Bazı insanlar için aşk, karşısındaki kişinin cinsiyetinden tamamen bağımsızdır. Kimine göre bu çok özgür ve tutkulu bir yaklaşım (panseksüellik), kimine göreyse sınırları net olan çekim (biseksüellik) daha heyecan vericidir.
Peki sizce hangisi daha etkileyici, daha merak uyandırıcı? 🌈🔥
Peki sizce hangisi daha etkileyici, daha merak uyandırıcı? 🌈🔥
1. Panseksüellik – His varsa sınırım yok, gerisi önemli değil
2. Biseksüellik – İki cinsiyete de çekim
3. İkisi de çok çekici geliyor
4. Kararsızım ama merak ediyorum
5. Bu tür yönelimler bence en heyecanlı ilişkileri doğuruyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç kendimi etiketleme gibi bir zorunluluk hissetmedim ama sanırım panseksüel beni tanımlayan şey olabilir. Yine de ortada “ben panseksüelim” diye gezmek istemiyorum
Ben de panseksüelim ama çoğu anlamıyor diye bisrksüelim diyorum. Zaten konu etiketleme konusu değil, ben yıllarca kendime biseks demiştim. Birgün bir arkadaş çıkıp sen pansekaüelsin dedi. Tanımıns baktım ve evet ben buyum dedim.
Yani tuttuğunu..
Ahaha yok ya tutan beni... Son 7 yıldır pasif ağırlıklıyım
Daha çok erkeklerle mi bunu yapmak ilgini çekiyor kadın partnerlerinden de talep ediyor musun
İki cinsiyete de pasif olmayı seviyorum aslında. Kadınlarda strap on olayını sevsem de bir kişiyle yapabildim o da 30lu yaşlarımın başında. 10 sene geçti üstünden
Anal uyarımı sevmen seni tüm cinslere karşı açık hale getiriyor gibi daha çok. Duygusal romantik bi yanı var mı ki
Anal uyarımla çok erken yaşta tanıştım ben daha küçüktüm. Prostat zevkimi keşfedince gerisi geldi zaten. Erkeklere pek duygusal bağım yok çoğunlukla cinsel. Kadınlara hem cinsel hem duygusal. Son 6-7 yıldır beta ezik bir ruh haline büründüm. Eskiden bu kadar değildi
Mazoşist eğilimlerin de var o zaman. Küçük yaşta nasıl keşfetmiş olabilirsin ki onu? Umarım travmatik bir şekilde gelişmemiştir
Yani var denebilir. İki kere tacize uğradım ve bazı tetikleyici şeyler de vardı. Biraz da ortam itti diyebilirim. Buradan anlatabildiğimi anlatırım tabi
Mazoşizmden çok ezilme, aşağılanma şeklinde var
Yaratıcı isteseydi sadece erkekleri ya da sadece kadınları yaratırdı.
iki farklı cins yarattıysa, cevap temelden belli
Kime aşık olduğumuzu seçemiyoruz ne de olsa sınırlar gereksiz bence bu konuda
Erkek de kadın da zikerim ayırt etmem full aktifim😅
Hmm o da iyi)
Evet ama g0te bulaşınca bir kere bagımlılık yapıyor kadınların da g0tünü *
Evet orası bağımlılık yapıyor