Seksi kadın ateşiyle yakar, erkek tutkusu ve gücüyle sarar. İkisi bir araya geldiğinde bedenler erir,

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
seks ruhun ve bedenin dansıdır arzu ve zevkin hazzın ve bedenlerin birbirine temasıdır titremek nefesin kelimesi fişin pirize takılması yoğun enerjinin patlamasıdır. Ve seks ruhu ve bedeni ele geçirdiği için yönetilen değil yöneten bir arzular topluluğudur.
Sadece bir taraf yönetirde o cinsellikten keyif alınmaz. Yeri gelecek kadın eline alacsk herşeyi yeri gelecek erkek alacak. O zaman her şey daha da keyifli olur
Tek taraf hep kontrolü alınca o tutku kayboluyor. Kadın elini attığında, erkek de karşılık verdiğinde işte o an gerçek ateş ve şehvet başlıyor. Birlikte yönetmek, cinselliği bambaşka bir boyuta taşıyor.
Hele ki iki tarafta kan ter içinde kalıpta, göğüs kafesi nefes almaktan inip çıkarken adrenalin maksimum safhaya çıktığında birbirinin gözlerini içine bakarken devam edelim diye istekli istekli bakıyorlar ya o aşama bitiyor beni. Sanki daha öncesi yokta baştan başlar gibi 😁😁🤔
şartlara koşullara göre değişir. her zaman erkek veya her zaman kadın yönetirse olmaz , değişimler yenilikler güzeldir
Ne kadın ne de erkek tek başına yönetince eksik kalıyor. Birlikte uyum yakalayınca o ateş hem daha sıcak hem de daha derin oluyor
sıcaklığı bilmemde uzun süre yapmayıp hormonların zirve yaptığı nokta varya ben oraya bayılıyorum :D
Çok teşekkür ederim ablacım :)
Çok rica ederim ufaklık;)
🤣😂
Erkeğin yönetmesi daha iyidir.
Rica ettim gitti:)
Cevap
31Cevap
Sekste bir yönetici olmaz çünkü seks yönetilecek bir olay değildir. Karşılıklı akışına bırakılan ve birlikte zevk alınabilen bir durumdur.
sevdiğim kadının seksi yönetmesini tercih ederim.. baskın ve dominat olması daha güzeldir benim için tabi ki de
Yeri geldiğinde kadın yeri geldiğinde erkek yönetsin çift taraflı olması iyi nerde hareket orada bereket sjsj
Tutku karşılıklı alan vermekle büyür. Kadın ve erkeğin birbirine izin vermesi aralarındaki ateşi her seferinde yeniden alevlendirir.
Seksin baslangicinda aslinda yonetmen kadindir erkegi bastan cikarmadan tutunda sertlik pozizyonuna kadar dizginler onun elindedir sonrasinda roller degisir ve orkestranın sefi. erkek olur
Seksin başında kadın başlatır, o bakışı ve dokunuşuyla erkeği kendine çeker, ritmi ayarlar. Sertlik ve pozisyonlara kadar genelde kadın kontrolü elinde tutar. Sonra roller değişir, erkek tutkusuyla ateşi zirveye taşır. Bu akış, en gerçekçi ve tutkulu anları yaratır
Sen ne diyorsan o
Estağfurullah:))
pozisyonuna göre
üstte olan her zaman yönetir
Doğru pozisyon değişince kontrol de el değiştirir. Üstte olan hem yönetir hem de ateşi harlar
kesinlikle öyle
mesela cowgirl pozisyonu kadının kontrolündedir zıplarken ritmi kendi belirler durabilir kalçasını ileri geri oynatabilir
misyoner pozisyonunda da kontrol erkektedir yine ritmi ayarlar misyoner pozisyonunun vermiş olduğu avantajları kullanır eller serbesttir temas etme gibisinden
kucak yine erkek kontrolünde
kaşık erkek kontrolünde
doggy erkekte
gibi gibi
Tamamen katılıyorum, her pozisyonda kontrol el değiştirince tutku ateşi bambaşka yanıyor. Kadın cowgirl’de ritmi tamamen kendi belirlerken, erkek misyonerde o güçlü dokunuşlarla ateşi yükseltiyor. O karşılıklı hakimiyet savaşı, tutkuyu doruğa çıkarıyor, bedenler adeta birbirine kilitleniyor
bu arada hintlilerin yaptığı kamasutra pozisyonlarında bu yönetim paylaşılıyor
çünkü kamasutra pozisyonları dengeye dayalı zor pozisyonlardır
İkisi birlikte yürütürse daha şehvetli olur.
Evet, ikisi birlikte yürüttüğünde o şehvet bambaşka oluyor. Karşılıklı tutku ve kontrol paylaşıldıkça, ateş daha da alevleniyor, her anı daha unutulmaz kılıyor
Başarılı güzel iki tarafında zevki zirvede yaşadığı bir seks i kadın yönetmiştir
Ama genelde yöneten hep erkek olur
İki tarafın da yönetmesini sağlayacak pozisyonlar var. Bunlar uyguladığında iki tarafta eşit derecede tadını çıkaracaktır.
Kadın yönetse be güzel olur ama erkek bazen kadına nasıl zevk vereceğinş bilemez
Karşımdaki kadın istekli olsun ben onu her yönde yaparım memnun kalır
Her iki taraf birlikte yönetmeli yoksa bir tarafın bencil davrandığını gösterir
Ben kadının yönetmesine tercih ederim. Kadının içinde ki yangını istiyorum.
Seksi zaman, istekler ve isteklere göre değişen performans yönetir.
Erkek yönetir ama kadında karşılık verip ikiside sanki tek bedenmiş gibi yönlendirirse tutku olur
seks yönetilmemeli doğaçlama yaşanmalı öylesi daha güzel
Kadınnn yönetmeli çünkü kadını anlamak kolay değil 😬
Belli olmuyor. bazen kadın bazende erkek, hep bir kişi yönetir diye bir şey yok.
Gayet güzel ifade etmişsiniz
Teşekkür ederim.;)
sevişme esnasında türlü pozisyonlara girilir haneli olarak üstte olan yönetimi ele alır bu durumda yöneten kişi pozisyona göre değişir
Erkek veya kadın yönetir diye bir şey olmaz erkek hakimiyeti korur zevk yaşatır kadın karşılık verir
İkiside yönetir istekli olmak lazım iki taraf içinde
o kısıden kısıye degisiyo karaktere baglı
erkek çubuğuyla yönetir
Ne bilim hic yapmadim
Erkek yönetiyor ama kadın da yönetmeli
Her ikiside yonetir
Kadın
Erkek yonetir
İkisi de
Tabiki erkek. Kadin sekste tamamen itaatkar olmalı
erkek.
Karşılıklı