3 gün zorlanır 5 gün zorlanır, evlilik onlarca yıl sürebildiğine göre lafı edilmeyecek bir süredir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Biraz zorlugu tabi var Kizlar da hafifte olsa bir aci utangaclik mutlaka oluyor ama zamanla asiliyor Istek duyman onemli ve O haldir huldur seyler hemen olmuyor. Kac yasindasinki
0
12 Yorumla
Soran
9 ay
22. Meraktan sordum sadece 😂😂 okuyorum zaten evlilik gibi bi düşüncem yok. Bölümüm bi hayli zor çünkü derslerime yoğunlaştım 😅
İlk olunca acı olur sonrasında olmaz diye biliyorum ben. İstek konusunda da karşımdaki insana aşık olsam seversem isterim yani kim istemez ki sevdiği insanla birliktelik yaşamayı.
Hayır canım niye zorlansın ne alaka. Aksine her şey çok daha kolay ve güzel ilerler, beklentin vs olmaz sonuçta, ilk deneyim gibisi var mı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
Ne saçma zaten eşinle öğreniyosun eşine saklıyosun ne zorlancan eğer çocuk bakir değilse evlenme bence sen bu yaşına kadar kendini tutmuşsun o da becerememişse evlenmem ben olsam
1
1 Yorumla
Soran
9 ay
Kesinlikle öyle. Bende sizin gibi düşünüyorum. Allah herkesin karşısına kendi gibilerini çıkarsın.
kadın kendi vücudunu tam keşfedememiş olacak bu da büyük dezavantaj zevk alma konusunda o kişiyle alışmaya çalışacak sadece ten uyumu var ise tabi, erkekte de ilk defa birliktelik yaşayacağı için erken boşalma olayı çok olası. az önce bir kadın soru sormuştu eşim 2 sn'de boşalıyor diye mesela öyle üzücü durumlar yaşanabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
3 gün zorlanır 5 gün zorlanır, evlilik onlarca yıl sürebildiğine göre lafı edilmeyecek bir süredir.
Biraz zorlugu tabi var
Kizlar da hafifte olsa bir aci utangaclik mutlaka oluyor ama zamanla asiliyor
Istek duyman onemli ve O haldir huldur seyler hemen olmuyor. Kac yasindasinki
22. Meraktan sordum sadece 😂😂 okuyorum zaten evlilik gibi bi düşüncem yok. Bölümüm bi hayli zor çünkü derslerime yoğunlaştım 😅
Korku oluyomu peki
Cinsellik konusunda mı
Evet
Yani evet olursa nasıl olur diye düşünüyorum bazen
Canin tatli midir
Evet 😂😂
Isiniz zor hanimefendi. Istegin umarim yuksektir ama caliskan kizlar bunu gizlerler
Bilmem bunu anlamak için denemek lazım bence 😅 neden işim zor ki korkutuyorsunuz 🙄
Sen biraz fazla tatli canlisin. Birde istegin yuksek mi bilemedim
İlk olunca acı olur sonrasında olmaz diye biliyorum ben. İstek konusunda da karşımdaki insana aşık olsam seversem isterim yani kim istemez ki sevdiği insanla birliktelik yaşamayı.
Ilk anda oluyor ama sonrakilerde zevki yasiyosun tabi. mastürbasyon yapiyomusun
Hayır neden zorlansın bence daha doğru daha güzel bişey
Zorlanmaz ama karşısındakinin iyi hazırlaması lazım sevişmenin güzel olması lazım
Sevgilim bile olmadı öpüşmeyi falan bilmem daha diğer şeyleri saymıyorum bile
Evet bende öyleyim
Korkuyorum ben olurda evlenirsem karım zevk almazsa diye
Bence böyle olması en güzeli ya. Her şeyi beraber keşfetmek, ikinizin de birbirinin ilki olması. Bu zamanda çok nadir bulunan şeylerden.
Benim ilk tamamda daha önce bir şey yapmamış az kız vardır
Hayır canım niye zorlansın ne alaka.
Aksine her şey çok daha kolay ve güzel ilerler, beklentin vs olmaz sonuçta, ilk deneyim gibisi var mı
Ne saçma zaten eşinle öğreniyosun eşine saklıyosun ne zorlancan eğer çocuk bakir değilse evlenme bence sen bu yaşına kadar kendini tutmuşsun o da becerememişse evlenmem ben olsam
Kesinlikle öyle. Bende sizin gibi düşünüyorum. Allah herkesin karşısına kendi gibilerini çıkarsın.
erkek mi yoksa kadın mı?
İki taraf için de.
kadın kendi vücudunu tam keşfedememiş olacak bu da büyük dezavantaj zevk alma konusunda o kişiyle alışmaya çalışacak sadece ten uyumu var ise tabi, erkekte de ilk defa birliktelik yaşayacağı için erken boşalma olayı çok olası. az önce bir kadın soru sormuştu eşim 2 sn'de boşalıyor diye mesela öyle üzücü durumlar yaşanabilir.
neden zorlansın ki oluruna bırak
hayır daha güzel olur
Hayır neden zorlansın ki
Partneri iyi biriyse zorluk çekmez
Zamanla alışırsın sorun etme
Ben de hiç yaşamadım. Evlenmeden de yaşamam. mastürbasyon yapıyorum jfofkd
İstekli biriyse hayır zorlanmaz
evlilik icinde öğrenir , zor bi sey değil
Ben de merak ediyorum
Niye zorlasın illaki olur
İlk başlarda sorun yaşanabilir
Yav ne alaka