Cinsel Yaşam 85B göğüs boyutu olarak hoş mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Erkek arkadaşım ilk zamanlarda bana göğüs sevmem öyle dikkatimi çekmez demişti şimdi fotoğraf atınca çıldırıyor.. 85B göğüs boyutu olarak hoş mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı. B cup meme güzeldir. 85 senin vücudunun minyon olmadığını gösteriyor 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. 85B iyidir benim tam avuç ve ağzıma göre mesela 0 2 Yorumla Soran 9 ay Evet Yorumla secretman077 9 ay fena zevk veririm Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Ben evliyim hergün görüyorum bana atsan ben bile çıldırırırım 0 2 Yorumla Soran 9 ay Evlisiniz ya ayipp Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ayıp olan ne şimdi burada Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. 85B yi kin sevmez ki ayrık mi 0 3 Yorumla Soran 9 ay Çok az sanirim normal duruo sma Yorumla Soran 9 ay Ama* Yorumla Herosell 9 ay Görsek keşke Yorumla
darkist Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 101% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Çok iyi sevmem diyen hastası olmuş 😃 0 1 Yorumla Soran 9 ay Sorma yaa Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı. Baya iyi bu beden dikkat çekici ve topludur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Uçları iri ve azgınlaştığında sivri mi? 0 3 Yorumla Soran 9 ay Evet öyle oluyor Yorumla Cevap sahibi 9 ay Keşke öyle sevgilim olsa da sabaha kadar emsem Yorumla Soran 9 ay Bende kendi bebeğimi emzirmek istiyorum 🤭 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. cup b candır şanslısın 0 4 Yorumla Soran 9 ay 🤗🤗 Yorumla darrrrbelimatttkapp 9 ay ucları kucukmu Yorumla Soran 9 ay Orta Yorumla darrrrbelimatttkapp 9 ay şanslıymış cocuk Yorumla
MasterChief00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Nasıl sevmezmis 😂 0 5 Yorumla Soran 9 ay Valla ya şimdi çocuk tekrar at der oldu Yorumla Soran 9 ay Bide coo utangactir normalde Yorumla MasterChief00 9 ay Bide bize at 😂 Yorumla MasterChief00 9 ay Utangaç erkek mi olur mk Yorumla Soran 9 ay Olurrr yaa demeyin öyle Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nasıl peki 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Güzel... 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ideal 0 0 Yorumla
Sipahi001 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Normy 0 0 Yorumla
darkcastle34 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. Olcu iyi tabiki 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bayılırız 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hoş evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Çok iyi askm benimde 85 1 3 Yorumla Soran 9 ay Adaş değil memuşuz bizde Yorumla Soran 9 ay Memoş* Yorumla doktorayasin 9 ay Ne kadar büyük olsa o kadar iyi erkek için birtane sevgiliminki küçüktu arasına koyinca okşayamiyordum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Boy kilo, genel fizik nasıl o önemli 0 8 Yorumla Soran 9 ay 163 boy 55 kilo Yorumla Cevap sahibi 9 ay Belin kalçana göre ince mi Yorumla Soran 9 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 9 ay Tamam o zaman muhtemelen iyidir. Sütyeni çıkarınca çok salmıyosa aşağı doğru nispeten dikse iyidir. Uçları ve ucundaki halka da estetik açısından önemli tabi. Yorumla Soran 9 ay Memelog musunuz😂 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Anlıyoz az biraz😄 Yorumla Soran 9 ay Bellliii Yorumla Cevap sahibi 9 ay Teveccünüz efenim😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
B cup meme güzeldir. 85 senin vücudunun minyon olmadığını gösteriyor
85b fena çıldırtır duyunca ben bile çıldırdım
85B iyidir benim tam avuç ve ağzıma göre mesela
Evet
fena zevk veririm
Ben evliyim hergün görüyorum bana atsan ben bile çıldırırırım
Evlisiniz ya ayipp
Ayıp olan ne şimdi burada
85B yi kin sevmez ki ayrık mi
Çok az sanirim normal duruo sma
Ama*
Görsek keşke
Çok iyi sevmem diyen hastası olmuş 😃
Sorma yaa
Göğüslerinin bedeni muhteşem,
Duruşu da önemli sertliği v. s
en iyisi 85b ve 85a
ters psikoloji
Baya iyi bu beden dikkat çekici ve topludur
Uçları iri ve azgınlaştığında sivri mi?
Evet öyle oluyor
Keşke öyle sevgilim olsa da sabaha kadar emsem
Bende kendi bebeğimi emzirmek istiyorum 🤭
Arada bir emzir bir yeri şişmesin sonra
cup b candır şanslısın
🤗🤗
ucları kucukmu
Orta
şanslıymış cocuk
Nasıl sevmezmis 😂
Valla ya şimdi çocuk tekrar at der oldu
Bide coo utangactir normalde
Bide bize at 😂
Utangaç erkek mi olur mk
Olurrr yaa demeyin öyle
Nasıl peki
İdeal
Güzel...
Ne büyük ne küçük orta güzel bence
Fena degil bence
Ideal
Normy
Olcu iyi tabiki
Bayılırız
Hoş evet
merakkkk ettimmm
Bence hoş
Bilmem görmek lazım
Çok iyi askm benimde 85
Adaş değil memuşuz bizde
Memoş*
Ne kadar büyük olsa o kadar iyi erkek için birtane sevgiliminki küçüktu arasına koyinca okşayamiyordum
Boy kilo, genel fizik nasıl o önemli
163 boy 55 kilo
Belin kalçana göre ince mi
Evet
Tamam o zaman muhtemelen iyidir. Sütyeni çıkarınca çok salmıyosa aşağı doğru nispeten dikse iyidir. Uçları ve ucundaki halka da estetik açısından önemli tabi.
Memelog musunuz😂
Anlıyoz az biraz😄
Bellliii
Teveccünüz efenim😁
Güzel bence emilir
Baya iyi
Çünkü cezbedici
Ufak misa