Cinsellik harici güzel bir aşk olmaz mı aralarında yani bu imkansız mı Aras diye bir patronum var bir anda kalbim bağlandı ona proje gereğide sık sık konuşuyoruz ve ne yapacağımı bilmiyorum adamı gördüğüm yerde kaçıyorum iş dışında ilgisi var gibide yani günaydın falan diyor arada şakalaşıyoruz ama dünyalarımız çok ayrı yani ben basit bir mahalle kızıyım o ise zengin sadece küçüklüğumden beri saf aşkı bulmak istemiştim ama bu saf aşk mı bilmiyorum tek bildiğim adama gerçekten aşık oldum kıskanıyorumda hangi sıfatla ise istifa mı etsem acaba ne yapcam ben ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayŞans kimin yüzüne güler bilinmez. Tamamen toplumdan soyut ve objektif bir yorum yapmak istiyorum. Ciddiye alıp almamak senin takdirinde. Onu gerçekten seviyor musun? Yoksa ilgileniyor musun önce onu netleştir. Sonrasında sahip olduklarına sahip olmasaydı yine aynı duygulara sahip olur muydun bunu sor kendine. Herkese ve herşeye yalan söyleyebilirsin. Kendi içine asla. Eğer cevapların evetse, bu sefer karşı tarafa odaklanmak icap eder. Nezaketen mi günaydın diyor yoksa karşılıklı ilgi söz konusu mu bunun hesabını yapmalısınız. Belki sizi bir çalışanı olarak görüyor, belki de dış yaşamında kadınları cinsel bir obje olarak gören zengin tikinin teki, belki de parası olduğu için mutsuz bir tebessüm için dünyaları verebilecek biri. Bilinmez. Hesap yapın. Harcanmayın.
12 Yorumla
Soran9 ayEn mantıklı cevap bu teşekkür ederim dediklerinizi yapıcam
- 9 ay
Aman efenim. Devir çok kötü. B*ktan. Dikkat ediniz. Seveni bulmak ayrı güvenebilmek ayrı dert haline geldi. Umarım başınızı önünüze eğmeyeceğiniz, ideallerinizin sonucuna ulaştığınız muhteşem bir hayatınız olur ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
9 ayBu tip sorular çok fazla, okula gitseniz öğretmene, hastaneye gitseniz doktora, işe gitseniz patrona. Dişilerin işi aşk, sevgi, dırdır.
01 Yorumla
Soran9 aySizinde sadece cinsellik:(
Abla ben çok sakarım elim ayağıma dolaşır dediğinde yaz dizi senaryosu oluyor bu
01 Yorumla
Soran9 ayPanik atağım var desem yeterli mi😂
9 ayİlgisi varsa statüyü sorun etme, zenginlerde fakir sevebilir yani maddiyat değil her şey
10 Yorumla
9 ayPatrona bulaşma yanarsın ayağını denk al kendini freenle valla duvara toslarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayPatronuna açıl biz belki kotülüğünü isteriz bir anda lafı ortaya bırakırız senin bakış açına bağlı bir durum
01 Yorumla
Soran9 ayAçılacağım ve reddedersede istifa ederim artık yapacak bir şey yok
9 ayBu anlattıklarını bi yapımcıya yolla seneye yazın yaz dizisi diye izleriz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayCinsellikte olsun bence ya zengin adam sonuçta doğur bir tane garantiye al hayatını
01 Yorumla
Soran9 ayÖnce duygularından emin olmak istiyorum ilişki bunun üzerinden yürümemeli
Senin paraya zaafın var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySeviyodur belki kimler kimlerle beraber dert etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 aypatronlar çok çalışanını yiyip ortada bırakır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayParayı seviyon sen onu değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı.
9 ayÖpüş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAdam evli mi
00 Yorumla
9 ayAdam evli mi
02 Yorumla
Soran9 ayHayır bekar 32 yaşında
- 9 ay
Ciddi ilişki olur ama çoook zor tabi
9 ayİsminden bize ne?
00 Yorumla
9 ayVer gotsin