Cinsel Yaşam Erkekler cinsellikle bağlanıp aşık olurlar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 310 Evli bir adam vardı karısıyla nasıl evlendiğini sormuştum sevişe sevişe evlendik demişti her erkek böyle mi ya da çoğu yoksa bu adam mı farklıydı Güncellemeler9 ay Yani herkes çok farklı cevap vermiş ne yapıcam 🙄 Erkekler cinsellikle bağlanıp aşık olurlar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Evet aynen öyle aldatanlar da zaten seksizlikten aldatıyorlar 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. ben karaktere kalbe bakarım cinselliğe değil 0 0 Yorumla
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 955 cevap paylaştı. O işler bedensel değil zihinsel uyumla oluyor daha çok. Sevişme ile bedensel bağ kurulabilse bile her zaman duygusal bağa dönüşemeyebilir. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evlilik iki kafanın uyuşmasıdir. Cinsellik çok farkli 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 9 ay Piyasa pavyondan, kerhaneden karı çıkaran lavuklarla dolu. Olurlar bi' zahmet 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yalan demiş.. eşbetre bağlayıcıdır ama belirleyici değildir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Aşkım onla bir şey yaşa diye sözde öyle mesaj veriyor sana sence bu kafada karakter o şekilde bir kadın görse evlenir miydi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay İyi seks nikah dairesine götürür. Benim dd öyle bir çift tanıdığım var. 0 0 Yorumla
Suateren Takip Et Xper 5 Yaş: 56 9 ay selam hanfendi tabikide herkes öyle degildir 1 12 Yorumla Soran 9 ay Herkes değildir ama libidosu yüksek bir erkek olduğunu düşünün mesela Yorumla Suateren 9 ay Tabiki herkes bir degil hanfendi Yorumla Soran 9 ay Teşekkürler Yorumla Suateren 9 ay Rica ederim hanfendi sustum Yorumla Soran 9 ay Yok susun diye demedim yanlış anlaşıldım sanırım aslında fikir almak isterdim sizden ama pek konuşasınız yok gibiydi 🤷 Yorumla Suateren 9 ay Hanfendi kimseyi rahasızlık vermek istemem fazlada konuşmam zaten Yorumla Soran 9 ay Anlatabilir miyim bir şey müsaitseniz Yorumla Suateren 9 ay Sizi kırmak istemem buyrun Yorumla Soran 9 ay Ama özelden müsaitseniz yazacağım estağfirullah kırmazsınız Yorumla Suateren 9 ay Nasıl uygun görürseniz Yorumla 06sevda 9 ay selam Suat Yorumla Suateren 9 ay @06sevda selam canım nasılsın Yorumla
SeviyesizSeni Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Yani seviyorsa ve beğeniyorsa olabilir 1 0 Yorumla
Alliii3 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 9 ay Kadin elinde tutmayi başarmış o erkeği normalde oyle olmazlar 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet genellikle evet 1 7 Yorumla Mühendis0109 9 ay Ver gitsin zevk alırsın Yorumla Soran 9 ay Zevk peşinde değilim Yorumla Mühendis0109 9 ay Aldığın zaman zevki peşinde olacaksn Yorumla Soran 9 ay İstemez zevk istesem ona kalmadım onu istemem zevk için değil tek Yorumla Mühendis0109 9 ay Gelsene bir Yorumla Soran 9 ay Neden Yorumla Mühendis0109 9 ay Bir gel Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. genelde ciğeri kapan kaçar 0 1 Yorumla Soran 9 ay Ciğeri kapan derken Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eski eşim ile bizde öyle idik 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Herkes öyle değil bizde öyleydik 0 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok nadirde olsa olabiliyor 0 0 Yorumla
58_Esmer_58 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı. Hiç bir sevistigimle evlenmedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Sadece biraz bağlanır 1 3 Yorumla Soran 9 ay Sevişe sevişe evlenmek mümkün mü yani çoğu erkek böyle evlenir mi Cevap sahibi 9 ay Sanmam bende hiç olmadı Soran 9 ay Anladım teşekkürler
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Olan var 1 0 Yorumla
Hadiyinlaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 29 9 ay Kişiye göre değişir bu durum 0 2 Yorumla Soran 9 ay Nasıl bir erkek bağlanır sence cinsellikle Yorumla Hadiyinlaaa 9 ay Yani sevgiye aç olan bir erkek. Sevgiyi hiç duymayan hissetmeyen bir erkek cinsellik etkisi ile daha kolay kapılır gider onu daha çok etkiler Yorumla
Yormabegüzelim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Bu adam farklı 0 2 Yorumla Soran 9 ay Erkeklerin çoğu bağlanmaz mı yani Yorumla Soran 9 ay Sizce Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Evet aynen öyle aldatanlar da zaten seksizlikten aldatıyorlar
ben karaktere kalbe bakarım cinselliğe değil
O işler bedensel değil zihinsel uyumla oluyor daha çok. Sevişme ile bedensel bağ kurulabilse bile her zaman duygusal bağa dönüşemeyebilir.
