25 yaşındayım ve 30-40 yaşlarında erkeklerden hoşlanıp sadece onların temasından zevk alıyorum bu isteğim 17-18 yaşından beri var bu sapkın ve sağlıksız bir düşüncemi psikolojik tedavi gerektiren bi durum mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
9 ay25 yaşında ki bir kadının 30-40 yaşlarında hatta 45-55 yaşlarında erkeklerden bile hpşlanması, onlara güvenmesi, onlara yükselmesi çok çok normaldir. Kadın güç ister, anlaşılmak, korunmak, kollanmak, güvende olmak ister, Maddi manevi sorunları olmasın ister. Bunu kim sağlıyor ise de ona adeta tapar ve ait olur ve sadık olur...
02 Yorumla
Soran9 ayİçimi biraz rahatlattı bu yorum
- 9 ay
Gerçek bunlar...
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
9 ayyani olgun erkeklerden hoşlanmanın nedeni psikolojide baba veya abi figürürünün yapması gerekenleri tam yapmamış veya eksik olması anlamına gelir ama bazı kadınlar yasından olgun olup daha olgun insanlarla irtibat kurabilirler normal bu
00 Yorumla
9 ayGayet normal bir durum. Kadınlar olgun erkeklerin tecrübeleri sonucu kadın ruhundan anlayıp, ne istediğini, ne yapacağını, nereye nasıl dokunacağını bildiği için daha çekici görüp daha mutlu edeceğini düşünüyor.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
9 ayKimse 15 yaş kuralını okumuyor mu? 😅 Bilimsel bir şey bu yani sıkıntı yok, 25 yaşındaymışsınız 40ı geçmediği sürece bir psikolojik sorun sayılmaz.
02 Yorumla
Soran9 ayBilmiyordum
- 9 ay
Duymuş oldun sıkıntı yok. 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
69Cevap
9 ayOlgun erkeklerden hoşlanmak, çoğu zaman onların duruşundan ve kendine güveninden geliyor… Ne istediklerini bilen, kararlı ama sakin, dokunuşlarıyla seni titretmeyi bilen… Her bakışlarında, her kelimelerinde bir ağırlık var bu ağırlık, arzu ile birleşince aklını başından alıyor. O olgunluk, hem ruhu hem bedeni yakıyor öyle bir çekim ki, kontrol etmek neredeyse imkansız
41 Yorumla
Soran9 ayÖzellikle ses tonları güçlü duruşları özgüvenli ve iletişimi kuvvetli olmaları kendilerine çekiyo bu yaş grubunun kendi yaşıtlarıma göre daha soğukkanlı ve umursamaz tavırda olmaları da olumlu etkenler arasında
9 ayGayet normal
Bende 60 yaşında kadınla seviştim hoşlanmıyordum ama o benden çok hoşlanıyordu aşıktı bana ama ben değildim12 Yorumla
Soran9 ayAy tövbe estagfurullah neden böyle bişi yaptın
- 9 ay
Ben yapmadım öyle gelişti bazı şeyler senin elinde değil çünkü
9 ayBu çok normal, neden kendini psikolojik sorunlu gibi görüyorsun ki
Bu hayat senin hayatın, dilediğini sever, arzular birlikte olursun. Bu senin zevkin. Bu zevk seni kötü ve sorunlu biri yapmaz
Sadece yapman gereken elalem ne diyecek diye düşünerek hareket etme. Çünkü elalem her zaman eleştirecek birsey bulur ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir00 Yorumla
9 ayAslında değil olgun seviyorsun bende öyleyim
92 Yorumla- 9 ay
40'ım
- 9 ay
@1903lasttime1903 öte get
25 yaşındaki bir kıza 30 yaşındaki erkek normaldir.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayBu gayet normal bişey. Bende senin gibiyim ama tabi tam tersi senin gibi genç kızlar ilgimi daha çok çekiyor bu biraz istek meselesi.. Belki psikolojik sebebi de vardır onu bilemiyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. sapıklık ya da sapkınlık değil. babalık kapayıcılık arzusundan kaynaklı bu
01 Yorumla
Soran9 ayDoğru evet
Gizli Üye(25-29)9 ay25 isen, 30 yaşında birinden hoşlanıyor olman yanlış olmaz ama fazlası senin için iyi olmaz. Ciddi evlilik düşüncesinde olmalısın yoksa kullanmaya çalışırlar
02 Yorumla
Soran9 ayHaklısınız
Cevap sahibi9 ayKarakter olgunluk konusunda 30 yaşında biri pek çok şeyi tamamlamıştır kendi içinde ve hayatında endişelenmemelisin o konuda. Hemde gençsin ve sana daha iyi uyum sağlayabilir ama 40 yaşında biri zaman geçtikçe sana ayak uydurmakta zorlanacak ve pişmanlık olacak senin için bence
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır sadece olgun seviyorsun hepsi bu her insanın cinsel olarak uyarıldığı özellikler farklıdır karşı cinste
00 Yorumla
9 ayGeçmiş dönemde baba amca abi vs büyüklerinden görmen gereken sevgiyi göremediğin için bu hissiyatın eksikliğini böyle tamamlamaya çalışıyosun
00 YorumlaHoşlandığın ve seni tatmin eden karakter bu yaş grubu olduğu için gayet normal
