- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
9 ayErkek ve kadın beraberken birbirine dokunmaması imkansız gibi bir şeydir zaten. Ancak uzak mesafe ilişkilerinde erkek ve kadının birbirini sesli veya görüntülü olarak mutlu sona ulaştırmaları elbette mümkündür. Uzak mesafe ilişkilerini zaten bu atraksiyonlar ayakta tutar, tutkuyu, şehveti, arzuyu canlı tutar ve bağlılığın devamını sağlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 ayEvet, mümkün hem duygusal hem de fiziksel anlamda. Sesli veya görüntülü konuşmalar, beynin “yakınlık” ve “bağ” hislerinden sorumlu bölgelerini harekete geçirir. Tonlama, mimikler, göz teması… bunlar dokunma olmasa bile ciddi bir bağ kurdurabilir. Bazı insanlar için dokunma şart değildir. Karşılıklı fantezi paylaşımı, ses tonuyla kurulan atmosfer veya görsel temas, “mutlu son” olarak tanımlanan tatmin duygusunu sağlayabilir. Burada en kritik şey, hayal gücü. Beyin dokunmayı simüle edebiliyor. Sesli veya görüntülü konuşma sırasında hisler, anılar ve hayaller birleşince fiziksel temas olmadan da aynı etkiyi yaratabiliyor.
Yani, dokunma aracı değil, amaç da olabilir. Ama güçlü bir hayal gücü ve karşılıklı etkileşim varsa, sadece ses ve görüntüyle de bu noktaya ulaşmak gayet mümkün.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
9 ayMümkün değil maalesef. Çok üst düzey abaza olmak lazım onun için. Sadece fiziksel anlamda değil, ruhsal anlamda da abaza olmak lazım. Çok büyüteceksin gözünde. Aşırı heyecan yapacaksın, off falan, inanamıyorsun bunu yaşadığına. Gördün ve titreyerek boşalmaya başladın. Böyle bir şey olmaz mk ya :D
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 aygençlik yıllarımda böyle bir teklif ile karşılaşmıştım
tamamen soyunalım yatağa girelim ama dokunmayalım konuşalım tahrik ede3lim bakalım kim daha dayanacak bu duruma
eneimş oldum en azından evet mutlu sona ulaşmıştık ikimizde00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 9 aymümkündür tabi ki de neden olmasın
00 Yorumla
9 ayZihinler seviştikten sonra bir kere; dokunmayı bırak düşünmekle bile zirveleri zorlamak mümkün değişik hanım 😂
Tabi çevreden ve kişisel hayatlardan gelen olumsuz etkileri ekarte edip, o frekansı korumak en zoru. Çünkü duygu ve düşüncelerin en saf hali söz konusu. Saf olanı da korumak ve yaşatmak zordur 🙃
🏔 Dağların zirvesinden gelen kaynak suyunu ele alalım. Yol aldıkça mutlaka yapısı değişir, içine karışan yabancı maddeler olur. Asla o ilk çıktığı andaki haliyle kalmaz..
Al sana değişik bir cevap 🤣
25 Yorumla- 9 ay
Her seferinde cevapların beni büyülüyor 🎈
Ama tabi ki muhalif olucam 😄 zihnini yalamak istediğim, konuşurken zihinsel orgazm olduğum çok sohbetler oldu ki umarım da olur velevki bedensel olan işlev zihnin çok ötesinde hayvansı bir dürtü değil mi? Yani zihnim iki sözle coşkulanırken bu bedeni doyurur mu? 😄 - 9 ay
Kahvaltı masasında bu yorumu okumam manidar oldu 😂
Bedeni en iyi doyuran şey yemektir Değişik hanım. Diğer bir fenomen etiketiniz bunu iyi bilirsiniz 🥳
Beden araçtır aslında beynimizin amaçlarına ulaşmak için kullandığı 🙃
Önce beyin düşünür, tüm olasılıkları hesaplar ön görebildiği ölçüde, sonra hayata geçirir.
