Benimde deneyim yok ama tahminen heyran da olursa ilk sefer 5 dk bile sürmez ama 2. Posta uzun sürer
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
1 erkek 1 satte hadi ilkini saymıyorum ikincisinide boşalıyosa o erkekte problem var demektir. İlkinden sonra en az 1 saat ve üstü devam edebilmesi lazım
Deneyimsiz ilk defa yapan erkek, 60 saniyede boşalır, bir saatte çok defa bosalir. benim gibi olgun biir iki kere boşalır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Burada 3 atarım 5 atarım diyenlere bakma yalan dolan hepsi. En fazla 2 olur. Zaten boşaldıktan sonra hormon dengesinin yerine gelmesi tekrardan kalkabilmesi için bir süre gerekiyor
mastürbasyon ile seks farklidir amatorluk var. Soyledigi yalan da olabilir. İlk seksinde erken gelen nbinlerce erkek var ve hatta sertlesme sorunu yaşayan cok heycanlanan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Benim adrenalin olan bir ilişkide 1 saat içinde 3 defa boşaldığım olmuştu.
Benimde deneyim yok ama tahminen heyran da olursa ilk sefer 5 dk bile sürmez ama 2. Posta uzun sürer
1 erkek 1 satte hadi ilkini saymıyorum ikincisinide boşalıyosa o erkekte problem var demektir. İlkinden sonra en az 1 saat ve üstü devam edebilmesi lazım
Benim 1 saatte anca bi tane olur ya hızlı boşalmıyorum ama ilki olucaksa çocuğun hızlı gelir bence
Ne bilelim :D Bu kişiden kişiye değişir :D :D 1 de olur 3 de. (4-5 diyene inanma :D :D)
Deneyimsiz ilk defa yapan erkek, 60 saniyede boşalır, bir saatte çok defa bosalir. benim gibi olgun biir iki kere boşalır
Burada 3 atarım 5 atarım diyenlere bakma yalan dolan hepsi. En fazla 2 olur. Zaten boşaldıktan sonra hormon dengesinin yerine gelmesi tekrardan kalkabilmesi için bir süre gerekiyor
3 veya 4 zorlar istekliyse
😂😂😂😂😂😂
Milli edip rahatlatcan herhalde 😁🙄
Evet ya çocuk deneyimsiz bı hayrim dokunsun dedim ama 1 saatcik sadece
Hayrın dokunsun 😂na kadar düşüncelisin. Niye 1 saatcik uzat süreyi
Yapsa nolur en fazla erken patlar :))
1 saat anlaştık
Yani öyle deneyimsiz çekemem yaa
Anlaştık 🙄paralı mı
Ama çekeceksin :)) olcak
1-2 başka olmaz bi saatte
1anca sevisme dahilse
Genç ya kendisi 19 yaşında 1 defa olması imkansız mastürbasyon ile 4 kez boşalıyor mus
mastürbasyon ile seks farklidir amatorluk var. Soyledigi yalan da olabilir. İlk seksinde erken gelen nbinlerce erkek var ve hatta sertlesme sorunu yaşayan cok heycanlanan
Diyelim kendini cok iyi kontrol ediyor hadi 2 olsun 4 u sanmam
Sen kac yasindasin, senin icin hayal kirikligi olmasin
Ben 23 yaşındayım
Sen deneyimlisin galiba
2.-3 kez boşalır rahat
Ben dört kere boşalıyorum
Harama sokma çocuğu. Vazgeçin bu istekten
Sanane yahu s a n a n e
Asil sanane konuyu acma o zaman zina suç farkida misin? Bu konuyu bildireyim mi gerekli yerlere?
Tamam sen istedin. Gizliden sorman bir şeyi değiştirmez.
2-3 falan
Nasıl mastürbasyon mu
Sana bağlı
Sünnetsizse beş altı
Benim gibi 21 ise falloş eder haberin olsun
3 yaptım
oo fena
2-3.
En az 2
Ben en çok 5 kez boşaldım
3 atarım ben
10 15 kez heral