Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ben şöyle izah edeyim,
üniversitede çok beğendim kız vardı bir şekilde tanıştım, evine ders için gidiyordum,
bir gün yaz günü şort giymiş bacak tüylerini gördüm, iğrenti gibi oldum
özetle ten uyumun yoksa o kişiyi için almaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)9 ayTen uyumu denilen şey bi nevi kafa uyumu zevklerin isteklerin fantezilerin uyumu evlenmeden ilişki yaşamakla alakası yoktur
16 Yorumla
Soran9 ayMillet bunu böyle yansıtıyor ama bazı kesim.
Cevap sahibi9 ayBazı kesim cinsel bilgisiz ve kulaktan dolma şeylerle insanları kandırıyorda ondan boş ver sen cahilleri cinsellikte bile bilgileri yok ama sorsan en tecrübeli bilgili onlar yattığı herkesi herşeyi anlatırlar bide övünüp sbsbsb
Soran9 ayValla ben bu devri anlamadım bekar bir insan olarak tartışmasını yapamam bilgim yok ama ten uyumu diye tuturmuşlar abi bende sinirle sordum sapkınca almışlar o zaman senin dediğin bilgiyi kendileri katmış pislikleri millete empoze ediyorlar. Bilgi zehirlenmesinden geçilmiyor bu devirde öğrenmiş olduk.
Cevap sahibi9 ayBende bekarım ama bilgim var doğrusunu öğrendim kendime göre herşeyin zaten çoğu erkek kandırıyo sizi cinsel konularda ya saçma sapan genelide abaza sadece kendi zevkini düşünür öyle erkek sevişsen bile senin zevkin isteğin umrunda olmaz yani devir cahillik devri ne bekliyosun ki
Soran9 ayErkekleri genellemeyi sevmem ama cidden cinselliği kullan at peçetesine çevirmeyi seviyor bir kısmı haklısınız. Akıl akıldan üstundür teşekkür ederim bilgileriniz için.
Cevap sahibi9 ayRica ederim herzaman sorabilirsiniz ben size doğrusuyla anlatırım herşeyi bi erkek olarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
9 ayher şey seks değil millet başka şeylerden boşanıyor
zinayı normalleştirmeyin23 Yorumla
Soran9 ayEvet ya ten uyumu diye bir şey uydurmuşlar ben anlamadım bu kadar önemli ne. Şaçmalık.
- 9 ay
sonra evlilikler neden uzun sürmüyor her şeyi sekse bağlarsan
Soran9 ayValla öyle ya saçma sapan milleti bozacak ne varsa uyduruyorlar...
Önceden yoktu evet boynuzlayam boynuzlayanaymış.. geçen bi haber gördüm sivasın bi dağ köyünde kadının vrmediği kalmamış.. çocugunun babasının kocası olmadıgı 50 yıl sonra ortaya çıkmış.. evlilik öncesi cinsellik olmalı olmazsa işin sonu kötü..
12 Yorumla
Soran9 ayOlmalıda dinen günah herkes için uygun değil ve konuşulmasi lazım ama evet ama her insan kesimi için de uygun olmuyir.
- 9 ay
Bence cinsellik konuşulmalı yaşanmalı bundan korkmamalı.. günah evet ama evlendikten sonra o yataga yalnız girmekte günah.. düşünsene çok istediğin şeyleri eşinden göremiyorsun yaşatmıyor e napıcaksın boşanıcakmısn boşanmak istesen millete ne diyceksin.. amaaann sorun da sorun en güzeli evlenmeden bakmak
Gizli Üye(30-35)9 ayTen uyumu işte, her insan birbirinin o doğal ten kokusundan ne bileyim terler onun kokusundan falan, genital alanlardaki doğal kokudan, bi takım sıvıların kokusu vs, ağız kokusu olabilir vs; itici gelebilir
03 Yorumla
Cevap sahibi9 ayTıbbi açıdan bu diye biliyorum, doğrusu bu
Soran9 ayBana uydurma geliyor önceden böyle şeyler yoktu yeni yeni millet bir şey ortaya koyuyor ilk tanıstığinda anlar insan uzun süre ilişki yaşamak için uydurulan bir şey.
Cevap sahibi9 ayMaalesef var, ama kim diyor ondan ona git keşfet? Bulana kadar ara vs? Bu kısmı gayrimeşru takılmak isteyen fırsatçıların kendi uydurdukları bir yöntem, yok böyle bir şey. Evlenirken bu şans işi, kusursuz insan var mı ki? Afedersin geğirmeyen, gaz çıkarmayan, boşaltım sistemi olmayan, terlemeyen, dişi çürümeyen? Yok, herkes bunu bile bile alışmaya çalışarak idare ediyor, biliyor ki hiçbiri olmayanı yok zaten, tahammül etmek istemeyen ya da edemeyen de oturur konuşur, ne yaptı isem olmuyor der icabında imzayı bitirir (ama çözüm aramadan, tolerans göstermeden olmaz, neyse ne)
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
9 aybu evliliktede önemli bir şey sadece bekarken değil sadece cinsellik içinde olan bişey değil bzen bi dokunuş sarılma öpme bile etkilemeli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok önceden mecburiyet vardı şimdi herkes eşit boşanma oranları artı sence gerekli mi
02 Yorumla
Soran9 ayAptalca bir şeylerin üstunü kapamak için ortaya atılan uydurma bence. Saçma saçma.
Gizli Üye(30-35)9 ayÖnceden de elbet vardı ama kim biliyordu gizlemek kolaydı sosyal medya yoktu.
İstanbul’a yüzyıllar önce bekar erkek girişi yasaklanmıştı. Zamane sorunlar değil süregelen sorunlar bu abazanlık00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
9 ayTen uyumu çok derin bir mevzudur ve bir iki cümle ile açıklamaya çalışmak tam bir ahmaklıktır...
00 Yorumla Bilmem tencere kapak gibi mi acaba
12 Yorumla
Soran9 ayUydurmuşlar bence ya ten uyumu diye
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
9 ay00 Yorumla
9 ayYaklastigindaki istek
03 Yorumla- 9 ay
Vardi simdi alenen yapiliyoe
Soran9 ayBir de onun oranı mı var çok ilginç cidden.
- 9 ay
Evet sende olmamia demek
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bir bedende bütün olmayı başarabilmek
01 Yorumla
Soran9 ayKimse anasının karnından bu şekilde doğmuyor deneye deneye öğrenirler bence bu ten uyumu safsata.
Gizli Üye(25-29)9 ayVeren enayi bulursam demek ten. uyumu
22 Yorumla
Cevap sahibi9 ayya da bakire olmayan kızların uydurduğu saçmalık
Soran9 ayValla anlamadım ten uyumu denildiğinde esmer beyaz uyumu sanıyordum ay Allah ım 😅 ne saçma şeyler uyduruyor millet.
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bunu ortaya atan kimse o bile bilmiyordur
00 Yorumla
9 ayTen uyumu renk uyumu baby
00 Yorumla
9 aybirbirine olan cinsel çekim
00 YorumlaGereksiz bşr şey
10 Yorumla
9 ayboş işler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı.
9 ayuymlu seks
02 Yorumla
Soran9 ayUydurulma bence..
- 9 ay
nasilya analamdim ama neyse gzlisn ya
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çekicilik
00 Yorumlaönemi var aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayOn sevisme ya o
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri