Kerim97 9 ay Yani basit şeyleri çok büyütüyorsunuz Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Gizlenirsen tek olmaya devam edersin 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Görmeden bir şey diyemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay koynumda uyusan saclarini okşasam kokunu icime ceksem göz göze gelsek.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Bende öyle spor yapıyorum fizigim iyi boyumda iyi ama daha kimsenin elini bile tutmadım 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Sicak zaten tek yatmak iyi 0 2 Yorumla Soran 9 ay Odamda klima açık Yorumla omurcancan 9 ay İlla olacak biri yani Yorumla
gastigo Takip Et Xper 6 Yaş: 39 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Seni sahneye alallım cankuş 0 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İsraf etmemek lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Eyvallah 0 4 Yorumla Soran 9 ay Eyvallahinla yasa koçum Cevap sahibi 9 ay Yani bu dobra açıklamalar, helal olsun dedim 👏🏻👏🏻 gözlerim yaşardı be Soran 9 ay Teşekkürler 😌 Cevap sahibi 9 ay Rica ederim, bu isteğin de hem haklı hem de anlamlı, tabii sana yakışacak ve uyumlu biri olur umarım
SıraDışı_Herif Takip Et Guru Yaş: 34 9 ay Dertlenmıssın 0 2 Yorumla Soran 9 ay Napalım hocam Yorumla SıraDışı_Herif 9 ay Ne yapsakki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Seni heyacanlandıracak bjr erkek çıkmıyor karşına değil mi duygularımı keşke yaşasam diye hayal ediyorsun
Hihi 🥲
Anladım ama kadınların bu hayallerine kavuşması çok zor çok egolu pinpirikli memnuniyetsiz oluyorlar karşı taraf dört dörtlük olsa bile O yüzden istediğini yaşaman zor
Bilmem
Yazık sana 😥 hemen bı koca bulalım du
Ben bulmak istiyorum konu da bu zaten sevemiyorum kimseyi
Neden bulmuyorsun zor değil ki
Zor
Basit instagram hatta bura bile kullanabilirsin en kötü disarda Cafe de olabilir basit kasma bence
Kalbim çarpmıyor artık
Çarpar çok kasıyorsun her şeyi
Öyle mi dersin
Yani basit şeyleri çok büyütüyorsunuz
Gizlenirsen tek olmaya devam edersin
Eminim güzel değilsin. Ya da egondan kimse yanına kalmıyor.
Yalnız olmak daha iyi abi tavsiyesi
Görmeden bir şey diyemem
Ben de ayni kasliyim evde curuyorum
koynumda uyusan saclarini okşasam kokunu icime ceksem göz göze gelsek..
Bende öyle spor yapıyorum fizigim iyi boyumda iyi ama daha kimsenin elini bile tutmadım
Sicak zaten tek yatmak iyi
Odamda klima açık
İlla olacak biri yani
Ciddi iliski ariyorum uygunsa tanismayi isterim
Git evlen
Seni sahneye alallım cankuş
İsraf etmemek lazım
Eyvallah
Eyvallahinla yasa koçum
Yani bu dobra açıklamalar, helal olsun dedim 👏🏻👏🏻 gözlerim yaşardı be
Teşekkürler 😌
Rica ederim, bu isteğin de hem haklı hem de anlamlı, tabii sana yakışacak ve uyumlu biri olur umarım
Seni gorsek
Dertlenmıssın
Napalım hocam
Ne yapsakki
Gizlenme o zaman
Dertlenilir
Beraber olsunn