Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkeklerin ilişkiye olan ilgisi kişiden kişiye değişir ama genel olarak bazı erkekler cinsel tatmine ulaşana kadar daha ilgili ve odaklanmış olabilir. Bu durum bazen iletişim eksikliğine veya duygusal bağın zayıf olmasına yol açabilir. Ancak sağlıklı ilişkilerde ilgi sadece fiziksel tatminle sınırlı kalmamalı, duygusal yakınlık ve karşılıklı anlayış da önemlidir. Erkekler de partnerleriyle gerçek bir bağ kurduklarında ilgileri daha sürdürülebilir olur. Yani sadece ulaşana kadar değil, ilişkinin her aşamasında ilgi ve özen beklenmelidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 aykonuya değişik açılardan bakarsam:şimdi karşı cinse yakınlık hissedip merhabalarla başlıyor sohbet, reddediliyorsun, olsundur önemi yok devam, türlü zorluklar çıkartıyor karşına (partneri varsa ısrar cilde zarar) ve neticede bir randev oluşuyor diyelim, ve diyelim ki ilk randevu oldukça verimli hoş sohbet ortak paydalar vs vs vs
sonunda cinsel beraberliğe dayanıyor, buradan sornaki benim fikrim ben ne yapıyorum
zaten ilk reddedilmeden sonra devam ediyorsam az sonra yazacaklarımdan dolayı devam ederim yani bir tür intikam...
ön sevişme esnasında onu uyarırken nefesinin sıklaşması, gözlerini tavana evirmesi, titremeleri ve sessizce kelimeler kullanırken yataktan doğrulup üzerimi giyip hoşçakal diyerek oradan uzaklaşıyorum...
neden mi?
İşte neden diye soranlar demek ki konuyu anlamamış olanlardır...
güzel soru için teşekkür ederim01 Yorumla- 9 ay
sağolun
Gizli Üye(25-29)9 ayBir çoğu evet. Erkek genelde gizemi sever ve bu yüzden birine yanaşırken zaten hemen konuya ve isteklerine girmez. Yavaş ilerleme ve o gizemi çözme peşine düşerler. Daha doğrusu düşmek isterler ama kızlar netlik sever bu yüzden en baştan her şeyi açık bir şekilde yaşar. Erkek başlarda heyecanlı olurken, vakit geçtikçe bu heyecanın yerine artık sıradanlaşmış haline bürünür. Erkekler ulaşana kadar kız için her şeyi yapma kapasitesine sahip, ulaştıktan sonra cepte görme kafa yapısına sahip olduğu gibi.
Bir sonraki adım ise, yeni gizemler çözmeye, o heyecanı yeniden tatmaya başlangıçlar arayışıdır.00 Yorumla
9 ayErkekler" demek doğru olmaz. Her erkek için geçerli değil. Bunun kadını erkeği yok bence. Erkekleri sordun söyleyeyim! erkekler keyif alamadıkları kadından vazgeçer, ulaşabildiklerinden değil. ulaşınca sıradanlaşır ve keyif alamazsa vazgeçer. kadınlarda da durum farklı olmayabilir.
14 Yorumla- 9 ay
Harikasın 🍀
- 9 ay
Soru güzeldi, aşk ilişkilerine aldırsan yorum yaptım faydası olsun🤣
- 9 ay
Aslında aşk ilişkilerinde sormuştum sistem buraya attı. Bende sistemin yoluna gideyim dedim. 😅
Görüş, sorudan daha güzeldi 🙏 - 9 ay
Peki 🫤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Soruya cevap vermek için girdim ve takip istediği atmışım 🤧🤧bunu fark etım
🤣
Neyse her zaman istediği şeye ulaşana kadar erkekler ilgilidir
02 Yorumla- 9 ay
Aa yamal gelmişşs hoş gelmiş 😅
Evet, farkettim bilerek atmadığını düşünmüştüm
Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. Bazı erkekler ilgilerini karşılık alıncaya kadar sürdürebilirken, gerçek ve kalıcı ilgi için karşılıklı anlayış ve duygusal bağın devam etmesi gerekir. Aksi halde ilgi yüzeysel olabilir...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence evet öyle elde edene kadar elde ettikten sonra çok rahatlar işte o eldelik hissini vermiceksiniz onlara kızlar sjdjj
13 Yorumla- 9 ay
Sen yasadin mi? @27esmerim. Ben mi? Sisme kadinla yaşıyorum. Nasil bir his. duyggu
9 ayAslında öğle deyil. Yüzde 50/ yüzünü göstericeksin. Asla yapışmayacaksın. Süründürene aşıklar. Redd edilincede baya bağlanıyorlar.
00 Yorumla
9 ayBu erkekler için değildir sadece tüm insanlık için geçerlidir, insanlar her zaman ulaşana kadar caziptir ulaşınca değersiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ulaşınca değil keyif almazsa zevk almazsa ilgiyi başkalarında arar.. bunun kadını erkeği yok her insan aynıdır
00 YorumlaKanka bu bende de var. Erkeklere ozgü oldugunu sanmıyorum ve benim ki daha kötü
Sevgili oldygum gibi soguyom snsnns00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
9 ayHepsi öyle değil sevmeyenler öyle kızla sevişene kadar hatunun kapısında paspas olur sonra da yok olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
9 ayHepsi için geçerli değildir ama ne yaparsa iki katını bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBence evet. Birkaç kere başıma geldi. Seni seviyorum deyince kaçtılar. Ulan daha dün sırıl sıklamdın ya. Nolduuu diyorum.
19 Yorumla
Cevap sahibi9 ayHahaha 🕺😂
Cevap sahibi9 ayBenim kadar erkeklerden kendini sakınan başka kadın varsa o da Meryem Anadır 😂
Cevap sahibi9 ayElbette...
Cevap sahibi9 ayHiç aşık olmadım diyecek kadar aşka uzağım 😂
Gizli Üye(25-29)9 ayAtarlı giderli şekilde söyleyecek olursam; erkekler evet, adamlar hayır. Onlarda ilgi şefkat devam eder. Hiç denk gelemedim orası da ayrı konu ama.😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBenimki ulaşıncaya kadar ayrı acı çekti en sonunda birlikte olduk beni bırakmıyor hala 🥰 ben de onu bırakmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayZannetmiyorum ulaştıktan sonra da ilgili bence zaten ulaşmış daha fazlasını ister diye düşünüyorum
00 Yorumla
9 ayBi erkek olarak sen söyle bize.
04 Yorumla- 9 ay
Çoğu erkek için böyle değil. Seviştikten sonra bağlanan erkeklerde var
- 9 ay
Peki bağlanmamak için sevişmeyen erkeğe ne denir
- 9 ay
Duygusal korunma ihtiyacı hissediyor olabilir. Yapılan seks beyinde bazı hormonlar salgılar
Buda o kadını daha özel gösterir
Özel olana ise duygusal olarak bağlanılır zaten
Yani bunu daha derinsel olarak toparlamak biraz güç gibi
Çünkü her erkeğin farklı düşüncesi vardır
Kimisi ilişkinin netleşmesini ister
Kimisi kadını düşünür
Kimisi başka bir şey düşünür
En azından abazan değildir ya da her kadını cinsel obje olarak görmüyordur
- 9 ay
Haklısın bütün yazdıklarında..
9 ayKişiden kişiye değişir. Hepsi değil bence
10 YorumlaHayır gerçek seven erkek değişmez
00 Yorumla
9 ayMaalesef bir çoğu öyle o yüzden uzak duruyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kullanmak isteyenler öyle amasyada
00 Yorumla
9 ayAmaç sadece cinsellikse olabilir
00 YorumlaHayır benim ilgim hep aynı devam eder 🙄
00 Yorumla
9 ayEğer o amaçla takılan birisiyse, evet.
00 YorumlaEvet maalesef
00 YorumlaAynen öyle 😂
00 Yorumla
9 ayEvet geneli öyle
00 Yorumla
9 ayEvet
00 YorumlaÇıkarcı olanlar öyle
00 Yorumla
9 ayBazıları öyle
00 YorumlaEvet öyle genelde
00 Yorumla
9 ayEvet