Yani daha önce ilişki yaşayan birinin şansı daha mı düşük sevmek için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)10 ayHayır daha önce ilişki yaşamış birini erkeklerin sevmediği düşüncesi genellikle yanlış ve haksız bir genellemedir çünkü insanların sevgisi ve değer verme şekli geçmiş deneyimlere değil daha çok karşındaki kişinin karakterine tutumlarına ve davranışlarına bağlıdır her bireyin hayatında farklı deneyimler olabilir ve bu deneyimler kişiyi daha olgun daha anlayışlı ve daha empatik yapabilir önemli olan geçmişten çok şu anki ilişkiye gösterilen saygı sevgi ve samimiyettir ayrıca sağlıklı bir ilişkide geçmiş deneyimlerin sorgulanması değil birbirinin duygusal ihtiyaçlarına cevap vermek ve birlikte büyümektir bu yüzden bir kişinin daha önce ilişki yaşamış olması onu sevilmez ya da değer görmez yapmaz herkesin hayatında deneyimler vardır ve bunlar kişiyi yargılamak için değil anlamak için fırsattır gerçek sevgi kabullenmekten ve saygı göstermekten geçer geçmiş deneyimler bir engel değil bazen ilişkiyi daha sağlam yapan bir unsurdur çünkü insanlar yaşadıkları tecrübelerden öğrenir ve daha iyi bir partner olmaya çalışır bu yüzden daha önce ilişki yaşamış olmak erkeklerin sevme ihtimalini azaltmaz aksine doğru kişiyle karşılaştığında geçmiş önemini yitirir önemli olan karşılıklı güven ve sevgidir.
44 Yorumla- 10 ay
@Yaren3812 Bir çok erkek evlenene kadar bir çok ilişkide bulunuyor. Evleneceği kadın ne oluyor bu durumda? Onun aklına daha önce ilişkide bulunduğu kadınlar gelmeyecek mi? Erkek kardeşin evleneceği kişiye tertemiz bir sayfayla gider umarım
- 10 ay
@Yaren3812 kardesin olacak geri gariya giderken gariya gitim ettim yaptim diye ovunmesini biliyor ozaman o. u olmuyorda sevgikisi onceden iliski yasadi diyemi gvt oluyor. Bir psikologa gorunsun o kardesin
- 10 ay
@Yaren3812 sadece kardeşin değil her erkek böyle düşünür. Bazıları içinde tutar bazıları tutmaz.
En İyi Cevaplar
10 ayDeğil. Ama bu, şarta bağlı. Bak.
Benzer 2 örnek yaşadım. ilkinde, kız uzn süre bana mesafeli durdu, soğuk davrandı, sonra , bakire olöadığını söyleyip, hikayesini anlattı. Aşıktım kıza.. başka bi senepten ayrılana kadar da çok mutlu olduk. Ayrılırken ağlamıştım..
(Evet, ben, Frost, yanlış duymadın, ağlayabiliyordum)
İkinci örnek, daha az. şey yaşamkş olmasına rağmen, hikayesini gizleyerek ve yalan söyleyerek elde tutmaya çalıştı. Hiç değer görmedi, herşeyi itiraf ettikten sonra, tamamen düşük profil bi kız olarak bitti gitti.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayErkekler için sonuncu, kadinlar için ise ilk ilişki çok önemli 👍 Şahsen biz erkekler beraber olduğumuz kadının ne öncesinde nede daha sonra başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesini istemeyiz. Amacın sevgiyse şansın az fakat cinsellikse o zaman tüm erkekler daha önce ilişki yaşamış kadın ister çünkü rahat rahat girip pompalayıp coşmak ister. Evlenirken ise bakire kız isteriz. Yani uzun lafın kısası evlilik için zar önemli ve zar olsa bile sevgi garantisi yok 👍
00 Yorumla
Sevende olabilir, 2 ele düşmüş kadında olunabilir. Şöyle yapanı da biliyoruz, sürekli başkalarıyla yatıp kalkıyor sonra evlenip boşanıyor. Karşısında ki erkeğe ben boşandım deyip yediği bütün şeyleri kitliyor. Erkek tarafı da öyle. Seni seveni ve iyi skeni bulursanız evlenin. Çok düşünmeyin, kalbinizi fetheden çıkar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
176Cevap
10 aygünümüzde erkeklerin büyük çoğunluğu için bekaretin kendisi artık tek başına belirleyici değil. Birçok erkek için önemli olan, karşısındaki kişiyle kurduğu bağ, samimiyet, dürüstlük ve birbirine olan güven. Bekaret sadece geçmişin bir parçası; önemli olan o geçmişten ne öğrendiğin, nasıl biri olduğun ve şu an karşındakine nasıl yaklaştığın. Ayrıca, gerçek bir ilişkiyi sağlam kılan şey, sadece fiziksel değil, duygusal ve zihinsel uyum. Tabii ki bazı erkekler hala bu konuya önem verebilir, ama çoğu zaman bu, partnerine olan saygı ve anlayışla şekilleniyor
61 Yorumla- 10 ay
Bekaret her erkek için önemlidir. Sadece bazıları önemli değilmiş gibi yapmayı öğrendi.
