Cinsel Yaşam Erkeklerin iri meme sevdası bitmez mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Erkeklerin iri meme sevdası bitmez mi? Güncellemeler9 ay Erkekler iri memeye tapar mı? O iri memelerle özel olarak ilgilenirler mi? Erkeklerin iri meme sevdası bitmez mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Günesinkadini Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. Zincirlere vursalarZamanı durdursalarSırtımdan da vursalarBu sevda bitmez 3 5 Yorumla BʟᴇᴜNᴏʀᴅ 9 ay iyiydi :D Yorumla Günesinkadini 9 ay Mahsun Kırmızıgül geldi aklıma birden fkfjdjks Yorumla BʟᴇᴜNᴏʀᴅ 9 ay çok mantıklı :D ama bi sevda olduğu da doğrudur :D Yorumla Günesinkadini 9 ay Kesinlikle fjfjd Yorumla BʟᴇᴜNᴏʀᴅ 9 ay :D Yorumla
1Herif Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% 9 ay Biz sizin uzun boylu esmer, beyaz tenli sarışın,180 üstü kaslı yskışıklı zengin anlayışlı karizmatik cömert romantik erkek sevdanıza laf ediyoz mu 2 4 Yorumla Dingiltereekralicesi 9 ay Bız bulduk mu no Sizde bulamıcaksnız :)))))) Yorumla 1Herif 9 ay Ben arıyorum veya seviyorum demedim sadece buraya hakkı yenen yoldaşlarımı savunmak için geldim ☺️ bulup bulmamak sonların sorunu benim degil Yorumla Dingiltereekralicesi 9 ay Hı hı Yorumla 1Herif 9 ay Peki Yorumla
pomak3545 Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. İri meme sevmiyorum sanki emerken ağzıma süt gelecek gibi hissediyorum hiç seksi gelmiyor aksine itici geliyor 🤮 1 0 Yorumla
Lejyoner3434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Bilmiyorum büyük olarak değilde görüntü olarak güzel olanlar vardır 2 0 Yorumla
MansteinRommel Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 9 ay kadınların iri penis erkeklerin iri meme merakları ölümüne kapışır 2 1 Yorumla MansteinRommel 9 ay ilgilenirler özel ilgi alanıdır Yorumla
sultankalavun Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. İri meme değil ben güzel gözler seviyorum beni kudurtugor 2 0 Yorumla
delivaryakalayın Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Zincirlere vursalar zamanı durdursalar bu sevda bitmez 1 0 Yorumla
finjuss Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Lan meme para mı boy mu pos mu haci buarada erkek için yine fark etmez 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Yapılan bir araştırmaya göre fakirler ve sonradan görmelermbüyük göğüs, zengin ve asiller küçük göğüs seviyormuş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Çocukken annelerinde öyle görmüşler. Anne çocuğu emzirirken olabilecek en büyük boyuta gelir çünkü 2 1 Yorumla pomak3545 9 ay Demekki ben emmediğim için iri sevmiyorum 🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Öyle bir sevdamı varmış. İri mememeliler erkeklerin gözüne sokmayı bıraksalar bi 1 0 Yorumla
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. iriyi bulan küçük ister küçük bulan iri ister insan oğlu hep olmayanı ister 1 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu kişiye göra değişir. Küçük seven de çok, ve bence küçük memeyi emmek daha zevkli. 0 0 Yorumla
Yok-sevme-beni Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 101% 9 ay Öyle bir devam yok.Geniş basenli büyük kalça olsa yeter 😍🙈 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. ılla meme ırı olacak dıye bır kaıde yok evet memeler ekstra bır seksılık katıyor ama sart degıl 1 0 Yorumla
mersnliAŞK Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Bitmezzzz arasında gezdirmek üfff 2 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İri Meme candir dolgunluk 2 0 Yorumla
Draga Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. İri meme hevestir, küçük meme aşk 2 1 Yorumla Draga 9 ay Sarkmaz, terlemez, kokmaz, yattığı zaman birisi konya ovasina diğeri Mudanya ya bakmaz, sahibine sırt ağrımaz o yüzden sürekli mutsuz olmaz. Dilediğini giyebilir o yüzden mutlu olur Yorumla
Aliahaj Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 9 ay İnsanları genellemeyi ne kadar seviyorsunuz 👏🏻 1 0 Yorumla
