Cinsel Yaşam Erkeklerin meme sevgisi bile sınıfsalmış. Zenginlerin küçük fakirlerin büyük meme tercih ettiği söyleniyor siz ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Cinsellikte ya da bağımsız olarak hoşlantı olarak bakarsak sizin aklınızdaki ne? Küçük meme Büyük meme Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkeklerin meme sevgisi bile sınıfsalmış. Zenginlerin küçük fakirlerin büyük meme tercih ettiği söyleniyor siz ne düşünüyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Pronari345 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Açgözlü, görmemiş olanlar büyük diye bağrır. Bazı kadınlar da 25 cm istiyorum diye geziyor mesela, benzer örnek 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. Aç gözlü her zaman daha büyüğünü ister gözü aç insandan korkacaksın 0 2 Yorumla Soran 10 ay Zaten araştırma bunun üzerine gözü tok ve zengin insanın küçük sevdiği söyleniyor Yorumla Wayne_Jenkins 10 ay Sonuçta sürekli büyük meme tatmış biri için bunlar mühim mevzular değil Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Küçük meme sevdiğim doğrudur, konunun maddi durumumla ilgili olduğunu yeni öğreniyorum 😂😂 0 1 Yorumla Soran 10 ay Bende bunun için sordum 😅 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zenginler küçük sevmez kucukle evlenir büyüğü metres yapar 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Büyük meme köylülük diyorlar alakası yok dişiliğin harika bir simgesi dışarıdan doğrudan iştah açan 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Yani zenginlik göreceli ama ben de büyük severim 😀 0 2 Yorumla Soran 10 ay Diyorsun Yorumla xxbosvergitsin 10 ay Diyorum tabii ki de sen ne diyorsun Yorumla
BişeybişeyMühendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 10 ay Orta sınıfı ekleyebilir misin lütfen ikisi de değil çünkü 0 1 Yorumla Soran 10 ay Onunla ilgili araştırma yapılmamış tabi ama illaki ortası da vardır Yorumla
BenimkiBüyük Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Küçük meme zevk candır can, severiz küçük memeyi 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben ufak seviyorum kalçada büyük olmamali 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Küçük meme seviyorum zengin miyim şimdi 0 2 Yorumla Soran 10 ay Belki de gönlü zengin gözü tok Yorumla Gezginn34566 10 ay O olabilir bak Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ozaman ben buna uymuyorum demektir 😂 0 4 Yorumla Soran 10 ay Nasıl yani Yorumla Zorunne388 10 ay Maddi durumum iyi ama büyük göğüs seviyorum. Yorumla Soran 10 ay İstisnalar Yorumla Zorunne388 10 ay 👍 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. 85/b tercihimdir 80/B'de olabiler 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu inanmayın böyle şeyezevkler kişiseldir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Meme kirmizi cizgimiz 😅 0 2 Yorumla Soran 10 ay 😅😅 Cevap sahibi 10 ay Seninkiler ne alemde
Gizli Üye (25-29) 10 ay Fakirim büyük seviyorum ddogrumu simdi 0 2 Yorumla Soran 10 ay Bilmem sen düşüneceksin 😅 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Biri büyük memeyle emzirsin doyursun beni Yorumla
Asarkar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 69% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Küçük meme 1 0 Yorumla
ofyeterbebegim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. En iyi meme ele gelen elde olan memedir 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Küçük severim 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Büyük 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. 80b candır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Açgözlü, görmemiş olanlar büyük diye bağrır. Bazı kadınlar da 25 cm istiyorum diye geziyor mesela, benzer örnek
Aç gözlü her zaman daha büyüğünü ister gözü aç insandan korkacaksın
Zaten araştırma bunun üzerine gözü tok ve zengin insanın küçük sevdiği söyleniyor
Sonuçta sürekli büyük meme tatmış biri için bunlar mühim mevzular değil
Küçük meme sevdiğim doğrudur, konunun maddi durumumla ilgili olduğunu yeni öğreniyorum 😂😂
Bende bunun için sordum 😅
Zenginler küçük sevmez kucukle evlenir büyüğü metres yapar
Büyük meme köylülük diyorlar alakası yok dişiliğin harika bir simgesi dışarıdan doğrudan iştah açan
Zengin erkeklerle de tanıştım ve büyük seviyorlardı
Yani zenginlik göreceli ama ben de büyük severim 😀
Diyorsun
Diyorum tabii ki de sen ne diyorsun
Orta sınıfı ekleyebilir misin lütfen ikisi de değil çünkü
Onunla ilgili araştırma yapılmamış tabi ama illaki ortası da vardır
Küçük meme zevk candır can, severiz küçük memeyi
Küçük orta aşktır. Büyük sarkıyo
Ben ufak seviyorum kalçada büyük olmamali
Küçük meme seviyorum zengin miyim şimdi
Belki de gönlü zengin gözü tok
O olabilir bak
Ozaman ben buna uymuyorum demektir 😂
Nasıl yani
Maddi durumum iyi ama büyük göğüs seviyorum.
İstisnalar
👍
85/b tercihimdir 80/B'de olabiler
yahu inanmayın böyle şeye
zevkler kişiseldir
Meme kirmizi cizgimiz 😅
😅😅
Seninkiler ne alemde
Fakirim büyük seviyorum ddogrumu simdi
Bilmem sen düşüneceksin 😅
Biri büyük memeyle emzirsin doyursun beni
Küçük meme