Asla hesap odetmeyen. evlilik düşünen. Sürekli el üstünde tutan erkekleri nerden buluyosunuz?
Bana denk gelenler sadece cinsellik için geliyolar ve boşlar
Asla hesap odetmeyen. evlilik düşünen. Sürekli el üstünde tutan erkekleri nerden buluyosunuz?
Bana denk gelenler sadece cinsellik için geliyolar ve boşlar
Aslında her şeyi bulan da seçen de, kendine çeken da siz kız ve kadınlarsınız. Bu devrin kız ve kadınlarının gözü paradan başka hiç bir şeyi de görmediği için...
Çok zengin değilim ama elim açıktır her zaman hesabı erkek öder diye de savunurum kadın benim yanımdaysa asla para ödetmem her nerede olursak olalım
Nerde bu tipler o zaman.
Herkes çıkarcı olmus
Vallahi denk gelmiyorlar senin gibi düşünen kadın da yok ki hepsi ben öderim ben öderim ısrarı yapıyor
İsteyen geminist gibi takılsın isteyen geleneksel
İsteyen ikisine de aynı anda sahip olsun.
Niye herkes birbirinin işine çomak sokuyor anlamadim
Çünkü herkes kendi çıkarı peşinde. Yanındaki kadına para ödetmemeyi kölelik sananlar var. Kadınımın mutluluğu benim için çok önemli. O 1 an mutlu olacaksa bile dünyaları alırım. Yanındaki kadına para ödeten erkek etekle dolaşsın
Cevap
11Cevap
Bu da son zamanlarda türedi sanki erkegin oldugu yerde kadin para harcar mi cidden ya erkek erkek gibi olmali erkek olduğunu belli etmeli hissettirmeli comert olmali hediyeler almali suprizler yapmali ben mi çok geri kafaliyim geride mi kaldim
sen uğrunda para harcanıp evlenmeyi düşünülecek kız olursan kimseyi aramana gerek kalmaz onlar bulur seni
Bulmadılar ama?
He nah bulur
Hep harcayan ilgi gösteren veren tarafım benim ilişkilerimde genelde bu yüzden bitiyor rol yaptığımı düşünüyorlar nedense
Koşarak uzaklaş para muhabbeti yapan erkekten
Yaz dizilerinde bulabilirsin
He aynen sen asinasin zaten o dizilere. Başka olanagin olmadığı için
Yep
Yazık.
Sen böyle olduğun için asla öyle biri konuşmaz senle
Umrummmmda bile değil
Köle arıyor bu 😂😂😂
Evlenmek veya sevgilini sahiplenmek ne zamandan beri kölelik oldu
(Hesap ödetmeyen) yolacak kaz istiyorsun
Bir kahve bir yemek için mi?
Fabrikalardan 😂