Sipahi001 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Yok harika şeyler bunlar ☺️😂 1 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. meme yeter, irisi şart değil ki 1 1 Yorumla proboyman 9 ay Bakması, koklaması, üstünde uyuması, arası, dil damak işleri, avuçlama v. b. Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı. Büyük meme seven köylüdür 1 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim yok küçük seviyorum ben 1 0 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. sarkmadığı sürece no :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Dogalarinda var bitmez 3 9 Yorumla romantizmbeyi 9 ay Ben sevmem Yorumla Cevap sahibi 9 ay Sevenler için dedim Yorumla romantizmbeyi 9 ay Bende anlamam neden severler Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ben de anlamam Yorumla romantizmbeyi 9 ay Başka neyi anlamazsin Yorumla Cevap sahibi 9 ay Bu konusmanin nereye varacağını Yorumla romantizmbeyi 9 ay Gizli olmasan harika yere varardi Yorumla Cevap sahibi 9 ay Öyle mi diyorsun Yorumla romantizmbeyi 9 ay Evetttt Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seninki 90 bedendi değil mi 1 1 Yorumla benhatıra 9 ay Konuşmuşduk sanırım değil mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Sarkık ayrık severim ama senin ki öyle mi 1 1 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ama sende öz güvensizsin cevap vermeyeceksin
Gizli Üye (36-45) 9 ay Isirican morartican ufff😄 2 3 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Izin verirmiydin Yorumla Cevap sahibi 9 ay ? Yorumla Cevap sahibi 9 ay Nerede o iri memeler? Yorumla
BʟᴇᴜNᴏʀᴅ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. bitmez... 2 0 Yorumla
Natsu1906 Takip Et Bilge Yaş: 32 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Ben çok sevmem iri meme 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bitmez dik bide 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. gereksiz bi istek 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. bu sevda bitmezz 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bu sevda bitmez 1 0 Yorumla
Güntan_Göktan Takip Et Yoda Yaş: 31 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. meme sertliği daha önemli bence :D 1 1 Yorumla Güntan_Göktan 9 ay seninkileri görebilir miyim :D Yorumla
Simovich Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 9 ay Botmwzbu fizyolojik 1 2 Yorumla Simovich 9 ay Bitmez Fizyolojik* Yorumla Simovich 9 ay Anneye ait yakın olunan şey ayrıca yumuşak 9 ay dinlediğini orada dinlemeye devam Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 750 cevap paylaştı. Çok iri güzel değil 1 0 Yorumla
1903lasttime1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 9 ay Kocan öyle mi 1 5 Yorumla Soran 9 ay Evet hiç bırakmıyor memelerimi. Hep emip okşuyor. Yorumla 1903lasttime1903 9 ay Kaç beden ki Yorumla Soran 9 ay 95d Yorumla 1903lasttime1903 9 ay merak ettim Yorumla 1903lasttime1903 9 ay ? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Benim ayak sevdam bitmiyor birde ince çoraplı 1 1 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ben ince çoraplı ayaklara taparım Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Asla bitmez bayılıyorum o güzelliklere 1 1 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Kesinlikle çok özel ilgilenirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Zincirlere vursalar
Zamanı durdursalar
Sırtımdan da vursalar
Bu sevda bitmez
iyiydi :D
Mahsun Kırmızıgül geldi aklıma birden fkfjdjks
çok mantıklı :D ama bi sevda olduğu da doğrudur :D
Kesinlikle fjfjd
:D
Biz sizin uzun boylu esmer, beyaz tenli sarışın,180 üstü kaslı yskışıklı zengin anlayışlı karizmatik cömert romantik erkek sevdanıza laf ediyoz mu
Bız bulduk mu no
Sizde bulamıcaksnız :))))))
Ben arıyorum veya seviyorum demedim sadece buraya hakkı yenen yoldaşlarımı savunmak için geldim ☺️ bulup bulmamak sonların sorunu benim degil
Hı hı
Peki
İri meme sevmiyorum sanki emerken ağzıma süt gelecek gibi hissediyorum hiç seksi gelmiyor aksine itici geliyor 🤮
Bilmiyorum büyük olarak değilde görüntü olarak güzel olanlar vardır
kadınların iri penis erkeklerin iri meme merakları ölümüne kapışır
ilgilenirler özel ilgi alanıdır
İri meme değil ben güzel gözler seviyorum beni kudurtugor
Zincirlere vursalar zamanı durdursalar bu sevda bitmez
Lan meme para mı boy mu pos mu haci buarada erkek için yine fark etmez
Yapılan bir araştırmaya göre fakirler ve sonradan görmelermbüyük göğüs, zengin ve asiller küçük göğüs seviyormuş
Çocukken annelerinde öyle görmüşler. Anne çocuğu emzirirken olabilecek en büyük boyuta gelir çünkü
Demekki ben emmediğim için iri sevmiyorum 🤣
Öyle bir sevdamı varmış. İri mememeliler erkeklerin gözüne sokmayı bıraksalar bi
iriyi bulan küçük ister küçük bulan iri ister insan oğlu hep olmayanı ister
Bu kişiye göra değişir. Küçük seven de çok, ve bence küçük memeyi emmek daha zevkli.
Öyle bir devam yok.
Geniş basenli büyük kalça olsa yeter 😍🙈
ılla meme ırı olacak dıye bır kaıde yok evet memeler ekstra bır seksılık katıyor ama sart degıl
Bitmezzzz arasında gezdirmek üfff
İri Meme candir dolgunluk
İri meme hevestir, küçük meme aşk
Sarkmaz, terlemez, kokmaz, yattığı zaman birisi konya ovasina diğeri Mudanya ya bakmaz, sahibine sırt ağrımaz o yüzden sürekli mutsuz olmaz. Dilediğini giyebilir o yüzden mutlu olur
gerçek gurmeler ufak meme sever
İnsanları genellemeyi ne kadar seviyorsunuz 👏🏻
küçük daha iyiiiiiiiiiiii
Yok harika şeyler bunlar ☺️😂
meme yeter, irisi şart değil ki
Bakması, koklaması, üstünde uyuması, arası, dil damak işleri, avuçlama v. b.
Büyük meme seven köylüdür
Yaşasın küçük sert meme.
Benim yok küçük seviyorum ben
sarkmadığı sürece no :D
Dogalarinda var bitmez
Ben sevmem
Sevenler için dedim
Bende anlamam neden severler
Ben de anlamam
Başka neyi anlamazsin
Bu konusmanin nereye varacağını
Gizli olmasan harika yere varardi
Öyle mi diyorsun
Evetttt
Seninki 90 bedendi değil mi
Konuşmuşduk sanırım değil mi
Öyle bi sevdam yok benim
Sarkık ayrık severim ama senin ki öyle mi
Ama sende öz güvensizsin cevap vermeyeceksin
İyidir ama kadınsı duruyor
Isirican morartican ufff😄
Izin verirmiydin
?
Nerede o iri memeler?
bitmez...
Ben küçük seviyorum
Ben çok sevmem iri meme
Bitmez dik bide
Senin 20cm üstü penis sevdan bitti mi?
Bitmez fjdkekskekks
gereksiz bi istek
İri derken değişiyor bence
bu sevda bitmezz
Bu sevda bitmez
meme sertliği daha önemli bence :D
seninkileri görebilir miyim :D
Botmwzbu fizyolojik
Bitmez
Fizyolojik*
Anneye ait yakın olunan şey ayrıca yumuşak
9 ay dinlediğini orada dinlemeye devam
Çok iri güzel değil
Yok kafayı gömmek çok güzel
85b ıdeal veya 80
Hiç o sevdam olmadı küçük severim ben
Kocan öyle mi
Evet hiç bırakmıyor memelerimi. Hep emip okşuyor.
Kaç beden ki
95d
merak ettim
?
Benim ayak sevdam bitmiyor birde ince çoraplı
Ben ince çoraplı ayaklara taparım
Asla bitmez bayılıyorum o güzelliklere
Kesinlikle çok özel ilgilenirim
Ufak dimii
Kaç beden
Şahsen zerre öyle bir sevdam yok
Be sevmem