Evlilik iki kafanın uyuşmasıdir. Cinsellik çok farkli
Piyasa pavyondan, kerhaneden karı çıkaran lavuklarla dolu. Olurlar bi' zahmet
Yalan demiş.. eşbetre bağlayıcıdır ama belirleyici değildir
Aşkım onla bir şey yaşa diye sözde öyle mesaj veriyor sana sence bu kafada karakter o şekilde bir kadın görse evlenir miydi
İyi seks nikah dairesine götürür. Benim dd öyle bir çift tanıdığım var.
selam hanfendi tabikide herkes öyle degildir
Herkes değildir ama libidosu yüksek bir erkek olduğunu düşünün mesela
Tabiki herkes bir degil hanfendi
Teşekkürler
Rica ederim hanfendi sustum
Yok susun diye demedim yanlış anlaşıldım sanırım aslında fikir almak isterdim sizden ama pek konuşasınız yok gibiydi 🤷
Hanfendi kimseyi rahasızlık vermek istemem fazlada konuşmam zaten
Anlatabilir miyim bir şey müsaitseniz
Sizi kırmak istemem buyrun
Ama özelden müsaitseniz yazacağım estağfirullah kırmazsınız
Nasıl uygun görürseniz
selam Suat
@06sevda selam canım nasılsın
Ten uyumu varsa kopamamıştır
Yani seviyorsa ve beğeniyorsa olabilir
Kadin elinde tutmayi başarmış o erkeği normalde oyle olmazlar
Evet genellikle evet
Ver gitsin zevk alırsın
Zevk peşinde değilim
Aldığın zaman zevki peşinde olacaksn
İstemez zevk istesem ona kalmadım onu istemem zevk için değil tek
Gelsene bir
Neden
Bir gel
genelde ciğeri kapan kaçar
Ciğeri kapan derken
Cinsellikle kimse aşık olmaz
Eski eşim ile bizde öyle idik
Herkes öyle değil bizde öyleydik
Çok nadirde olsa olabiliyor
Hiç bir sevistigimle evlenmedim
Sadece biraz bağlanır
Sevişe sevişe evlenmek mümkün mü yani çoğu erkek böyle evlenir mi
Sanmam bende hiç olmadı
Anladım teşekkürler
Olan var
evet çoğu öyle
Evet öyle. Bende ten uyumu ile evlendim.
Yarışmaya İst dan katılıyorum hayır 🤔
Kişiye göre değişir bu durum
Nasıl bir erkek bağlanır sence cinsellikle
Yani sevgiye aç olan bir erkek. Sevgiyi hiç duymayan hissetmeyen bir erkek cinsellik etkisi ile daha kolay kapılır gider onu daha çok etkiler
Bu adam farklı
Erkeklerin çoğu bağlanmaz mı yani
Sizce
Hayır bağlanmazlar
Ben olmam
Mümkün evet
Olabilir
Hiç bir alakası yok.
Bazıları evet
Bazen yaa