İlk buluşmada öpüşmek ve yakınlaşmak normal mi?

Biz yaklaşık 3 aydır konuşuyoruz. Bir şeyler oldu bir türlü buluşamamıştık ben önceki ilişkimden dolayı 2 yıl kendimi kitlemistim kötü şeyler yaşadım aldatma ve narsistik hareketler. Her neyse ben bu çocuğa karşı temkinliydim o yüzden hemen görüşmedim. İlk buluşma çok güzel geçti çok samimi içten geldik birbirimize 3 4 saat muhabbet ettik en derindeki ailevi acılarımızı bile paylaştık. Sonra biraz yakınlaştık cinsel birleşme olmadan opusme falan oldu. Oyle büyülü bir geceydi ki ikimiz için de birbirimizden koparmadık hep ellerimi öptü saçlarımı oksadi falan kendimi rüyada hissettim. Yakin arkadaşıyla tanistirdu sonra beni bir kaç gün sonra. Gun içinde hep konuşuyoruz arada sırada arıyor yine buluşma teklif etti yine görüşeceğiz yakın arkadaşıma anlatıyorum beni resmen hafif meşreplikle suçluyor hani kendisi de ilk buluşmada bir şeyler yaşadığından bahsetmişti evet kulağa kötü geliyor biliyorum ama ben zaten kendimi kitlemişum uzun zamandır bir kaç saçma flört çıkmış karşıma itelemisim onları ama bu adamın sakinligine, mulayimligine, şefkatine tutulmuş olamam mı yani beni o…pu yapıyor bu çok sinirlendim

İlk buluşmada öpüşmek ve yakınlaşmak normal mi?