Sevdiğim kız 9 ay sonra yazdı, ne yapmalıyım acaba?

1 yıl beraberdik istemeye gittik yüzük takalım şimdiden diye ama ailesi hem okulunu hemde birkaç şeyi bahane etti vermedi. Birbirimizi çok seviyoruz. Neyse birkaç gün sonrasında beni bir arkadaşına işlettirdi onu ve benim birkaç kızla takipleşmemi bahane edip ayrıldı sonrasında yine barıştık ama yoğun olduğum için pek zaman ayırmıyordum yine ayrıldı. Ben çok özlüyordum onsuz yapamıyordum nereden ulaşıp yazdıysam tersleyip engel attı. Ve o sırada meğerse başkasını hayatına almıştı. Neyse artık umudu kestim ve 9 ay sonra yani dün bana mesaj attı ve benim ahımı aldığını benden ayrıldığından beridir hiç mutlu olmadığını söyledi tekrar konuşmaya başladık. Yüzyüze de geldik konuştuk, benden ayrıyken hayatına aldığın kişiyle ne kadar sürdü ilişkiniz dedim, 5 ay ama onunlayken bile sn sürekli aklıma geliyordun dedi. Aranızda bir şey geçtimi diye biraz zorladım, ve bu çocukla üç kez eve geçip anal yani ters ilişki de yaşamışlar. Oysaki öyle bir kıza benzemiyordu hatta ilk öpüştüğümüzde bile kendini kötü hissetmiş biriydi hiç beklemiyordum. Oda bunları anlatırken bayağı ağladı ben böyle biri değildim hata yaptım ahını da aldım hepsi ailem yüzünden oldu onlar o çocuğu unut daha iyi birini bul dedi, onlar yüzünden o hataya sürüklendim dedi. İçim baya cız da etti acıdım çok da seviyorum. Ama bir yandan ne olursa olsun madem beni seviyordu o çocukla bırak bir şeyler yaşamayı bir ay bile beraber kalmamalıydı sonuçta o kadar ciddi bir yola girdik zorluklar çektik diye düşünüyorum kafam çok karışık. Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım
Sevdiğim kız 9 ay sonra yazdı, ne yapmalıyım acaba?