sitede açılan sorulara bakarsak dominant kadın arayan erkek sayısı acaip arttı

sitede açılan sorulara bakarsak dominant kadın arayan erkek sayısı acaip arttı
Dominant demeyelim de
Yatakta ruh gibi yatan kadın istemiyoruz
Ya da kendi adıma konuşayım
Cinsellik de tek taraflı olamaz. O zaman aslında yalnızca bir tarafın katılımı olan bir aktivite değil
Yatakta kadın erkek ayrımı olmamalı
Yapılan bir şey var her iki taraf da buna aktif katılmalı
Bazen kadının ipleri ele alması ise az verici olabiliyor
Bunu dominant kadın tercih ediliyor diye isimlendirmek yanlış
Tabi benim anlattığımla kastedilen arasında farklılıklar olabilir
Erkeklere prenses deyip, kendini eril göstermeye çalışan erkekler daha prenses sanki.
Dominant taraf kesinlikle erkek olmalı ama bu iş tamamen zevk meselesi, kimseye bunun için prenses denmez.
Bence keyfine düşkün ve alacağı hazzın farkında olan erkektir. Yatakta cinsiyet, kimlik bunlar o kadar anlamsız ki. İnleme sesinin kimden çıktığı ya da en çok kimin terlediği önemli değil. Boşalma esnasında yıldızların üzerine çıkabildi mi ve etkisi öbür güne sarktı mı önemli olan odur.
🎈
:)
Prenses falan değildir adam zirve yapmak istiyordur güzellikten çok fantazisi olan kadın ararsanız daha doyurucu olur cinsellikte dominant olmayı bende seviyorum
İlginç ve iddialı bir yorum
Ben öyle kadına denk gelmediğim için ne desem yalan olur
Size mutluluklar o zaman 😊
Ben kürt değilim
O zaman sorun yok
Nerede yaşıyorsun?
Ankara
Cevap
15Cevap
Biz kadınlarda baskın erkek görmeye duymaya ve hissetmeye hasret kaldık erkekler bizden daha yumuşak bir tavır takınmaya başladı gerek yatakta gerek sokakta gerek iş yerinde bizde baskın ayağı yere basan köle olma ihtiyacı duymayan erkeksi beyler görmek istiyoruz
Katılıyorum şekerim 💅🏼
Bence dominant kadın aramıyorlar , ne istediğini bilen , kendini yatakta özgür hisseden istekli ve açık net kadın arıyorlar, Dominantlik kadından çok erkeğe yakışıyor bence, çünkü erkek hükmetmeyi kadın hükmedilmeyi sever ,
Hayır değildir bende dominat baskın olgun bir kadın severim çok
Hayır, prenses değildir.
Dominant erkekler daha azdırıcı, kadını ise zevke getirebilen harektleri vardır. Mesela kırbaç kullanan erkekler kadınların g * tüne vurup "Ahh" diye bağırıp aslında o zevk bağırması dediğimiz noktadır.
Prenses erkekler yatakta hiçbir şey yapamazlar. Domninat etkekler her kadının hayalidir. Kadının doymasını sağlar.
Biz kadınlar doymak bilmesek de kendimizi öyle avuturuz. Yatakta bağlana. Ellerin vr ayakların ardından kadın erkeğine her şeyini verip onu zevke getirebilir.
Benden bu kadar.
Prenses erkek değildir ip nedir diyorsun
Evet diyorum
İp nedir o zaman
Her şeyi etkeğe aittir.
Oldu mu?
Ip- ip- up- üp zarf fiildir.
Buradan yola çıkarak "Ip" fiilini kullanmak istedim. 😏
İpmek de bir fiildir 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣
Evet hatta Elsa'dır.😅
Ya şimdi erkek ezilmekten hoşlanmamalı, kadında öyle bi baskınlığa karşıyım ama bazen ipleri eline alabilir kadın da. Onun haricinde dominantlık erkeğe yakışır.
Zaman zaman kadının içindeki panteri kafesinden çıkarmak lazım diyorsun 😈
Tabiki sonuçta kadına kadınlığını, dişiliğini hissettirebildiğin kadar varsındır onun yatağında. Fiziksel olarak yanında yatmışsın ne yatmamışsın ne..
Dişiliğini özgür bırakmak lazım senin 🔥
Sen öyle diyosaann 😌
Sen ne diyorsun? 🙈
Ben lafınızın üstüne laf etmek istemem efenim😉
O zaman diğer sorularıma buyrun 💐
Buyuralım buyuralıımmm ✨
Ben köle sahip ilişkisi seviyorum partnerim sahip ben köle olsam bu beni çok yükseltir
Sahip olmayı, hükmetmeyi severiz 😎
Bana hiç öyle biri denk gelmedi eski sevgilim her sabah yalrk uyandırírdim sonra mutfakta banyo da salon da yapardm o kadar hard oluyordum ki bazen sinirlenip kavga ediyordu acitin yürüyemiyorum diye ve birde çok geç bolsyorum en az 2 saat falan ben bazen bütün gün ara ile yapardm ve çok sert yapyordum köle ol diyordum bazen ve o yüzden hata evime gelmiyordu çoğu zaman
Hayır değildir. Normal hayat farklı yatak farklı bir şey sonuç olarak prenseslikle alakası yok. Bende dominant olmayı tercih ederdim.
Herkes öyle değil ben eski sevgilim her sabah yalrk uyandırírdim sonra mutfakta banyo da salon da yapardm o kadar hard oluyordum ki bazen sinirlenip kavga ediyordu acitin yürüyemiyorum diye ve birde çok geç bolsyorum en az 2 saat falan ben bazen bütün gün ara ile yapardm ve o yüzden hata evime gelmiyordu çoğu zaman
Sevgilinizi bağlamak kirbaclamak hoş olur muydu?
Ya ondan değil başkan o kadının nazi tamam cekiliyo ama yatakta öyle olmuyo az hırçın olcak kadın yataktada naz yaptimi şehvet libido olmuş 1500 bide naziyla uğraşınca olmuyo yormicak yani yatakta dominant ondan ariyolar naz yapmicak çatır çatır istediğini dile getircek vs
oyle olduguna inaniyorum malesf... hatta biraz gay olduklarini bile dusunebilirim. cinsel anlamda gay degillerse de feminenler. korkunc
Herkes öyle değil ben eski sevgilim her sabah yalrk uyandırírdim sonra mutfakta banyo da salon da yapardm o kadar hard oluyordum ki bazen sinirlenip kavga ediyordu acitin yürüyemiyorum diye ve birde çok geç bolsyorum en az 2 saat falan ben bazen bütün gün ara ile yapardm ve o yüzden hata evime gelmiyordu çoğu zaman
@doktorayasin e yani
Yani tanişsak mi seninle
Diyelim 1 saat seks yaptık 45 dk ben aktivim ben üstteyim tamam bir kız olarak hakimiyet bende felan desem de
Prenses midir bilemem ama yönetilmeyi severim. Bazen de yönetmeyi. Öyle tek düze sevişmeler çok sıkıcı. Erkek de kadın da dominant olmalı. Yeri geldiğinde erkek kadınına kendini teslim etmeli, yeri geldiğinde kadın erkeğine kendini teslim etmeli.
Dominant kadın seven erkekler aslında çok fazla ilişki yaşayan erkeklerdir daha önceki ilişkilerinde baskınlık kurdukları için dominant kadınların daha istekli olduklarını bildikleri için tercih ediyorlar
Baskın olan taraf ben olmak isterim her zaman yalnız ilişkide sürekli baskın olmayı düşünürsek bu bizi bencil gösterir kadının da dominant olması ilişkiyi canlı heyecanlı ve istekli kılar
alakası yok , birazda o emek srfetsin yorulmayayım derdinde ya da oda gayret ederse sevişme 2 saat sürer bilincinde 😅😂
Bro işte erkek kendini yatakda dominant kadına straponla ilişki yaşamak istiyor ki bunların kafalarını s...
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben ötesini bilmem
Cinsellikte kadın dominant olursa orgazm zirve de yaşanır. Tipe değil doyuma önem vermenin aslı budur.
Alakası yok. Altta ölü gibi yatmasınlar bi zahmet.
Ben dominantım dominant biriyle anlaşamam
Anlaşamıyorum
Güvenlik kamerası yok muydu salonların içinde
Değildir. Zevki öyledir. Fantasiaaaa
Değildir. Bu bir fantezi
Prensestir nokta
Ama dominant kadin da Avrupalıların gerisindeyiz:)
Asla tercihim değil. Fantezi olarak bile!
Prenses ben olmalıyım 👸🏼
Olması gereken de o değil mi zaten
Evet
degildir
Yok ya
Yalnız fotodaki kadın adam öldürtür.
Evet öyledir
Zevk meselesi