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Gerçekleri konuşalım.
Erkeklerin %99 u daha önce cinsellik yaşamış bir kadını istemez bu GERÇEK.
Ha günümüzde artık kadınların yarısından fazlası evlenmeden cinsellik yaşadığı için artık hepsinin öyle bir kız bulması zor. Ama haketmedikleri için sorunda yok.
Birçoğu bende yaşadım nasıl olsa diyerek kabullenmeye başlasada genelde çoğu öyle kadını kullanıp ayrılma odaklı bakar. Eğlencelik kadın olarak düşünür.
Burada tek sorun bakireleri haketmeyen erkeklerin kapıyor olması.
Ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım. Bu yüzden hakkım olanı benim gibi birini isterim.
Nur Suresi 3. Ayet zina yapmış biri ile zina yapmamış birinin evlenmesini haram kılar. Gerçi zinada haramda dinleyen mi var😅
KEŞKE HERKES HAKETTİĞİ GİBİ BİRİYLE OLSA, KEŞKE HERKES GELECEKTEKİ EŞİNE SADIK OLSA❗81 Yorumla- 10 ay
Sen güzel insansın ozaman ne diyelim herkes hakkettiğini yaşasa
10 ayHayır tam olarak öyle değil. Erkekler hayatı p. rnstar gibi yaşamış, kucaktan kucağa gezmiş, vücudunda bilmem kaç tane uçkur sevdalısı operasyon çocuğunun DNA'sını taşıyan, erkeklerin umumi tuvaleti haline gelmiş, geçmişi kirli, şaibeli kadınları sevmez.
Bir erkeğin geçmişinde aranan şey nasıl ki adli sicil ve sigorta primiyse bir kadının da geçmişinde önemli olan şeyse yaşadığı ilişkilerin sayısı ve niteliği önemlidir.
Adli sicili bozuk ve çalışma hayatı olmayan erkek toplumun gözünde ne kadar boş ve gereksizse hayatı k. vaşelikle geçmiş bir kadın da halkın nazarında o kadar adi ve aşağılıktır.
Bozuk bir kadın, belki evde kalmaz ama karşısına ya ahmaklar çıkar ya da kaypaklar. Kirli bir kadın, ya bir sahibin kölesi ya da bir kölenin sahibesi olur ama asla bir kralın yanındaki kraliçe olamaz.
20 Yorumla
10 ayBazı erkekler için bekâret, geçmişten gelen kültürel veya dini değerler nedeniyle önemli bir kriter olabilir. Onlar için “ilk ve tek olmak” fikri duygusal ya da geleneksel olarak tatmin edici gelir. Birçok erkek için ise önemli olan, kişinin şu anki karakteri, duygusal bağlılığı, güvenilirliği ve ilişkiye kattıklarıdır. Geçmişte ilişki yaşamış olmak, sevgiyi ya da evlilik şansını otomatik olarak düşürmez. Olumsuz düşünen bir kesim de vardır; onlar geçmişi yargılayabilir. Ama bu, o kişinin kendi bakış açısını ve önyargılarını gösterir senin değerini değil. Gerçek şu ki, gerçekten seven biri, seni “geçmişinle beraber” kabul eder. Bekâretin varlığı ya da yokluğu tek başına ilişkiyi belirleyen şey olamaz. Asıl önemli olan, güven, saygı, uyum ve hissettiğiniz bağdır.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Çok afedersin ama a. m. derdinde erkek denilen türün çoğunluğu. Hepsi demiyorum ama çoğunluk bedensel haz için yaklaşacaktır. İnsan ne yaşamış olursa olsun sevilmeyi elbetteki hak eder. Geçmişin sana aittir.. Gelecekte bana ait olan senin yüreğindir. Bu şekilde yaklaşmışımdır her zaman hayata. Ve bu sebeple eşimin geçmişine hiç aldırış etmeden yüreğine bakarak evlendim ve mutlu bir evliliğim var... Sen de hak ediyorsun mutlaka sevmeyi sevilmeyi.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Sen burada sana yalakalık yapmak için şirin cevap yazan abazalara bakma ! İlişkiden kastın cinsellik ise şimdi sana soruyorum markete gittim dolapta kapağı açılmış bir kola var ve orijinali ile yan yana duruyor hangisini tercih eder alırsın? Ver cevabını bende sana cevap vereyim!
