İş yerin de aynı ofisi paylaştığım iş arkadaşım daha doğru yeni geldi sayılır çokta arkadaş değiliz. Arkadaşlar arasın da hoş geldin kutlaması tarzı bi buluşma planladık yedik içtik lavabo için uzaklaştım yanlarından biraz midem de bulanıyordu içeri biri daha geldi ama ben kadınlar tuvaleti diye dikkat etmedim bir an arkamdan sarıldı o anın atmosferi seviştik sarhoşlukta var biraz ama adam bildiğin sapık iş yerin de beni yalnız yakalasa direkt ayak üstü sx yapmaya zorluyor o günden kalma fotolar varmış elin de ben öpüşürkenki halimizi gördüm sadece aslın da seksi zevkte alıyorum ama korkuyorum da araba da olsak veya başka herhangi bir yerde her fırsatı değerlendiriyor oral seks manyağı benim midem kaldırmıyor teklifi yaptı bir arkadaşı beni beğeniyormuş kabul etmedim ama bu beni onada zorlar bu durumdan kurtulmalımıyım yoksa böyle devam mı etsin napıcam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayKınamayayım diyorum ama okudukça sizin adınıza ürperdim.. takıldığınız ortamlar sizi her türlü pisliğin içine çekiyor ama siz bu pisliğin içine daha fazla batayım mı batmayayım kararsızlığı arasında kalmışsınız.. kendinize güzel şeyler katmak, hayatınıza güzel anlamlar yüklemek yerine, neden bataklıkta yaşamayı seçersiniz? Neden bunu kendinize yaparsınız bilmiyorum fakat umarım ıslah olursunuz..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
Ulan adam kafasına göre sevişiypr üstüne işe yeni gelmiş böyle birine tepki de koyamıyorsun deccal lan o hırto
00 Yorumla
9 ayOral seks manyağı dediğin kendine mi yaptırıyo yoksa seni emiyor mu
010 Yorumla
Soran9 ayKendine yaptırıyor daha çok bana da yapıyor ama en çok kendine
- 9 ay
Zevk alıyosan devam. Ama grup olmaz.. kabul edersen bu işin sonu orluk yapmaya zorlar pazarlar seni. Ne kadardır s. kiyo seni
Soran9 ay1 ayı geçti
- 9 ay
Hımm hemen her yerde emdi seni. Yakalandık nerdeyse dediğin oldu mu
Soran9 ayGenel de sabah ilk saatlerde yapıyor pek kimse olmuyor
- 9 ay
Hımm arkadan mı önden mi
Soran9 ayİkisine de giriyor istediği gibi
- 9 ay
Hımm grup yapasın var dimi
Soran9 ayAlkol alırsam o kafayla gelirim heralde
- 9 ay
Hımm sen bilirsin
Dile getir istemediğini net sertçe söyle Üstelerse polis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. O an sarhos degilsin sadece alkolun vermis oldugu yalanci cesaret birak sarhos ayagini felan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayMiden kaldırmıyor ama hoşuna gidiyor o nasıl bir saçmaklık
00 Yorumla Kurtul yoksa grubun içine sokacak seni, iyi bir plan yap, tabi hoşuna gidiyorsa devam et
00 Yorumla
9 ayHangi ofis nası iş bu siz nerelerde çalışıyonuz arkadaş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ne işin var böyleleri ile
00 Yorumla
9 aytrolmu bu soru?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Böyle devam etsin mi ne demek
00 YorumlaNe enayiler var be
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayOff takıl kızım işte ortama düşmüşsün seviyorsan yapmayı devam bozma hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayİş yerinde hala kaçamak devam ediyo musunuz
012 Yorumla
Soran9 ayEvet ediyoruz
Cevap sahibi9 ayMesela iş yerinde yanına gelip oynadığı oluyo mu açık ofiste hiç
Soran9 ayGenel de sabahları hemen hemen Hergün daha ortalık sessizken bi posta atıyor
Cevap sahibi9 ayHiç yakalanacak gibi oldunuz mu merak ettim anılarınızı
Soran9 aySabahları pek kimse olmuyor ilk saatler onun dışın da ki saatler de yapmıyor bir ara kalçamı tuttu onu gören arkadaşım oldu
Cevap sahibi9 ayYa merak ettiğim detaylar var da soramıyorum ki buradan. Ama genel olarak memnun musun durumdan
Soran9 ayBazen seks havam da olmadığım da zorla yapıyor ve baya sert davranıyor kızdığı için o zamanlar kötü hissediyorum ama zevk alıyorum Ya
Cevap sahibi9 ayPeki onu tahrik etmek hoşuna gidiyo mu
Soran9 ayGidiyor ne yalan söyliyim ofis dışın da seks yaparken zevke geldiğinde ki hallerini gördükçe fena oluyorum
Cevap sahibi9 ayNe yapıyosun tahrik etmek için
Soran9 ayBana pek sıra gelmiyor tamamiyle kendi yönetiyor köle gibiyim
Cevap sahibi9 ayNeler yapıyo sana mesela zorla dedin ya nasıl zorakiye dönüyor. Burdan anlatmaya çekinirsen dmdeolur
9 aySavcılığa veririm seni diye şikayet et
05 Yorumla
Soran9 ayOda beni rezil etmekle tehdit ediyor
Soran9 ayBide ona karşı gelince daha sert yapıyor
- 9 ay
Bazı önerilerim var ama boş ver
- 9 ay
burada soylenmezz
- 9 ay
Yaz anlatimm
3 aydevam ediyor musunuz hala
00 Yorumla
9 aySavcılığa vericem de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayİgrenç
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Bakiremisin sen
08 Yorumla
Soran9 ayDeğilim
Soran9 ayHerşeyi yapıyor
Soran9 ayBen erkeğim kendi verdi bana der geçerim dedi
Soran9 ayMesaj yok yüz yüze konuştuk
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
9 ayDevam et gitsin ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlginç
00 Yorumla
9 ayŞey gelsene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026