O anlarda aklımdan geçen tek şey… onun her itişinde daha da derine gömülmesi, tenimde değil içimde kaybolması… Ve beni yavaşça değil, parçalayıcı bir tutku ile sahiplenmesi…”
Seksi yavaşlatıp anın içinde erirken, zihninde dolaşan en ateşli düşünce nedir?
G ve diğer vajinal noktalara temas ederken yavaş yavaş hareket ediyorum. İki elimle yüzünü tutarken gözlerinin içine bakarken gülümsüyorum ve ılık nefesimi boynuna üflüyor, kulağını hafif ısırırken muhteşem bir kadınsın diye gururunu okşuyorum. Gözlerine bakarken bu anı unutamayacak tenimin kokusunu ezberleyecek din ve kiminle sevişirken o bedenlerde beni arayacaksın, kadınlığını sana yaşatan ve tenini alev alev yapan adamın gözlerine bak bak bebeğim diyorum.
Yavaşlarken anın keyfini çıkarmaya içinde kaybolmaya o sıcaklığı kayganlığı hissedip kendimi tamamen içine girmeye odaklıyorum ve en derine inmeyi dibine değmeyi düşünüyorum.
O anları yavaşlatmak, anın içinde kaybolmak gerçekten büyüleyici… O sıcaklığı, kayganlığı hissetmek, bedeninle bütünleşip en derine inmek… İşte gerçek tutkunun tam da o an doğduğunu düşünüyorum
Aynen tek vücut olup her nefeste birbirini hissetmek… O anlarda sınırlar kalkıyor, sadece siz kalıyosunuz İyi ki böyle anlar var, hayatın en güzel yanları bunlar
Evet… tam da o anın içinde kalmak. İç içe ama zirveye varmadan… Her hareketiyle zevki damla damla içime akıtması, seni sabırsız bırakması… Ve o tempoyu hiç bozmadan seni kıvrandırarak devam etmesi… İşte gerçek delilik orada başlıyor.
Evet... Hiç hızlanmaya, göz temasını hiç bozmadan yavaş yavaş hareket ederek en derine kadar ilerlemek... Zirveye en yakın noktada dakikalarca tutunmak...