014 Yorumla
Soran10 ayVerdiğin örnek aşırı saçma.. kadınlara böyle bir gözle bakan birini istemem bende hayatımda zaten. Sorumda bunu başından bilip sonrasında ciddi düşünür mü düşünmezi diye soruyorum. Kimse namusuma laf edemezde herkes kendine baksın
- 10 ay
Ben sana kadınlara bu gözle baktığımı söylemedim bu soruyu sorarsan sana bu gözle bakarlar yani bunu söylersen sana yaklaşan bir çok erkek nasıl olsa olan olmuş birde benle olur der seni kullanır sevdiğini söyler işi bitince yoluna bakar ! Erkek milleti kendisi her boku yiyip gezip tozup eğlenip sıra evlenmeye gelince eline erkek eli değmemiş kız ister. İlk önce bunu bil bunu kendine saygı duymak için sakla kimseye bir şey söylemek ya da ispatlamak zorunda değilsin
- 10 ay
O halde kadın neden "kapağı açılmış kola"yı tercih etsin? Zihniyetiniz mide bulandırıcı.
- 10 ay
Hangi tarihli hangi dava olduğunu da paylaşırsanız, içeriğini bilmeden atmak kolay çünkü ;)
- 10 ay
Ben kendimi "bekaret" üzerinden değerlendirtecek kadar düşmedim henüz, hiçbir erkeğe de söz hakkı vermem sen takılma bunlara ;)
- 10 ay
Yaşıyoruz zaten 🤠 böyle şeylere takılan adamı muhattap almam kendime
- 10 ay
- 10 ay
- 10 ay
Gizli Üye(30-35)10 ayBu tarz. mınoğulları vardır bekarete takan, bunlar evlenmeden 30 karıya takarlar sonra bakire ararlar, evlenirler de, sonra da karıları vajinusmuslu soğuk ellettirmeyen tipler olur genelde. Sonra da arkadaşlık uygulamalarında pişkin pişkin 2. kadını araralar eşimle cinsel hayatım kötü, s. kso çekmiyo, ağzına almıyo çok mağdurum diye :) örnek mesaj kutumdaki evliler, hepsinden ayrı tiksiniyorum.
50 YorumlaValla arkadan otoban olup önden bakire olan birini hiç istemem açık ve net. Bakirelik önemli değil
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 aybir kısmı evet ama çoğunluk artık bakmaz böyle şeylere, ama her önüne gelen ile yatan kadın olmaz , kadın duygusl varlıktır hissetmesi gerek , eğer çok partnerli kadın ise bir erkeğin kadını olmaz oda erkekte bilinç altında uygun olmadığı sinyali gelir bırakır, ya da geçici olarak değerlendirmeye alır, yani doğası gereği bu, ama cinsellik yaşayan kadın kendi kimliğini kaybetmediyse sorun teşkil etmez benceeeee🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayToplum baskısı kültürümüz töremiz dinimiz birçok etken onlarca kadınla ilişkiye girmiş biri bile evleneceği kadının bakire olmasını istiyor bunu kandine hak görüyor bi de cehalettir yobazlıktır bu kadına haram olduğu kadar kadın yaptığında zina olduğu kadar (tabi herkesin inancına bakış açısına göre değişir bir müslüman olarak yorumlyorum) erkek yaptığında da haramdır zinadır
20 Yorumla
10 ayKadın ile erkeğin psikolojisi farklıdır. Kadin tecrübe arar. Erkek aidiyet. Kadın için ne denli talep gormusse erkek o kadar arzulanan bir adamdır. Erkek için ne kadar kendini muhafaza etmişse bir kadın o kadar özeldir o kadın.
117 Yorumla- 10 ay
Nedir. Erkek 35 i geçince en genç dengi 30 oluyor. 30 yaşında kadından bakirelik umudu olmadığı için kabulleniyor ama 25 yasindaki bir erkek 20 yaşında alacagi kadının kız olmasını ister. İliskiyi bırak bir erkekle tanıma amaçlı dahi konuşmamış olmasını ister
Soran10 ayBen gencimde o 30ustu o nasıl oluyor
- 10 ay
Ben bildiğimi gördüğümü söyledim muhtemelen dünya görmemiş hayattan haberi olmayan bir tiptir.
- 10 ay
@Uskskdks aynen biz de genç seviyoruz artık kart horoz napim
- 10 ay
@viridian ya erkeklerin cidden öyle bir düşüncesi var çok kadınla yatmış erkeğe bayıldığımizi düşünüyorlar bu erkek yanılgısı neden var bilmiyorum ama var çok erkekten duydum. Kadınlar da aksine ilk olmak ister ilk seninle yaşamasını ister bir sürü kadınla yatmış erkeği neden koca diye isteyelim ki
- 10 ay
@Tükendimçok2 kadın erkekte tecrübeli arar diyor :d aklı sıra dayatma psikolojisi yapıp değerini yükseltiyor ya kim ne yapsın genç erkekler dururken yaşlanmış sarkmış belkide aids olmuş adamı ne kadar çok kişiyle olduysa o kadar tercih edilir diyor :d o kadar hasta çıkma ihtimali yüksek evlenmeden baktırmak lazım aslında ne var ne yok hastanede bunlara birde gayrimeşru çocuğunun olma ihtimalide var aslında yaş arttıkça erkek değersizleşiyorda haberleri yok evlenmiyoruz bunlarla
- 10 ay
@viridian aynen kahvehane muahbbeti dediğin gibi şu kızı ayarladım bununla yattım kalktım diye birbirlerine gösteriyorlar ve bu durum erkekler arasında vay be helal olsun bu kızı da mı düşürdün laflarına sebep oluyor kendilerini daha erkeksi hissediyorlar ama kadınlar tarafından itici göründüklerinin farkında değiller 😂
- 10 ay
@Uskskdks aslında her erkek ve her kadın aynı değil. Genel olarak kadınlar daha tutucu bu konuda, erkeklerin içerisinde ise daha kabul düzeyi yüksek insanlar da var. Mesela ben geçmişe takılmam fazla, hatta ilişki esnasında bile başkası ile çekim yaşarsa sorun etmem, insandır, normal derim ama eşim daha tutucu bu konuda,
- 10 ay
Amma çok bidi bidi etmişsiniz. Ben 38 yaşındayım. Daha dün bu yaşta dünyaya gelmedim yaşaya yaşaya geldik tonlarca insanla tanıştım konuştum. Belki içinizde hepiniz yalan söylüyorsunuz diyemem ama gördüklerim yaşadıklarım başka dedikleriniz başka. İçinizden herhangi birini tavlamak niyetindede değilim evliyim
Tüm bu linciniz erkek bakire kadın ister dedim diye ne kadar patlak çatlak varsa lince gelmiş.
