- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
9 ayNe gibi bastırılmıştan bahsediyoruz mesela? Hayal dünyasından bahsediyorsak, mastürbasyon var. Cinsellik yaşadığında, yaşamak istediğin fantezi ve fetişlerin gerçekleşmemesinden bu ortaya çıkıyorsa olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
9 ayAçmaz Ayça yeter ki sürekli seks seks seks seks diye gezme. Mesela fırına gittiğinde hanımefendi ne istersiniz dediklerinde anlamadım seks mi dersen psikolojin bozulur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 9 ayevet açar tabi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
9 ayBu durum açabilir ama pek zannetmiyorum ben 28? yaşında evlendim bir sorun olmadı eşim ilkimdi
13 Yorumla- 9 ay
Eşinden önce kız arkadaşın olmuş muydu peki
- 9 ay
el ele tutuşup gezdiğin falan
- 9 ay
Oldu ama cinsel bir birlikteliğim olmadı
Evet. Çünkü varoluşunun sebebi hayatta kalmak ve dolaylı yoldan da üremek yani cinsellik.
22 Yorumla- 9 ay
Ben 35 yaşında bir erkek tanıyorum hiç sevgilisi olmamış ve bakir bu erkeğin durumu da mesela bastırılmış cinselliğe dahil mi sence?
9 ayAnksiyete Depresyon ve özgüven kırılması olası ihtimaller arasındadır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kisa vadede sorun olmaz belki ama uzun vadede baya büyük sıkıntılar açar
13 Yorumla- 9 ay
mesela ne gibi
9 ayEvet çünkü psikolojik olarak bir şeyi ne kadar bastırırsan, patlaması sonucu o kadar büyük ve travmatik olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAçabilir veya hiç olmayacak bazı dürtüsel hareketlere de yol açabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
9 ayYol açar evet, sadece bununla da kalmaz, düşünce biçimini, eylemlerini de etkiler.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayhiç bir şey olmaz cinsellik diye bir şey yok zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bastırılan her duygu bir patlak verir
10 Yorumla
9 ayKesinlikle yol açar ama fazlası da zarar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Depresyona yol açabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 642 cevap paylaştı.
9 ayAşırı isteğe yok açar sadece bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
9 ayAlakası yoktur
14 Yorumla- 9 ay
nasıl yani
- 9 ay
Cinsel dürtuler bastırılmaz
- 9 ay
Var bastıran keşiş, rahip, tarikat üyeleri vs
- 9 ay
Bu bildiğin insan haklarına aykırıdır
Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Açmaz
17 Yorumla- 9 ay
Ömür boyu karşı cinsten uzak bakir bakire olarak yaşamak bir insanda eksiklik yaratmaz mı yani?
- 9 ay
Yok be öyle bir şey olamaz fasafiso
- 9 ay
- 9 ay
Gizli Üye(25-29)9 ayAçabilir belki bilemeyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBastırmayın sizde seksting yapın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
9 ayKesin açar illa Bi yerden patlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
9 ayAçabilir
20 Yorumla açmazsa bi terslik vardır o kişinin psikolojisinde
10 Yorumlaaxar evet bosalmak lazım herzaman
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayAçar
10 Yorumla
9 ayÇok köt bir durum seni bekliyor olabilir
01 Yorumla- 9 ay
Neden reel yakınlaşmaları denemiyorsun. Sürekli masla olmaz ki
Gizli Üye(25-29)9 ayAçar
118 Yorumla
Cevap sahibi9 ayHatta kişilik bozukluğuna bile yol açar örnek "borderline"
- 9 ay
Seks yapmamak mı buna neden olur
Cevap sahibi9 ayKarşı cinsle deneyim yaşarsan bunun sonucunda kendini kirlenmiş veya kötü hissetme durumun olabilir.
Veya cinsellik normaldir ama hayatında anlamdıramadığın bir boşluk duygusu olabilir. Herkes farklı şekilde bastırır bu durumu o yüzden, kimisi mesela evlenebilirken, hissetmezken benzer durumu yaşayan birinin yaşadıklarını dinlerse, dinleyen kişinin kafasında o durum yaşanacağı için travma tetiklenmesi gerçekleşebilir. Bazıları tssb geliştirir bu duruma bazıları geliştirmez hatta beyinde savaş etkisi yarattığı için bazı insanlar bu olayları tamamen hatırlayamaz yükü ağır olduğu için
Cevap sahibi9 ayYük ağırlığı derken depresyon durumunun ağır olmasından bahsediyorum. İleride cinselliğe kayıtsız kalma sonucu tssb geliştirebilir diye ancak bu herkeste olmaz
- 9 ay
Abartma öyle bir şey mümkün değil inanmıyorum sacmaliga bak borderline yol acarmış 😹 belki de böyle şeylere inandığınız içindir :D
Cevap sahibi9 ayBilgin yoksa fikrin de olmasın.
- 9 ay
Sen bilgilisin :D borderline vs sonradan olan bir şey ddgil depresyon anksiyete genetikten hormon bozukluğu stres vs neden olur yoksa bastırılmış cinsellik asla bir şeye neden olmaz. bir çok insan yaşamıyor mesela gayet keyifleri yerinde anladın mı “çok bilmiş” .
- 9 ay
@1aykedisii Cinsellik ihtiyaç değil öyleyse sana göre ve ömür boyu yaşanmasa da eksiklik hissetmezsin?
- 9 ay
Evet aynen öyle
- 9 ay
@1aykedisii Bence sen muhtemelen aseksüelsin cinsel dürtülerin yok ve cinsellik fikrinden bile tiksiniyorsun muhtemelen
- 9 ay
@1aykedisii Eğer bu saydıklarım varsa aseksüelsin
- 9 ay
Zaten cinsel dürtü denen bir şey yok olamazda çok saçma
- 9 ay
@1aykedisii İşte bu senim için böyle ve senin durumun yani aseksüellik bir anomali toplumda her 1000 kişiden 2 de görülüyor. ayrıca o saçma dediğin dürtüler sayesinde bu dünyadasın-sen ve tüm insanlık...
- 9 ay
Hiç bir alakası yok sadece üremek için yapılmalı yapınca ne oluyor Tanrı askina ne artıyor ne eksiliyor
- 9 ay
1000 kişiden 2 de mi görülüyor benim arkadaşlarım Aseksuel
- 9 ay
@1aykedisii Üremek içinde yapmak zor aseksüeller için o işten tiksiniyorsunuz bildiğim kadarıyla
- 9 ay
Evette Brnim için demedim genel çocuk bile istemiyorum ben direk evlenmiyorum aq
- 9 ay
Temas vs sevmem ilgi de öyle rahatsız eder
9 ayMuhtemelen
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne