Sevdiğim adam beni değil dul çocuklu kadını seçti. Sizce bu duruma üzülmeli miyim?

Ben de ortalamanin üzerinde güzelim. O kız da güzel ama o biraz daha işveli cilveli. Bu arada ben bakireyim kimseyle yatmadim, görüştüğüm kişiler oldu ama yakinlaşma yaşamadim, pek öyle işveli cilveli değilim. Yani mesela lisedeyken meşhur bir cadde vardi ben hergün ordan geçerdim hiç benim peşime kimse takılmazdi, bir gün komşunun nişanlı kizi benle yürüyüşe çikti tüm mahallenin genç erkekleri peşimize takilmişti şok olmuştum. Nasil yapiyor diye merak etmiştim, erkeklerin gözlerinin içine bakıp odaklaniyormuş. Yani ben hiç öyle biri olmadım. Düz biri oldum hep.
Şimdi de uzun zamandır hoşlandiğim adam ondan hoşlandiğimi öğrenmiş ama o kadını tercih etmiş evlilik teklif etmiş ailesi istememesine rağmen. Adam hiç evlenmemis biri, kadın ondan 10 yaş küçük, cocuklu, boşanmış, okumamış, işsiz ev hanimi ve öyle aman aman bir güzelliği yok siradan sokaktaki çoğunluk kizlar gibi.
Sevdiğim adam beni değil dul çocuklu kadını seçti. Sizce bu duruma üzülmeli miyim?