Ben gerek işverenle çalışan arasında, gerekse çalışanla çalışan arasında işyeri sınırları içinde cinsellik yaşamaya veya yakınlaşmaya karşıyım. İşyeri dışında her şey yaşanabilir

Ben gerek işverenle çalışan arasında, gerekse çalışanla çalışan arasında işyeri sınırları içinde cinsellik yaşamaya veya yakınlaşmaya karşıyım. İşyeri dışında her şey yaşanabilir
O duvarların dili olsa da konuşsa... Buraya yazamıyorum ama herkesin duyduğunda şaşıracağı çok özel bir yerde, bir ara hemen hemen her akşam O heyecanı yaşamış biri olarak söylüyorum iş yerinde seks, yüksek risk, yüksek heyecan demektir. Eğer biri gerçekten gizliliğin gerilimini, yakalanma korkusuyla karışık tutkuyu seviyorsa, bu ortam onu fazlasıyla tetikler. O masa bir anda yatak olur, ofis sandalyesi sırdaş olur ve duvarlar sessiz kalır. Eğer iki taraf da olgun, rızaya dayalı, sınırları bilen ve sonrasını yönetebilecek kadar açık iletişimliyse tutku kazanır, mantık geri çekilir😉
Bu konuda sınırlarım vardı aslında. İş yerinden biriyle yakın olmak vs hiç düşüncem arasında değildi. Ama iş yerimden birine aşık olmuştum , sevgilim oldu. Bu yüzden artık pek saçma gelmiyor , daha heyecan verici , hoş geliyor. İşle ilgili şeyleri, diğer şeyleri aksatmadıkça karıştırmadıkça sorun yok bence. İş'e bunu yansıtmamak önemli olan 🙃
Benim sınırım yakınlaşmalar işyerinde olmamalı. İşten çıktıktan sonra isteyen istediği zevki yaşayabbilir
Kesinlikle iş yerinde olmamalı evet. Yani haklı olarak işi aksatma olmaması açsından ve iş ortamında uygun hoş olmayabilir. Yani evet olması gerekende bu aslında. İşten sonra isteyen istediğini yapar. Çok haklısın. Dediğim gibi iş'e yansıtmadan , senin dediğin gibi işten sonra yani ne istiyorsa yapılır evet.
Eig için teşekkür ederim 😊
☺️
Asla tasdif etmiyorum özellikle işveren , işçi ilişkisi , iş ahlaki ve kurallarına uygun olmuyor ve iş disiplinini bile olumsuz yönde etkiliyor ve işe yansıyor , iş yerinde mesafeli patron eleman ilişkisi daha sağlıklı bir ortam olur oyuzden özel ve duygusal ilişkiler iş yerine yansıtılmamalı , iş yerinde iş olur aşk meşk olmaz
Ben de onu diyoeum
Ne yaşanacaksa dışarıda yaşasınlar
Aynen öyle 👍
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Bence böyle şeyler pek uygun değil yani bunu kadın veya erkek zamanla kullanabilir. İşleri bozulabilir insanın hem erkek açısından hem kadın açısından doğru değil bence
Kesinlikle katılıyorum
Cevap
16Cevap
ev dışında sekse karşıyım ben
İş yerinde kaçamak yapılan öpüşmenin tadı bile başkadır. Tamamen müsait yerde o zevki asla alamazsınız ama tabi aynı iş yerinde sevgiliyseniz bu mümkün. Herkes sevgilisiyle aynı yerde çalışma şansına nail değil 😈
Ben bu kadar katı değilim işyerinde seks konusunda, sanırım daha önce yöneticilik yapmadığım için.
Mesele patron çalışan, yönwtici çalışan veya çalışan çalışan arasında olması değil. İşyeri ortamında olmasını doğru bulmuyorum ben.
Yaa haklı olabilirsin evet ama aynı işyerinde sevgilimiz/partnerimiz/eşimiz var diyelim mutlaka kur yaparız yani, nasıl duralım ki?