Reeliteye tekrar dönersek bana metresim olmayı teklif eden de oldu. Bekarken başka biriyleyken benimle de sevgili ol ses etmem ben seni ondan daha fazla mutlu etmezsem beni terket diyen de oldu. Önce tipini beğenmeyip beni reddettikten sonra sosyo ekonomik pozisyonumu farkedip özür dileyip beni otele gotur dilediğini yap diyeni de gördüm. Bugün Burak ozcivit fahriye evcen ayrılsa 100 erkeğin belki 90 tanesi fahriye evcen ile evlenmez başından bir evlilik geçti diye. 40 yaşında erkekleri demiyorum. 25 yaşında bir genç istemez. Ama Burak ozciviti yüz kadının doksani ister. Çünkü arzulanani arzular kadınlar. Hiç biriniz çıkıp ay burakda aids vardır demezsiniz kimse kimseyi kandirmasin hayat gayet net - 10 ay
@Uskskdks tutucu muhafazakar, gelenekçi, kurallara bağlı olan anlamına gelir. Bu bir yaşam düşüncesidir. Evet kadınlarda istisnalar olsa da geneli sizin gibi düşünür. Erkeklerde de tutucu bir aileden geldiyse genelde tutucu olurlar. Ben tutucu değilim bir erkek olarak, kadının geçmişi ile ilgilenmem, yasak koymam, kıyafetine ve arkadaşlarına karışmam ama kadınların böyle düşünmesini anlıyorum, düşüncelere saygım var
Gizli Üye(30-35)10 aySever sevebilir ama bu demek değildir her önüne gelenle ilişkiye girmiş birisi olsun öyle kişiyi kadında istemez benim düşüncem bu bakire olmayan birisi ilede evlilik yaparım bunun için onu gerçekten sevmem lazım onunda beni sevmesi lazım en önemlisi aramızda güven sadakat olmalı evliliğimizde aldatma kesinlikle olmamalı bunu ben yapmam bana yapılmasınıda istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayŞahıs bekar mi dul mu değişir dul erkekle dul kadın birleşir bekarla bekar mantıken de böyle olmali zaten ama ben evlenmedim yattım biriyle diyosan erkekler oynanmış arabadan bile giciklanirken kadına ne tepki vereceklerini de az çok tahmin edersin binde bir geçmişi beni ilgilendirmez diyen var ama onu da trde zor bulursun bide evlenmeye sıcak bakmayanlar var severler yatarlar ve ayrılırlar gelecek düşünmezler FB makarası yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
10 ayYaşaması önemli ve neden bittiği de önemli şimdi bende yaşadım ama sevdiğim kadını kaybettim öyle durumda olan biriyle seve seve olur yani ama toplumda ilişki yaşamış ve defalarca flört mu ne ondan olmuş insanları sakıncalı görüyorlar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayCinsel ilişki yaşamış bekar bir kadının sevilmeye, evlenmeye hakkı olmadığını düşünen kim varsa Allah belasını versin...
11 Yorumla- 10 ay
Benim için hiç önemli olmadı bu konu... Sevgili ilişkisi yaşadığım kadınların cinsel ilişki geçmişlerine hep saygı duydum. Onlara verdiğim değeri de hiç etkilemedi bakire olmamaları.
Ben isterim başkası istemez ben sevmem başkası sever yaşayan bir dünya erkekde var ama şuda bir gerçek benim gibi bunu kosul olarak görüp öyle kabul etmeyenlerde az değil herkes kendi gibi biriyle olsun
00 Yorumla
10 ayEvlenirler ama sevmezler. Güzel rol kesiyo çoğu. Zamanı gelince çat diye yüzüne vurur geçmişini
32 Yorumla- 10 ay
Olay budur. Bekaret her erkek için önemlidir. Sadece bazıları önemli değilmiş gibi yapmayı öğrendi.
- 10 ay
@Belkibirgünbiryerde aynen öyle.
10 ayAsk yasaman icin alininda yazmiyor bakire diye
10 Yorumla
10 ayDaha önce bi ilişki yaşamış birini değil, gömlek değiştirir gibi ondan ona gitmişi sevmeyiz. Yoksa herkesin bi geçmişi var ve bu sorgulanmaz, sevgiye etki de etmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Egoist kendine güvensiz cinsellikte beceriksiz erkekler kadında ilk olmak ister ilişki yaşadın diye sevmeyen bi erkekten zaten uzak durun evlenipde başınıza bela almayın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben tecrübeli kadınlara saygı duyuyorum. Heyecanı seven, enerjik, deneyimlemeyi seven ve daha önce merak etmiş, yaşamış bir kadınla hayat eğlenceli ve tatlı geçer diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
10 ayEger bir insanin sevgisi iki bacak arasindaysa ve sen ona dikkat ediyosan once sen kendini sorgula oyle bir insanla neden konusuyorun neden bulusuyorum ne isim var diye
00 Yorumla
10 ayallahi insn bir tamam insan byralarda yemz
Bir seylerde olmussada buralarda konusulmaz konusiluyorsda demek çok rahat seklinde hadi yoksaa nasıl yani nediyeyim ki hakkettnde bune lan insan ciktilari daha onemli
Onu cok biliyorum o yuzden buradakiler yanlis insanlar beni biliyorlar ve bile bile yani botle birsey sadece hainler yapar beni anlayan anladı her tarada söyluyorum. buradaki00 YorumlaEvet. Erkekler iç güdüsel olarak saf kadın arayışındadır. Ama aradıklarını bulma şansları yok. Onlar da bunun farkında. O yüzden o devirler geride kaldı. Ezdirme kendini...
00 YorumlaKimin ne haddine bir bayanın namusuna bekaretine yorum getirmek, kadın kutsaldır candır can yoldasidir kadın yaşamın ta kendisidir. Kadın parayla pulla değil sevgi saygı sadakatla yaşam bulur
00 YorumlaBenim için önemli.. bu kişiden kişiye değişir. Bakire değilse en fazla bir iki yatar kalkarım gerisini beklemesin telli duvaklı alacak halimiz yok sonuçta her kızı
00 YorumlaSevebilir ama evlenme isi biraz sikinti. maalesef hâlâ iki yüzlü ssytan erkekler temiz kız arama sevdasinda
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayAnladığım kadarıyla öylelerini tercih ediyorlar. Keza konuşmak istediğim herkes cinsellik ön planda gibi konuştu. Hatta birisi ben tecrübeli isterim dedi 😂
Zannediyorlar cinsellik yaşamayanlar ölü balık gibi yatacaklar..12 Yorumla- 10 ay
Bekaret her erkek için önemlidir. Sadece bazıları önemli değilmiş gibi yapmayı öğrendi.
Cevap sahibi10 ayYatağa atabilmek için..
Yemiyor Anadolu çocuğu. Kendilerine yakıştırıyorlarsa evlensinler
Ben öyle düşünmüyorum. Aynısını erkekte yapıyor. Onlar yaşayınca bir şey olmuyorda kadın yapınca mı şey oluyor, kadınları savunuyorum ben. Cidden sevmek cinsellikten bağımsız olmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
10 ayYok bakire olmayan kızı sevmem diyenlerde bi insana sevgi duyabiliceklerini sanmıyorum sorunlular çünkü.
17 Yorumla- 10 ay
Bakire olmayan demiyorum ama kalben ruhen ve bedenen temiz olmalı diyorum. 😅
Herkes ile olan kadını sevmem... - 10 ay
- 10 ay
- 10 ay
@Belkibirgünbiryerde bekaretin önemli olduğu bir çevrede yaşıyorsan herkesi öyle sanıyor olabilirsin fakat farklı düşünen kesim de var
- 10 ay
@Kim-Bilir-Belkidee temiz olmak göreceli bir kavram
- 10 ay
Katılıyorum abi. 🌸Bana göre temiz olsun yeterli.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayYoo ben çok seviyorum ben de yaşadım o da yaşamış olabilir insanız sonuçta svwmiştie yaşamıştıe
10 Yorumla
10 ayErkekler önce bi kendine baksın da onun koynundan öbürünün koynuna gezip bi de bakire kız arayacak kadar yüzsüzlük yapmazlar herhalde.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ay2 ay eli kalıp ayrıldım diyen birini kabullendim sevdim hayatıma ailemle tanıştırdım ama asıl gerçekleri öğrendiğimde beni hayattan evlilikden güven duygusundan tamamen soğuttu sağolsun
Hiç kimse büyük konuşmasın, tamda ordan imtihan olursun10 Yorumla
10 ayseven var sevmeyenle de olmayın bi zahmet zaten şöyle erkeklere yüz vermeyin artık
20 Yorumla
10 ayKendilerinin girmedg yatak kalmamisken kadınlara laf söylemek ne hadlerine
20 Yorumla
10 aySever neden sevmesin bunu sorun edenler genellikle özgüveni düşük kıyaslama ve kontrol eğiliminde olan erkekler
01 Yorumla- 10 ay
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne alakası var? Benim de, eşimin de daha önce sevgililerimiz oldu. Ama birbirimizi sevdik ve evlendik. Geçmiş geçmişte kaldı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
10 aykişiye göre değişir. benim gibi ruhen olgun olanlar normal karşılar. ama ergen olanlar bunu kaldıramaz
00 Yorumla Sever , ama bazı erkekler 'daha önce ilişki yaşamadıysa' ; Daha önce ilişki yaşamamış kadınları hayatlarına dahil etmek isteyebiliyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayEger o erkegin gecmiside senin gibiyse karisir sana ama eger gecmisi temizse erkegin , buldugu delige girmemisse seni sevmez , sevmezi gectim seni secenek olarak gormek , cunku kriterlerini saglamiyorsunki.
