Cinsel Yaşam Erkeklerin bu pembe sevdası ne gerçekten? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Sanki kendilerininki buyukmus gibi? Erkeklerin bu pembe sevdası ne gerçekten? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Seninde büyük sevdan olsun onlarında pembe sevdası olabilir, herkes bişey istemekte özgür yani işinw gelmiyorsa o insanla muhatap olmazsın olur biter 0 2 Yorumla Soran 10 ay İkisi aynı şey değil Yorumla Mitsuhide 10 ay Değil zaten niye kıyaslıyosun o zaman Yorumla
darkist Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 101% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Hahah büyük ama pembe sevdam yok. Rengi önemli değil çok abartıyorlar. 0 0 Yorumla
romantizmbeyi Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 108% 10 ay Merve benimkinin normal büyük olduğunu söyleyenlere var ama bana göre ufak 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Pembe daha iyi ama ben çok da dikkat etmem fizik önemli bence ve göğüs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay bişey dicem, benimki gerçekten hem büyük, hem kılsız, hemde pembe. Şimdi ben şeyime layık vajina istermiyim istemezmiyim sen söyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Benim için rengi değil damağımda biraktigi tad önemli :))) baklava ne şekilde olursa olsun yenir yanmadigi sürece :) bir de va.. na :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Pembe olsa iyi olurdu ama diyer çeşitlerde iyi 😃😃 hem herkesi aynı kefeye koymayın aralarda sanmadiğinda vardır 0 0 Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Büyük olanlar pembe isteme hakkı var mı 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. büyükse pembe isteyebilir miyim 0 0 Yorumla
Sipahi001 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Pembeyi morartacak kadar var 0 0 Yorumla
HardFB92 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Yaa yok oyle bir hikaye adam bulsa nefessiz s! ker 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok iddialı 0 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Gayet büyük 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ne pembesi 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 10 ay Küçük sayılmaz 0 1 Yorumla berilllimsa 10 ay Üzüldün mü reis oafhıoşefjıpoğeajıofa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Seninde büyük sevdan olsun onlarında pembe sevdası olabilir, herkes bişey istemekte özgür yani işinw gelmiyorsa o insanla muhatap olmazsın olur biter
İkisi aynı şey değil
Değil zaten niye kıyaslıyosun o zaman
Hahah büyük ama pembe sevdam yok. Rengi önemli değil çok abartıyorlar.
Merve benimkinin normal büyük olduğunu söyleyenlere var ama bana göre ufak
Pembe daha iyi ama ben çok da dikkat etmem fizik önemli bence ve göğüs
bişey dicem, benimki gerçekten hem büyük, hem kılsız, hemde pembe. Şimdi ben şeyime layık vajina istermiyim istemezmiyim sen söyle
Benim için rengi değil damağımda biraktigi tad önemli :))) baklava ne şekilde olursa olsun yenir yanmadigi sürece :) bir de va.. na :)
Pembe olsa iyi olurdu ama diyer çeşitlerde iyi 😃😃 hem herkesi aynı kefeye koymayın aralarda sanmadiğinda vardır
Benimki küçücük o yüzden rengine takılmıyorum😊
Büyük olanlar pembe isteme hakkı var mı
büyükse pembe isteyebilir miyim
Pembeyi morartacak kadar var
Yaa yok oyle bir hikaye adam bulsa nefessiz s! ker
Benımkı büyük pembe sevdamda yok
Çok iddialı
Gayet büyük
Buyuk tabi
Ne pembesi
Hadi bakalım. Açıklasınlar
Büyük zaten