Cinsel Yaşam Kayganlaştırıcı kullanmak mı daha iyi kullanmamak mı🤔? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler10 ay Sebebini de açıklasanız Kayganlaştırıcı kullanmak mı daha iyi kullanmamak mı🤔? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu kendi doğal sıvınızı kullanınbeceriksizi sizi ıslatmayı bile beceremeyen adamlarla olmayın köle misiniz 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı. Bu soruyu sormanın mantığı ne merak ettim cidden birazcık zekaya sahip herhangi bir canlı bu soruyu sormaz çünkü 0 0 Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% 10 ay Vajinalda gerek yok on sevişmede o islaninir oralda mutlaka kullan yoksa binayı ayağa kaldırsin yangın var zannederler 0 0 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Kuruluk var ise kesinlikle kullanılmalı çünkü mikro yırtılmalar olması çok olası, sıkıntı yaşatmamak lazım partnere 0 0 Yorumla
Ateslibirbey Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% 10 ay Vajina islanmiyorsa kullanılmalı ama anal için mutlaka kullanılmalı. 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kullanmadan kadını ıslatmak en iyisi. Zaten gerek yok kullanmaya. Kadının doğal sıvısı kaygan. 0 0 Yorumla
sultankalavun Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Kayganlaitici bir xaman sonra kaydirmiyor en iyisi seks öncesi yalamak orayı güzelce yalicaksin 69 0 0 Yorumla
ibrhmkrkmz11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Canin tatliysa kullan degilse kuru kuru s2lebilirsinZevkler tartisilmaz 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kullanmak gerek kuruyunca iki taraf içinde zor oluyor git gel 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tahrik olup vajinan sırılsıklam olursa gerek yok. Islanma sorunun var mı 0 0 Yorumla
ankaranın_rengi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Ne için olduğuna bağlı 0 6 Yorumla ankaranın_rengi 10 ay Kendine güvenin yoksa kullan ya da başka türlü ise fazla ıslanmak için çareler ara hayal üret Yorumla Soran 10 ay Vajinal ilişkiAnal da zaten şarttır bence Yorumla ankaranın_rengi 10 ay Islanmak için hayal kur ama bence gerek yok Yorumla ankaranın_rengi 10 ay Vajinal ilişki için ne olur kayganlaştırıcı kullanma hissizlik olur bırak su akar yatağını bulur Yorumla Soran 10 ay Kayganlaştırıcı kullanmak erkeğin zevk almasına engel mi olur Yorumla ankaranın_rengi 10 ay Hissetmeden yapar bence doğal ıslaklık her zaman daha etkili olur Yorumla
bilalcimbom Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Yavaş yavaş girmesi daha çok sevk edicidir 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yeterki ıslaklık yoksa kullanabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Kadını öyle bir ıslatıcaksın ki Kayganlaştırıcıya gerek kalmayacak 0 0 Yorumla
AsenaTurkkızı Takip Et Xper 3 Yaş: 28 10 ay Ağız suyu kayganlaştırıcıdan daha iyi ve sağlıklı 4 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Kayganlı yeterli ise kullanmam ben. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Herkese göre farklı oluyor 0 0 Yorumla
pargalı_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 10 ay sen önce seni siqebileni bul da sonra onları düşün 0 7 Yorumla Soran 10 ay Sevgilim var Yorumla pargalı_00 10 ay Olması verebileceğin anlamına geliyosa yarın gelip patlak olduğumu ynei sevgilime söylemli miyim falan gibi cümlelerle gelme Yorumla Soran 10 ay Evlilik düşünüyoruz knk sevgiliyken yapacam demedim. Konusu geçince merak ettim sordumAyrıca bu devirde bakireliği takan çok az erkek var Yorumla pargalı_00 10 ay Tamam herkes düşünür de fakir bi oğlansa eğer hiç düşünmeyin bu yaşta Yorumla Soran 10 ay Bana da erken geliyo ve daha okulumu bitirip meslek sahibi olmam lazım ama ona kalsa yarın nikah masasına oturmak istiyoMaddi durumu iyi Yorumla pargalı_00 10 ay Maddi durumu iyise bunu önxelikle beyaz eşya, nikah günü. düğün günü kına günü ayarlamakla kullansın Yorumla Soran 10 ay Ben daha 20 yaşında bile olmadığım için çok çok erken geliyor. O 25 yaşında Yorumla
YamanKaleli Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 10 ay Kullan sen 0 4 Yorumla Soran 10 ay Neden Yorumla YamanKaleli 10 ay Aleti değil de günahı da rahat sokmak için Yorumla Soran 10 ay Kırıcı oldu Yorumla YamanKaleli 10 ay Tamam Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kullanmak 0 0 Yorumla
eyup110111 Takip Et Yoda Yaş: 26 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok ıslanıyosan gerek yok 0 0 Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Kullanmamak tabii ki 0 1 Yorumla Olugide1 10 ay Doğal olan kullanmamak.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
yahu kendi doğal sıvınızı kullanın
beceriksizi sizi ıslatmayı bile beceremeyen adamlarla olmayın köle misiniz
Bu soruyu sormanın mantığı ne merak ettim cidden birazcık zekaya sahip herhangi bir canlı bu soruyu sormaz çünkü
Vajinalda gerek yok on sevişmede o islaninir oralda mutlaka kullan yoksa binayı ayağa kaldırsin yangın var zannederler
Kuruluk var ise kesinlikle kullanılmalı çünkü mikro yırtılmalar olması çok olası, sıkıntı yaşatmamak lazım partnere
Vajina islanmiyorsa kullanılmalı ama anal için mutlaka kullanılmalı.
Kullanmadan kadını ıslatmak en iyisi. Zaten gerek yok kullanmaya. Kadının doğal sıvısı kaygan.
Kayganlaitici bir xaman sonra kaydirmiyor en iyisi seks öncesi yalamak orayı güzelce yalicaksin 69
Canin tatliysa kullan degilse kuru kuru s2lebilirsin
Zevkler tartisilmaz
Kullanmak gerek kuruyunca iki taraf içinde zor oluyor git gel
Tahrik olup vajinan sırılsıklam olursa gerek yok. Islanma sorunun var mı
Ne için olduğuna bağlı
Kendine güvenin yoksa kullan ya da başka türlü ise fazla ıslanmak için çareler ara hayal üret
Vajinal ilişki
Anal da zaten şarttır bence
Islanmak için hayal kur ama bence gerek yok
Vajinal ilişki için ne olur kayganlaştırıcı kullanma hissizlik olur bırak su akar yatağını bulur
Kayganlaştırıcı kullanmak erkeğin zevk almasına engel mi olur
Hissetmeden yapar bence doğal ıslaklık her zaman daha etkili olur
Ben şahsen sevmiyorum
Yavaş yavaş girmesi daha çok sevk edicidir
Yeterki ıslaklık yoksa kullanabilirsin
Kadını öyle bir ıslatıcaksın ki Kayganlaştırıcıya gerek kalmayacak
Ağız suyu kayganlaştırıcıdan daha iyi ve sağlıklı
Islanıyorsan neden kullanıyorsun ki
Kayganlı yeterli ise kullanmam ben.
Herkese göre farklı oluyor
Dil ne güne duruyor dimi 🙄
sen önce seni siqebileni bul da sonra onları düşün
Sevgilim var
Olması verebileceğin anlamına geliyosa yarın gelip patlak olduğumu ynei sevgilime söylemli miyim falan gibi cümlelerle gelme
Evlilik düşünüyoruz knk sevgiliyken yapacam demedim. Konusu geçince merak ettim sordum
Ayrıca bu devirde bakireliği takan çok az erkek var
Tamam herkes düşünür de fakir bi oğlansa eğer hiç düşünmeyin bu yaşta
Bana da erken geliyo ve daha okulumu bitirip meslek sahibi olmam lazım ama ona kalsa yarın nikah masasına oturmak istiyo
Maddi durumu iyi
Maddi durumu iyise bunu önxelikle beyaz eşya, nikah günü. düğün günü kına günü ayarlamakla kullansın
Ben daha 20 yaşında bile olmadığım için çok çok erken geliyor. O 25 yaşında
Kullan sen
Neden
Aleti değil de günahı da rahat sokmak için
Kırıcı oldu
Tamam
Kullanmak
Çok ıslanıyosan gerek yok
Kullanmak
Kaymiyor mu
Oral daha iyi bence
Kullanma doğal çöz