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Her çiçekten bal alma güdüsü. Seni gidi bal böceği 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
9 ayherkesin çekim duyduğu yaş aralığı farklıdır, seni rahatsız etmiyorsa sorun yok.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayAğzının tadını biliyorsun olgun erkeklerden hoşlanman çok normal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 958 cevap paylaştı. Bu sapıklık değil olgun erkek sevmen gayet normal bence. Genç erkekler çok çocuksu
00 Yorumla
9 ayYook olabilir zevk tercih meselesi yani Normal bence
00 Yorumla
9 ayHastalik oldugunu dusunmuyorum. Cinsel istekte yasin bir onemi yok.
00 Yorumla
9 ayOlabilecek şeyler olarak görelim bu durum san ki küçük yastakiker sana çocuk gibi geliyor
00 YorumlaBende olgun bayanlardan hoşlaniyorum bende çözemedim bu durumu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. zevkler ve renkler tartışılmaz bence sorun değil :D
00 YorumlaBaba sevgisi eksikliği olası maalesef üzücü bir durum dostum
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. olgun seven bir sen değilsin altında mutlaka psikolojik bir neden ya da travma olacak diye bir şey de yok olgun seviyorsun bu kadar basit
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayNormal. Bi kadın olarak olgun tecrubelı sevıyorsun gunumuzun 25 yası 15 yas oldugu ıcın.
00 Yorumla
9 ayOlgun erkek seni senden daha iyi anladığı içindir. Fakat taleplerini karşılamak kolay değildir.
00 Yorumla
9 aySapkınlık degil bu normal bisey
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
9 aynıe tedavılık bı durum olsun olgun ksılerden hoslanıyosun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı. 35 ten yukarısına gitme olgun erko iyidir jfmfk
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende olgunum, temas demisken metroda kollarımız temas ediyordu kadınla büyük bir zevk
00 Yorumla
9 ayayy bende öyleyim aşko olgun erkekler daha çekici bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayNeden sapkın ya da sağlıksız olsun? Kendine haksızlık etme
00 YorumlaBaba sevgisi görmemiş kız derdim mesela
01 Yorumla
Soran9 ayHaklılık payı var
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nasıl temaslar hoşuna gidiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. 35 yasinda biri olarak bende genc seviyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
9 ayHayır değil erkeklerde de oluyor bu durum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
9 aySapkınlık veya hastalık değil.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
9 ayBir çok kadında aynı durum var
00 Yorumla
9 ayYoo neden sapkın olsun ki
00 Yorumla
9 ayOlgun sevmek ağız tadi bilmektkr
00 YorumlaEn cok o erkegın nesı hoşuna gıdıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben tedavi ederim seni
00 YorumlaHayir degil normal aslinda
00 YorumlaTemas derken? Ayrıca 25 ve 30 yaş ideal ilişki
00 Yorumla
9 ayHayır tedavilik bir durum yok
00 Yorumla
9 ayNasıl zevk alıyorsan öyle devam et
00 Yorumla
9 ayHayır gayet normal zevkler ve renkler tartışılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBence tedavi ol yoksa ilerde pişman olursun sadece kulanılırsın
00 Yorumlabence Uygun deneyelim 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Normal. Oturaklı insan seviyor olabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Temas dediğin ne tam olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayYaşına göre 30-35 normal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayZevk senin. Sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ay30 um nasılım gozunde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayvar mı hayatinda olgun birisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayNormaldir, yaş aralığı makul aralıklarda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aySaçmalama olgun erkek en iyisidir emin ol buna
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
9 ayOlgun erkek seni doyurur mutlu ediyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. en ideali.
00 Yorumla
9 ayGerek yok
00 Yorumla
9 ayAğzının tadını bildiğin icin
00 YorumlaAffetmez saplarlar
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri