Cinsel Yaşam Kadın iç çamaşırlarında neden kurdele koyuyorlar? emreJ Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hediye açar gibi mutlu edecek şeyler çıktığı için mi Kadın iç çamaşırlarında neden kurdele koyuyorlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Günesinkadini Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. ben marka aldığım için denk gelmedim öyle şeye 0 0 Yorumla
Okyanusummm Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 10 ay Hayır incelik biz kadınlar önce kutuya sonra içinin ne olduğuna bakarız ve mutluluktan o kurdele bizi bitirir 2 0 Yorumla
kron1kl Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 10 ay önceden kadınlar kıyafetlerine lastik takarken uçlarını kurdele yapıp bagliyolarmis şimdi de boş kalmasın diye dikiyolar işte 0 0 Yorumla
Sevgirella Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% 10 ay Düşük maliyetli olduğu için 3 14 Yorumla SertKaan 10 ay @Sevgirella kurdele neden maliyeti düşürüyor Yorumla Sevgirella 10 ay @SertKaan çünkü ucuz duruyo basit duruyo, sen oraya taşlı tuşlu bir şeyler koy bakalım fiyatı nasıl artıyo, kurdele yani parmak kadar kurdeleyi dolayıp bırakıyolar dikiyolar südyene işte bu. Yorumla SertKaan 10 ay hımmm bir dahaki hediye alışımda buna dikkat edeceğim Yorumla Sevgirella 10 ay @SertKaan hediye alacağın kişi yinede seviyosa kurdeleli seyler sen bilirsin, ama kaliteli marka tercih et derim, penti gibi süven gibi. Yorumla SertKaan 10 ay bir tık daha yukarıdan alıyorum sanırım ondan dolayı beğeniliyor Yorumla Sevgirella 10 ay @SertKaan olabilir, pentiden 2 tane aldım indirimdeydi, çok kaliteli. Yorumla SertKaan 10 ay ilk gittiğimde bakayım hoş neler var hediye için önerin varsa almak isterim Yorumla Sevgirella 10 ay @SertKaan kadınlar dantelli hafif seksi olanları severler Yorumla SertKaan 10 ay dantelli modeller en çekici olanı zaten. ilk favoridir Yorumla Sevgirella 10 ay Takım olarak da alabilirsin Yorumla Sevgirella 10 ay Pentinin bikinileri de cok iyi Yorumla SertKaan 10 ay genellile Dantelli jartiyer takım hoş gösteriyor Yorumla Sevgirella 10 ay @SertKaan evet Yorumla SertKaan 10 ay fizik olarkada uygun ve dolduruyorsa mükemmel bir başlanguç oluyor Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hediye paketi açar gibi aç diye belki 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kendilerini özel hissetsinler diye 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Sizinki nasıl 2 6 Yorumla Lessismore_ 10 ay Düğmeli 🤔 Yorumla HereWeGoo 10 ay Hic gormedin mi. Sehercyildizi etiketli🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Görmedim nasıl Yorumla HereWeGoo 10 ay Gormek istermsn😊 Yorumla Cevap sahibi 10 ay @HereWeGoo cesur ol göster ne soruyon Yorumla Lessismore_ 10 ay Cesaret emaresi uhuvvvv bengozumu kapattim 😅😅😅 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. tatlı duruyor ama 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben marka aldığım için denk gelmedim öyle şeye
Hayır incelik biz kadınlar önce kutuya sonra içinin ne olduğuna bakarız ve mutluluktan o kurdele bizi bitirir
önceden kadınlar kıyafetlerine lastik takarken uçlarını kurdele yapıp bagliyolarmis şimdi de boş kalmasın diye dikiyolar işte
Düşük maliyetli olduğu için
@Sevgirella kurdele neden maliyeti düşürüyor
@SertKaan çünkü ucuz duruyo basit duruyo, sen oraya taşlı tuşlu bir şeyler koy bakalım fiyatı nasıl artıyo, kurdele yani parmak kadar kurdeleyi dolayıp bırakıyolar dikiyolar südyene işte bu.
hımmm bir dahaki hediye alışımda buna dikkat edeceğim
@SertKaan hediye alacağın kişi yinede seviyosa kurdeleli seyler sen bilirsin, ama kaliteli marka tercih et derim, penti gibi süven gibi.
bir tık daha yukarıdan alıyorum sanırım ondan dolayı beğeniliyor
@SertKaan olabilir, pentiden 2 tane aldım indirimdeydi, çok kaliteli.
ilk gittiğimde bakayım hoş neler var hediye için önerin varsa almak isterim
@SertKaan kadınlar dantelli hafif seksi olanları severler
dantelli modeller en çekici olanı zaten. ilk favoridir
Takım olarak da alabilirsin
Pentinin bikinileri de cok iyi
genellile Dantelli jartiyer takım hoş gösteriyor
@SertKaan evet
fizik olarkada uygun ve dolduruyorsa mükemmel bir başlanguç oluyor
Hediye paketi açar gibi aç diye belki
Kendilerini özel hissetsinler diye
Sizinki nasıl
Düğmeli 🤔