Yeni evliyiz , ondan daha çok ben kendisine yapışıyorum ahahah acaba böyle davranmamam mı gerek?
Sıkılır mı yani sizce , yani benden çok memnun ben daha istekli davranınca o benden daha istekli oluyor sizce?
Yeni evliyiz , ondan daha çok ben kendisine yapışıyorum ahahah acaba böyle davranmamam mı gerek?
Sıkılır mı yani sizce , yani benden çok memnun ben daha istekli davranınca o benden daha istekli oluyor sizce?
Kocanı rahat bırakmadığını düşünüyorsan bu durumu fark etmen önemli ve olumlu bir adımdır çünkü ilişkide denge ve karşılıklı alan vermek çok değerlidir bazen sevgi ve ilgi gösterirken partnerin kişisel alanına saygı göstermek unutulabilir açık iletişim kurarak ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı konuşmak her iki tarafın da daha mutlu olmasını sağlar kendine ve eşine zaman tanımak ilişkinizi güçlendirebilir.
Cevap
12Cevap
Kendi kendine kuruntu yapma anlattığına göre 2 tarafta halinden memnun Allah ağzınızın tadını bozmasın :)
Doğru yoldasın devam et erkekler sever böyle kadınları
Rahatlayabiliyormusun günde kaç kez birlikte oluyorsun?
Evet, günde 2 kez bazen 3
Normal bir sayı senin adına sevindim
İyi yapıyorsun böyle devam. Ayıp yok ortada devam edin.
Sıkılmaz, sadece bazen gücü yetmeyebilir. Sadece fiziksel anlamda mı rahat bırakmıyorsun yoksa giyim kuşam, cezbetmeyle mi?
Fiziksel anlamda
Sadece fiziksel bir müddet sonra sıkılabilir. Peki giyim kuşam?
Giyim kusam ne alaka , seks anlamında yoğunuz sadece
Yahu istediği, fetişi olan şeyler olabilir ondan diyorum.
Hayır, nasıl istersen öyle giyerim ama
Tövbeeee benim istediğime göre niye giyiniyorsun? alskdnaksdas şaka şaka anladım yanlış yazdın
*isterse ahah yanlış olmuş kusura bakma
haha peki e istemedi mi hiç
İstediği kıyafet saçma sapan kostümler değil şu tamirci hizmetçi seks kostümleri oluyor ya ahahaha onlardan degil yani , sadece internetten bakarız o seçer beğenir alırız
Yok be onlar iğrenç. Yani iç giyim olarak dedim.
Evet iç giyim olarak o seçer beğenir
Hmm. Ya biz hiç evlenmediğimizden bilmiyoruz admadas senin en çok istediğin ne oluyor yükselince, onun en çok istediği ne oluyor?
Evlen evlen
Umarım ama sorduk işte aslşdmasds
Öhöm
bence hepsi normal, devam edin
Adamı öldürcen kaldıramayacak bir daha 😅
Yok yok bir şey olmaz
Ahahah bu sefer de seni tatmin edemeyecek.. o zaman sen onu gebertirsin bence :D
Her şekilde eder kocam benim
İnş canım ya tek temennim o 😅 tövbe est. Umarım yanılmazsın çünkü doymadıgın zaman gözün, aklın kayar
Yok olmaz öyle şey
Çok istekli mısın gerçekten yani :)
Kaç jhafta oldu evleneli
2 ay
Keyf sizin keyfiniz bende elimle yapım burada
Sende evlen
Nasip kısmet yaniyorum eşim olsa sizin gibi defalarca yapsam
Bizde sıkılırız heralde bi süre sonra yeni evlilerde hep böyle oluyor
Benim şu an tek hayalim eşim olsun ve ağzımda masst yapıp ağzıma bosalsin
Kötümü
Ten uyudunuz iyide
istekli karı