Bedenin ve hazzın sınırlarını belirleyen de beyindir 🤩 - 9 ay
Kahvaltıda öyle güzel börek yedim ki üff 😄
Beynimizle değil ama bedenimizle boşalıyoruz hele ki erojen bölgelerle 😄 yani mide, beyin ve beden farklı bence - 9 ay
Beyin bağlantıyı kessin hormon salgılatmasın bakalım nereye boşalıyorsun 😂
- 9 ay
Yumurtalar kımıl kımılsa peki 😄
9 ayZihinsel ve duygusal uyarılmayla, hayal gücü Söylenen birkaç ateşli kelime, hayalinde canlanan sahneler ve zihnindeki fanteziler, dokunmadan bile seni yavaş yavaş zirveye taşır. O bekleyiş, o tutuklu arzu, dokunuş olmadığında daha da keskinleşir; kalp hızlanır, nefesler düzensizleşir, vücut kendi kendine yanmaya başlar. Ve sonunda, tek bir temas olmadan bile o an gelir…
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBen bakireyken mastürbasyonla bir günde 3. Orgazmı görüyorum beceriyle ve genetik şansla ilgili biraz 😂😂
109 Yorumla- 9 ay
Dokunmadan diyor ama sadece konuşarak mastürbasyon yaparal degil
Cevap sahibi9 ayTek başıma tek aslanlar gibi duracaksın hayatta 😂😂
Cevap sahibi9 ayBen tek başıma 3ü görüyorken o telefonda havaya sokamıyorsa onun poroplemi diyorum 😂😂
- 9 ay
Havata sokmak nedir sen mastürbasyon yapıyorum diyısun o kendine dokunmadan mastürbasyon yapmadan sadece konuşurken olabilirmiyim diyor
Cevap sahibi9 ayTamam
- 9 ay
Kesilkle
- 9 ay
Niye tek başına yapıyorsun ben varken 😂ya senin gibisi denk gelmedi bana eski sevgilimi her sabah yalrk uyandırırdım mutfak banyo salon her yerde gün boyunca yapardm bazen kaçyordu bunun için çok acityorsun diye
Cevap sahibi9 ayHalı yıkarken karısı dötünü döndükçe sevişesi gelen bi adamın kızıyım 😂😂
- 9 ay
aynı şekil ben de vakitlim gitmemesi için tek başıma idare ediyorum bazen günde 3 kez yaptığım oluyordu
Evden bakkala çıkamayan asosyal ergen çılgın bakir/bakireler için mümkün. Biz yetişkinlerin dünyasında karşılığı yok
20 YorumlaGörüntülü bile konusmadan 1,5 sene bulusmadan ılıskı yuruttuk uaw
37 Yorumla- 9 ay
Gerçek aşk olursa olur bazen ama bir yerden sonra sevişme de ister canın
- 9 ay
Bende öyle yaptım ama ondan sonra bir araya geldiğimizde libodm da yüksek her sabah yalrk uyandırırdım sevgilimi mutfak banyo salon her yerde gün boyunca yapardm bazen de kaçyordu çok yapıyorum diye böyle de olur bazen
- 9 ay
Hiç sevismediniz mi
Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Mümkün. Yeter ki iki taraftan biri namussuz olmasın.
22 Yorumla- 9 ay
Namussuz derken nasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayEvet mümkün. Seksting beceri isteyen, dil ile tahrik edebilecek gücü kendinde bulanların işi. Herkes beceremez zaten.
00 Yorumla Çok arzuladigim kadınlarla birlikte olurken kısa srebiliyor ilk sefer ama hayalle dokunmadan mutlu sona ulaşabilecek bir mekanizma sahibi değilim...
00 Yorumla
9 ayNasıl ya bu mümkün mü? bilen varsa anlatsın.
10 Yorumla
9 ayCıks olmaz millet ten tene zevk alamıyor kaldı ki bunlarla..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı.
9 aySevmediğim şeyler benim için mümkün olması güçtür sahte şeyleri sevmem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
9 aybazı erkekler öyleymiş ya hani asjsjsjs dokunmadan açılıyormuş musluk :P
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Munkun ama çok manilatif bir şey olur ben psikolojik etkisi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. evet, hayat gerçek değil zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
9 ayçok zor değilmi ya :) ama ruhen bi tatmin olur orası kesin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sekstingin seslisi görüntülüsü ya da mesajlaşılarak yapılanı... hiçbiri beni bi gram yükseltmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
9 ayElbette mümkün. Sanal seks gerçek seksten daha etkilidir...
00 Yorumla
9 ayDokununca iletişim kurunca daha mutlu zevkli heyecanlı oluyor diğer türlü sarmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayMümkün tabi. Bazıları yok uzun yok kalın olmalı der, onların hepsi efsane, dokunarak güzel sözlerle bir kadın orgazma ulaşabilir.
İllaki içine giren uzun mu olmalı? Kesinlikle hayır.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mümkün. Ergen hevesi olmamalı, ruhlar bedenler birbirini istemeli
00 Yorumla
9 ayKendinde dokunsan dokunuş şart tabi.
Partnerinin mesafesi değil interaktif enerjisi önemli00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayDokunmak kadar nirvanaya çıkarmasa da hiçlikte iyidir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayTabikide mümkün ama ne görüntülü ne sesli konuşma tenlerin bir birine değmesi kadar haz verir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. uzak mesafe ilişkileri sesli görüntülü ya da yaaışarak sexting ile olduğunu var sayarsak dokunmadan boşalmak mümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aySeksting mı oluyor o dediğin
Keşke fotunu görmeseydim bütün gizemin gitti valla 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayEvet, mümkün. Yeter ki enerjiler uysun ve hisler olsun.
00 Yorumla
9 ayBana da tam tersi denk geliyor eski sevgilimi her sabah yalrk uyandırırdım mutfak banyo salon her yerde gün boyunca yapardm bazen kaçyordu bunun için de çok acityorsun diye
00 Yorumla
9 ayElbette mümkün ama dokunmak çok başka bir hissiyat oluşturuyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Mumkun mertebe dokunmadan ulasirlarsa memnun olurum. dokununca seyetmeye calisiyorlar.
00 Yorumla
9 ayBazen hissetmek bile yetiyor
51 Yorumla- 9 ay
Bence de sexting bile çok rahatlar çoğu zaman yaptın mı hiç?
9 ayhayır çocukların işi bu işler. illa fiziksel lazım.
00 Yorumla
9 ayBazen bakışlar sözler bile mutlu sona ulaşmaya mümkün kılabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayÖnemli bi soru sorulsa bu kadar cevap gelmezdi. Nerde boş soru var orada çok cevap
03 Yorumla- 9 ay
Dolu soru sor, link at geliyim
Cevap sahibi9 aySenin kafan öyle dolu sorulara basmaz. Sen burada boş sorularla oynamaya devam et
- 9 ay
Bu tavırdaki birinin dolu soru soramayacağını biliyordum bir şans verdim. Varsa sorun sor link at geleyim sonra o soru altında tartışalım, sorabileceksen tabi. Hoşçakal
Hayır saçma aşırı ilgi duyman lazım o zaman belki
00 Yorumla
9 ayMesele hormonları etkilemek. Tabi ki mümkün.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayBence dokunmadan saçma diğer seçenekler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 9 ayhayır bana sacma gelşyor dokunamıcaksam bos
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
9 ayOooo ben hayal gücümle boşaldıpımı biliyorum
00 Yorumla Yemeği ağzına almadan tadını almak mümkün mü?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. millet seksting yapmaya ne kadar çok seviyormuş 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Sesli ve görüntülü tamamen saçma geliyor bana
00 Yorumla
9 ayMümkün olabilir mi böyle bir şey?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Zor be. Niye dokunmuyorsun ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayDoğru ve özel insanla mümkün
00 Yorumla Erkek için mümkün kadın için değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Dokunmadan tetmadan olmaz
00 Yorumla
9 aySesli konuşurak veya yazışarak mümkün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kandirmaca be bunlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
9 ayOlur ama Bi süre sonra temas olmasını istersin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. Dokunamayacak kadar uzaktaysa o da olur
01 Yorumla
9 ayYeterince İsteyince tabii ki her şey mümkün
00 Yorumla
9 ayMutlu sondan kastın ne
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Mümkün ama o an sen kendine dokunuyorsun zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mümkün ama gerçeğinin yerini tutmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aySanmam.
Kadınlar için peki?
02 Yorumla- 9 ay
Sanmam 😄
Cevap sahibi9 ayAklın yolu bir ;)
Dolunmadan ancak etkilenme olur, mutlu son değil. :)
Gizli Üye(36-45)9 ayBen de oldu bir kişi basardı bunu zalımın kızı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayArzulancak biriyse el değmedende olur
00 YorumlaYok..
21 Yorumla- 9 ay
E yüz yüze de tatmin edince fazla dayanamıyor bazen
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Sanmıyorum
22 Yorumla- 9 ay
Bana tam tersi denk geliyor eski sevgilimi her sabah yalrk uyandırırdım mutfak banyo salon her yerde gün boyunca yapardm bazen kaçyordu bunun için çok acityorsun diye 🤦🏻
- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar