sadece yaşla gelen çizgilerden ya da saçlarındaki beyazdan ibaret değil… Onlar genelde ne istediklerini bilir, acele etmezler, kelimeleri ve dokunuşları yerinde kullanırlar. Bakışlarında hem güven hem de tecrübenin bıraktığı bir derinlik vardır. Yanında kendini hem kadın gibi hem de değerli hissedersin. Ve en tehlikelisi… o sakin görünen duruşun altında, zamanı geldiğinde ortaya çıkan tutkulu ve kontrolü elinde tutan bir tarafları vardır ki, işte orası aklı baştan alır
Hayatta kalma içgüdülerinizle alakalı bir durum sanırım. Erkeğin tam olarak erkek olma, yeterliliği ve sorumluluk bilinci bu yaşlarda daha yüksek oluyor.
Genel yorum yapmam mantıksız ama kendi düşünceme göre ben geç olgunlaştığımı düşünüyorum bununda sadece tecrübeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum bence yaş aldıkça her konuda daha gerçekçi düşünmek zorunda hissediyoruz ve daha net kararlar alıyoruz.
Tarifi basit. Kadını çözmüş olması ve buna göre muamele gösterip, ipleri elinde tutarak kadına karşı zaman zaman gizem yaratması zaman zaman erkekliğini en zirve haliyle ortaya koyması
Tecrübemizden dolayı özgüvenimiz, ne istediğimizi bilip kadın ruhuna nasıl dokunduğumuz ve kendimizi iyi tanımamızdan dolayı genç kadınlardan çok ilgi görüyoruz 😍🤎