00 Yorumla
10 aytaraflardan biri yaşamış diğeri yaşamamışsa sorun olur diye düşünüyorum, denklik önemli bu konuda da
00 YorumlaSevmek sevişmek için sorun değil, evlenmek için sorun
050 Yorumla
Soran10 ayCiddi bakmaz işte 😞
- 10 ay
İstek atmanın tek sebebi benden etkilenmem eminim benden daha güzeliyle olmamışsındır hatta güzel sevgilin bile olmamıştır bunu görmeden rahatlıkla söyleyebilirim seni yalvartacak hale getiririm:d senin gibi bakir olmayanlar evlenmek için büyük sorun:d kimse bakire kızını ben dahil senin gibi görmüş geçirmişlere vermem yatıp kalktıklarınızla kalacaksınız
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Başkasının altına yatmış kadından aile kurup çocuk yapmam
01 Yorumla
Soran10 ayNeden direkt yargılar mısın
10 ayAksine erkekler öyle kızları daha çok seviyorlar öyle kızlar nedense çok kıymetli oluyorlar
11 Yorumla- 10 ay
benim için geçersiz bu.
Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Yoo, benden öncesi beni ilgilendirmez, ondan öncesi de onu ilgilendirmez
10 Yorumla
10 ayAçık kapı derler aşığım diye kandırır kullanır atarlar diktir ve evlen
10 Yorumla
10 ayAy sevsin sevmesin Allah Allah ya 😄 o önce kendine baksın
12 Yorumla- 10 ay
@Çedman akillim 30 yaşındayım herhalde sevgilim oldu. 20 yaşıyla gelmiş saf saf konuşuyor.
Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. yaşamamış ister bunlar ama o kişiylede yaşamak ıster kızlar aptal olmuş herkese verıyor zaten
10 Yorumla
10 ayKendisi kimseyle görüşmemiş erkeğin sevmeme hakkı vardır diğerleri afkurmasın
15 Yorumla- 10 ay
Peki sen geçmişe önem verir misin bi erkekte
- 10 ay
Geçmişte ben yoktum zor olmuştur onun için
- 10 ay
Senden önce 4 5 kişiyle yakinlaşmıs olsa sorun eder miydin
- 10 ay
Ne kadar yakınlaştığına bağlı
Ben sınırımı korudum ona göre isterim - 10 ay
Çoğu kişide dürüst olmuyo zaten
Senin sınırdan kastın bekaret mi
10 ayNasıl yani öylesine mi ilişki yaşamış yoksa evlenip boşanmış mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayValla ben daha önce ilişki yaşadım bakire değilim. Nedeni ise evlenmeyi düşünmediğim için böyle bişey yaptım. O nedenle erkeklerin beni istememesi falan da umrumda değil açıkçası
00 Yorumla
10 aySoğutabilir. Bunun için benim de temiz olmam gerekiyor ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. şu an bunlara çok takılan görmedim. Fazla birliktelik yaşadıysa sıkıntı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
10 ayAlakası yok. Herkes birilerinin eski sevgilisi zaten artık
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayBeni sevse ben tabi onu severim. Sevgi sadece bekaretmi
00 Yorumla
10 aybu zmndamı seviyolar rahat ol sen sadece sevilmeye izin ver bak içinden bile geçerler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayGayet aptalca bir düşünce kendileri sıfır km mi acaba?
00 Yorumla
10 aySever. Şu an evlenen bircok kadın daha önce ilişki yaşamamış mı sanıyorsunuz :)
00 Yorumla
10 ayZ kuşağı ise belki ama geri kalanı ben erkeğim her haltı yerim sen yapamazsın kadinsin der
00 YorumlaŞu hayatta cinsellik kadar doğal bir şey yok , kimse abartmasın lütfen🙏🏻
00 Yorumla- Devamını Gör (175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler