- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayMerhaba , Öncelikle sevgilinin boyu kısa değil. Ben gerçek hayat gözlemi içinde 160 boyunda erkeğin penisinin 190 boyundaki erkekten büyük olduğunu biliyorum. Bu durum her zaman boy ile ilişkilendirilmemeli. Kemiği iri biriyse , ve yüz vücut hatları belirgin biriyse özelillikle, emin ol seni şaşırtabilir. Sanırım ilişkiniz yeni başlamış , ya da mahremiyete çok önem gösteriyorsunuz. Hangisi?
03 Yorumla
Soran9 ayYeni başladı
- 9 ay
Anlıyorum. Öncelikle bence bu konuyu dert etmemeni tavsiye ederim. Seviyeli bir görücü usulü başlangıcı ve ciddi bir ilerleyiş ile , mahremiyete dikkat eden kişilerseniz haliyle merakında haklısın dediğim gibi , özellikle yüz ve parmakları belirginse o zaman merak etme onun sertliği , birçok kadının ah benimde olsa diyeceği ölçeklerdedir. Diğer türlü kendin bulduğun ama sanal ama normal hayattan biriyse en kısa zamanda bi şekilde sana onun boyutlarını gösterir.
- 9 ay
Ben öyle düşünüyorum.
En İyi Cevaplar
10 ayBelli olmaz boyu kıssas alma . Bu genetik bir durum sonuçta. 1.90 olup kısa olabilir. 1.70olup çok büyük de olabilir.
Ayrıca boy da da bitmiyor iş. Önemli olan işlevi de. Tabi boyu es geçmiyorum ama bana kalırsa kızlar 16- 18 arası rahat ediyor gibi. Kalın koca kafalı ama en önemlisi performans. 20-30 dk sürse yeter.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Gizli Üye(25-29)9 ayvalla bence degil, benim bi tanidigim arkadaşım 173 penisi 19cm
81 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 aybunun boy ile alakası olmadığı kanaatindeyim tamamen genetik bir durum söz konusu
ancak buna bağlı olarak hormonlar, beslenme ve çevresel etkenlerde etkili olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Öylelerin genelde daha büyük olur diyorlar bacım
813 Yorumla
Soran10 ayHadi ya🙄
- 10 ay
Sen beni niye engelledin de bakayım?
- 10 ay
Evet
- 10 ay
Şer diyeyim sen hatırla
Açıklamanı yap bunu da engelle istersen - 10 ay
Şerdeki_hayır
- 10 ay
Ben mi çıkmışım?
Hiç hatırlamıyorum. Neyse o hesap gitti bundayım. O zaman devam 😍 - 10 ay
Peki kusura bakmayın ikiniz de
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yani şimdi ne desem bilemedim ama tamamen genetik bir şey. Benim boyum uzun ama maşallahım var diyebilirim.
00 YorumlaPenis genetik boyla bir ilgili olduğunu düşünmüyorum. Kimde ne var bilmiyorum ama istatistik istiyorsan. 183 boy 17cm.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayBoyla alakası olmaz onun.
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
10 ayMesela kısa , normal ya da uzun kavramları senin için tam olarak ne ifade ediyor hangi ölçü altı kısa ve ya normal ve ya büyük?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. tahmln edilmesi zor resim fşlann iste direk çöz olayı
01 Yorumla
Soran10 ayOha
9 ay1.74 kısamı 😄 bunu sorucağına sevgilin sonuçta bakmadın mı hiç penisine 😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. İkisinin boyu hiç biribiri ile iniltili değildir. Çok sürpriz çıkabilir.
00 Yorumla
9 ayKişiden kişiye değişir penisin kısa uzun olması insan boyuyla alakalı bir şey değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 aypenis ya da vajina yapısı vucudun yapısyla alakası yoktur , birde penis değil sahibi zevk verir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Boy ile doğru orantılı ya da ters orantılı bişey değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayOnunla onun alakası yok.. Ama tabi boyunun kısa olmasının kötü yanını görürsün
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayKuru g*ötlu erkeklerin ki boyyüg oluyor bu da bir tüyo olsun tüm kadınlara
00 Yorumla
9 ayNe yapak biz ölek mi 1.74'e kısa diyorsun 🤣
Ayrıca hayır boyla onun boyunun hiçbir alakası yok00 Yorumla1.74 kısa değil uzun istiyorsan zenci bul ya da arap içini dışına çıkarsın
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Pek alakası yok boyla, hatta neredeyse hiç alakası yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayOnun boyla alakası yok, benim boyum 190 ama boyutu normal. Yani paketi açmadan göremezsin 😜😜
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aySana göre her türlü kısadır, anladığım kadarıyla sana 50 cm olsa banamısın demezsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBoyla alakası yok, benim boyum 176 penisim 17 cm ve iri olduğunu söylüyor görenler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBiraz cinsel muhabbet et görmek istiyorum de atsın sana öğrenmiş olursun
00 Yorumla
9 ay174 kısamı yani
60 YorumlaBoyu 1.74 se penisi uzundur hiç bakmadin mı benim boy 1.73 penisim uzun çok güzel
00 Yorumla
9 ayayy belli olmaz aşko benim boyum 178 filan ama benim baya kısa yaa
00 Yorumla
10 ayboyla çok ilgisi yok, senin beklentin ne kadar olması
01 Yorumla- 10 ay
yardımcı olayım mı sana
Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Süprizz olabilir baby
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayyok o belli olmuyor bence hem kalındır hemde uzun büyük yani
arkadaş vardı boyu 2.05 penisi 11 cm 😂01 Yorumla
Cevap sahibi9 aybenim boyum 1.75 penis boyum 18.5 cm
Gizli Üye(36-45)10 ayBu boy takıntısı yüzünden evde kalacaksınız. Senin boy kaç?
013 Yorumla
Soran10 ay157🙃
- 9 ay
Uzun boylu erkek istersek sadece kısa erkekler evde kalır
Cevap sahibi9 ayHayaller ve gerçekler 😇
Cevap sahibi9 ayNeyse ki sende çok uzun boylu biriymişsin 1.70 boy kısa kalır senin için için 😇
- 9 ay
Acı gercekler diyelim. Uzun erkek talep etmemiz sadece kisalara zarar. Ve kadın istediği kısa olabilir çünkü kadın. Erkekle bir değil.
Cevap sahibi9 ayÇünkü daha aciz ve yardıma sevgiye muhtaç kadın
- 9 ay
Acizlik insanın içindedir yavrucuğum
Cevap sahibi9 ayÖrnek Sen göründüğü gibi yavrucuğum
Cevap sahibi9 ayUzun erkek peşinde koşan sen aciz olduğunu gösterdiğin için teşekkür ederim
- 9 ay
Aciz sensin lan pigme
Cevap sahibi9 ayBu kadar aciz olduğunu ortaya sergileme pigment
- 9 ay
Ezik pigmeeeee. Kızlar seni istemiyicekkk
- 9 ay
Kızların aciz konumda olmasını isteyen sensin. Senin gibiler minicik boyuyla bile yanındaki kadını bir şekilde küçümser komplekslidir çünkü. Minik boyunun acısını aciz görmek istediği " kadın"dan çıkarır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayBu iş tamamen şans :)
04 Yorumla
Soran10 ay🤐
- 10 ay
Benim boy 190 hadi tahmin et :)
Soran10 aySapık yürü git ya
- 10 ay
Alakası yok , demek istediğim bu belli olmaz
9 ayGörmelisin bunun için
00 YorumlaSenin saçın kısa aklın da kısa mı 🥳
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 9 ayOna sor bize sorcagina
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Genelde kısa adamların dalgası büyük olur derler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Boyla onun alakası yok emin ol 🤭
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Boyu normal şeyide normaldir bence
00 Yorumla
9 ayEnine uzamış olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Boyla orantılı bişey değil
00 Yorumla175 e 18 bir de kalınlığı da iyi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Benim boyum 175 p boyum 18.5 ve kalın
00 Yorumla
10 ayboş ver boyu uzun olanın aklı kısa olurmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
10 ayBaşparmağının iki katını düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBoyla ilgisi yok penisin, sence boy bu kadar önemli mi peki, penis büyük olsa daha mı iyi sence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayAnatomik olarak fark yaratabilir
00 Yorumla
10 ayBenim boy 170 emanet 21
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aymk aptalı 174 kısamı beyinsiz
10 YorumlaAlakası yok
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayOrtalamadır çok uzun bekleme
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayaynı boylara sahibiz 12cm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayO belli olmaz genetik le alakalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBakmadan bilemezsin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ay172 ye 17 cm var bende
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBen 175 im, penisim 17 cm, oradan hesapla işte
00 YorumlaNe var ki bunda adam mı adam ona bak ahlaklı mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySen büyük mü istiyorsun
00 YorumlaSen ne olsun istersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kontrol ettin
00 Yorumla
9 ay174 kısa değil ki
01 Yorumla- 9 ay
Zaten penis boyunun onunla da alakası yok
Benim 180
Penisim 19
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı.
9 ayKilo ve ayak numarası ne
00 Yorumla - Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar