İstekli olmayan sadece yapmak için yapan bir partner sekste yeterince zevk verebilir mi, yoksa olumsuz etkilemez mi?

İstekli olmayan sadece yapmak için yapan bir partner sekste yeterince zevk verebilir mi, yoksa olumsuz etkilemez mi?

Cinsel arzusu olmayan bir partnerle yaşanan yakınlık, fiziksel olarak belki mümkün olur ama ruh ve bedenin uyumu eksik kalır. Arzu, tensel temasın içine duygu, heyecan ve o karşılıklı çekim hissini katar. Bedenin verdiği tepkiler, dokunuşların sıcaklığı ve gözlerdeki istek, anı daha derin ve unutulmaz yapar. Karşı tarafta bu istek olmadığında, hareketler görev gibi hissettirebilir, o coşku yerini boşluğa bırakabilir. Gerçek tatmin, sadece temasla değil, hislerin birbirine karıştığı o anda saklıdır; arzunun olmadığı bir yerde bu bütünlük kolay kolay oluşmaz.
Yanında ölü gibi yatan bir insanla hiçbir şey olmaz ki. İsteksiz yapılan her şey kötü olur yemek bile. Hatta bir laf var gönülsüz bilmem neyden bilmem ney doğar diye. Vallahi gerçekten doğru söylüyorlar ne söylemişlerse.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
İsteksiz biriyle hiç seks yapmadım ki.
Ben her daim yüksek libido ile sekse hazır olduğum için partnerimin de bana uyum sağlaması gerekir.
Sevişmeye niyeti olmayan kişilerin kendine dokundurması mucize olur.
Teşekkür ederim
Tamam etmem
Komik bir şey yok.
Cevap
28Cevap
Arzu olmadan yapılan seks karın doyurmak için yenilen yemeğe benzer gadası 😅
beni eder evet
Ne tatmini ilişkiyi zedeler jfjfjf
Aha da örneği
https//www. instagram. com/reel/DIf7NIPIG4o/? igsh=MTR0YTZnazBpeDV1dg==
Şu fotoğraftaki kadar arzulu istekli olmicaksa olmasin daha iyi yaktın buraları canımız çekti ama ayıptır ya 🤣
Libidosu düşük olsada o an cinsel arzusu yükselir sevişirken sıkıntı olmaz önemli olan istenilen sayıda düzeyde sevişmek
Kızım bu foto neee yandı buralar hdjdj
Asla tatmin etmez. Hele ki kadını
olumsuz etkiler , yni benim modum düşüyor hiç yapamam net söyleyim😎
Böyle biriyle ilişkiye bile devam edemez bir insan
Arzusu olmayan partnerle hiçbir şey yapılmaz. Karşılıklı çay iç daha iyi.
Vermez çünkü yaşadım, çok istekli ve isteksiz yapan arasında çok fark var
İlk baş onu tava getirmek için elimden gelini yaparim sonra kendim parnerim benim için onemli
Bir insanın cinsel arzusu olmaması saçma olur
arzusunu biz oldururuz
Bu şekilde Bir kadınla evliyim hiç bsey olmadı 3 yıldır evliyiz
Evli ve bakir birini düşün
Hayır fok balığı gibi yarar
Etmez sekste doyum ve zevk vermez
Cansız mankenden farkı olmaz
Çuval gibi yatan garı istemem
Etmez kalkmışı indirir
Hiç tatmin etmiyor denendi ayrilindi
Tatmin etmez
Manuel takılmak daha keyifli olur