3 kız vardı bana açılan. Ortaokulda bi kızdan hoşlandığımı sanıp sevgili olmuştum. Kız arkadaşımla öpüşmüştük falan filan dnsnndns ama değilmişim kanıtlı yani
Kesinlikle psikolojik ve gerçek anlamda güzel bir psikolog bulmaz isen sonrası senin için zor geçer
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
Lezler ilgimi çekmiyor, gay olduğuma eminim. 🤣
1
5 Yorumla
Soran
9 ay
uqnaiwkajwhajwk cok iyiymis
Cevap sahibi
9 ay
Bana da dışarda bakan eden oluyordu, en son erkeksi lez bir kız kaldırımda yürürken karşıdan geliyordu gözünde güneş gözlüğüyle bana baktığını fark ettim kafasını çevirdi. Yaşı epey küçüktü, oluyor böyle şeyler. 😝
Hormonel psikolojik diyoruz biz ona. Ve evet bulundu aslında sadece bazı psikolojik doktorlar para kazanmak için yalan yanlış yönlendirme ile aslında o hali tanrının verdiğini söyleyerek o kişiyi inandirip psikolojik bozukluklara sebebiyet vermesi için kullanıyorlar. Daha sonra antidepresan gibi ilanclar satarak paraya para demiyor ayrıyetten aldığı seans başı parası ve toplum bozukluğu da cabası
Çok şey abisi. Karılardan biri diğerinden erkek rolüne girmesini bekleyecek, tribimi çeksin, alttan alsın, naif davransın kafasında olacak. Hangi karı hangisine erkek olacak :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben lezbiyen olmadığıma beni emin edecek bi serüvenden geçtim ahahsbdndn bi şey düşünmüyorum o insanları anlayamam çünkü
qkoamqiagqnai nasi bi seruvendi ya
3 kız vardı bana açılan. Ortaokulda bi kızdan hoşlandığımı sanıp sevgili olmuştum. Kız arkadaşımla öpüşmüştük falan filan dnsnndns ama değilmişim kanıtlı yani
ohaa nasi acildilar ya ters tepki alsalardi
Birini kabul ettim. Diğerini görmezden geldim. Diğerini tersledim. Terslediğim kişiyle aynı sınıftaydık lisedeyken arada hatırlayınca vicdanım sızlar
aaa inanamiyorum cekiyor olabilir misiniz acaba uc kisi az degil
Ya ben özür dilerim ama yvşk biriyim kız arkadaşlarımla onlara hep yürüyerek iletişim kurarım ergenlik döneminde farklı algılanıyormış ahahahsb
aaa simdi anladim eger halinden memnunsan zaten sıkınti yok gibi😅
Özenti olduğunu düşünüyorum Erkeklerden nefret sebebiyle daha çok oluyorlar. İstisnalar var ama az
Hastalık, hiçbir hastayı kınama ama bazı hastalıklar bulaşicidir o yüzden uzak dur
Kesinlikle psikolojik ve gerçek anlamda güzel bir psikolog bulmaz isen sonrası senin için zor geçer
Lezler ilgimi çekmiyor, gay olduğuma eminim. 🤣
uqnaiwkajwhajwk cok iyiymis
Bana da dışarda bakan eden oluyordu, en son erkeksi lez bir kız kaldırımda yürürken karşıdan geliyordu gözünde güneş gözlüğüyle bana baktığını fark ettim kafasını çevirdi. Yaşı epey küçüktü, oluyor böyle şeyler. 😝
hahhah ciddi mii
Evet.
guzelmiss
Hormonsaldir diye söylerler ama eşcinselliğin kesin nedeni bilinmiyor
Hormonel psikolojik diyoruz biz ona. Ve evet bulundu aslında sadece bazı psikolojik doktorlar para kazanmak için yalan yanlış yönlendirme ile aslında o hali tanrının verdiğini söyleyerek o kişiyi inandirip psikolojik bozukluklara sebebiyet vermesi için kullanıyorlar. Daha sonra antidepresan gibi ilanclar satarak paraya para demiyor ayrıyetten aldığı seans başı parası ve toplum bozukluğu da cabası
evet hormon banada en mantikli aciklama gibi geliyor
Böyle şeyler hormonal olabiliyor. Hoşlantı manasın da düşünen de var c*nsellik manasında düşünen de aslında her yol burada c*nsellğe çıkıyor
Olmaması gerektiğini düşünüyorum
Hesabı kim ödeyecek
oderiz abicim cok sey degil ya
Çok şey abisi. Karılardan biri diğerinden erkek rolüne girmesini bekleyecek, tribimi çeksin, alttan alsın, naif davransın kafasında olacak. Hangi karı hangisine erkek olacak :d
ayyy o da biraz seymis
kadın olsam yine kadınlardan hoşlanırdım :)
Olabilir saygı duyuyorum sadece
İlgi çeken biri misin?
evet diyebilirim
Aslında bende öyle düşünüyordum şimdi sorunu görünce tekrar düşünmeye başladım 😂
of offff ne yapicaz bu dusuncelerle
Olgun teyzeleri hayal eder misin
Bende lezim Mükemmel bir şey der susarım
Tercih olabilir
Denemek ister misin
Fikrim yok
Kim peki bu kişi