Kur yapmak başka şey, seks yapmak başka şey değil mi?
Sonuç yaşanmak istendiği için kur yapılır ama bence
Neyse ki şu an yanımda çalışan kimse yok. Yaşamak istiyorsan benden izin alman da gerekmiyor 🤣🤣🤣
Sadece görüşlerimizi konuşuyorduk ki🙃
Her konuda %100 anlaşmamız gerekmiyor. Bu bir sorun değildir. ☺️
Her konuda anlaşıyorsak bir tarafın hiçbir fikri yok demektir öyle değil mi 😉
Kesinlikle doğru.
Her konuda anlaşmak iyi bir şey değildir. İnsanı sığlaştırır, basitleştirir, sıradanlaştırır.
Bu konuda hemfikiriz ama☺️
Tamam. Farklılıklar zenginliktir sonuçta.
Evet katılıyorum 🙂
O zaman diğer sorularım seni bekliyor
Geliyoruum🥳
😘
Öğretmenim kaç gün oldu yoksun ortalıkta. İyi misin?
Öğretmenim çocuğunun sağlık durumu nasıl oldu
Yöneticisi olduğum şubede 1 nişanlı kız düğün gününe kadar 2 erkek personelle hem de mağazada cinsel ilişki kuruyordu bana yönelmeye başlayınca komple işten çıkattırdım 3 ünü.
İş ve aşk ya da iş ve seks olmaz.. biri birgün işi bırakması gerekir.. kimsenin ekmeğiyle oynamamak gerek
Bir kere böyle bir hataya düştüm çok sakıncası ve riskli bir durum hele bizim işyeri için ondan sonrada kimseyle bu tarz bir yakınlık kurmadım
İş ahlakı denen bişey var işle özel hayatı karistirmam karistirana da göz yummam herkes işini yapacak dışarda kim ne isterse yapabilir
işe saygı kavramı diye bir olay var
ahilik terbiyesi içinde
Ben 16 sene firmam vardı. Yanımda 25-30 çalışan vardı. Ben çalışanlarla ilişki yaşamadım ama az çok tahmin ediyoruz, çalışanlar arasında yakınlaşmalar oluyırdu.
riskli olması heyecanı arttırır bazen aksiyon iyidir
O aksiyon işyerinde olmasın bence
Orada partnerler riskli ortam olduğu için daha stresli ve zevkli yaparlar.
Bu konuda seninle aynı düşünmüyoruz
gercekler...
Diğer sorularıma bekliyorum sizi
Seksi iş yerine taşımak saçma.
Sana katılıyorum çekirge 👍
Hocam deprem oldu, hissettiniz mi?
Fiziksel depreme gerek yok. Ankara’da ne depremler oluyor ama kimse hissetmiyor.
Biz hissettik. 🥺
Geçmiş olsun. 😔
Teşekkür ederim hocam 🥺
Allah kimseye hissettirmesin..
Amin yüfka yürekli çekirgem 🙏
Çok ateşli olur. Yakalanma korkusu hazzı artırır.
Saçmalık ne yapacaksanız evde yapın heryerin bir ahlaki yapısı var
En büyük aşklar ve en heyecanlı seks iş yerinde yapılandır bilinenin aksine.
İş iştir özel alan ise yansıtılmamali.
Profesyonelliğe aykırı etik değil.
Müthiş bir heyecan, riskleri olmakla birlikte çok zevkli ve heyecan verici bence karşı olunacak bir şey yok
bu tamamen sınıfsaldır
Evli çiftler dışında kimse Cinsellik yaşamasın bence
Olmaz mutfakta nimet var 😂
Aşırı tutkuyla olur
Bencede
Cünüp gezmeyi sevmem
🤣🤣🤣
yasanmadan bilinmez
Ben severim
Her yerde yapılmalı