Selamm,
Bir sebebe ihtiyacı olanlar libidosal problemler yaşayanlardır bence. Hepimiz insanız, hormonlarımız var. Sağlıklı herkes durduk yere yükselebilir...

Selamm,
Bir sebebe ihtiyacı olanlar libidosal problemler yaşayanlardır bence. Hepimiz insanız, hormonlarımız var. Sağlıklı herkes durduk yere yükselebilir...

Hiçbir sebep yokken yükselmek aslında tam da tutkuyla açıklanacak şey bu değil mi? Bazen mantık devre dışı kalır, bedenin tepkisi önce gelir. Gözünün ucuyla baktığında bile içten içe kıpır kıpır olduğun biri varsa, o insanın sevgili olma ihtimali çok yüksektir. Çünkü yükselmek, sadece fiziksel bir şey değil. Bazen enerjisi, sesi, hatta kokusu bile tetikler seni. Her seferinde nedenini açıklayamazsın ama varlığı bile yetiyordur. O yüzden evet, öyle biri sevgili olur hem de sadece sevgili değil, tutkun olur. Hatta en tehlikeli olanı da odur. Hiçbir şey yapmaz, dokunmaz, konuşmaz belki ama o varlığı.. teninin çağrısı gibi gelir. Göz göze gelmeden bile vücudun tepki verir. İçten içe ısınırsın, kalbin hızlanır, dudakların kurur. Bir bakışıyla nefesin değişir, yanındayken nedenini bilmediğin bir istek kıpırdanır içinde. O zaman anlarsın, bu sadece hoşlanmak değil. bu bir çekim, saf ve filtresiz. Nedeni yoktur ama etkisi çok derindir. Ve böyle biri sevgili olursa, sadece kalbine değil, tenine de işler
Ve sen o nefesi en derin yerinde hissedersin Sanki tenine değil, içine dokunuyormuş gibi Bazen bir bakış, bir nefes, bir an insanın aklını da, sınırlarını da eritir.
Hiçbir sebep yokken aniden yükselen biri sevgilin olabilir ama bu durum genellikle sağlıklı bir ilişki için iyi bir temel oluşturmaz çünkü duyguların ve davranışların ani değişimleri iletişim sorunlarına ve güvensizliğe yol açabilir böyle bir kişiyle ilişkide sabır ve anlayış önemli olur ama sürekli böyle davranıyorsa bu durumu değerlendirmek ve gerekirse sınırlar koymak gerekebilir çünkü istikrarlı ve dengeli bir ilişki uzun vadede daha mutludur.
Olabilir tabiki de bazen benimde sebep yokken yükseliyor. Araba sürerken olmaya başladı şu sıra ilginc bi şekilde sağ koltuğuma bakınca aklıma delice şeyler geliyor
Bir insanın yükselmesi için illa harici bir etken olması gerekmez. Hayatındaki veya hayalindeki karşı cinsi düşündüğü zaman da Yükselebilir insan.
Cevap
12Cevap
Asıl öyle biri sevgilim olabiliiiir
bana yükseliyorsa tabi ki de olur
O sen isen olur tabii 😹 ❤️
Olmasın soğurum ondan hemen
Hayır maço istiyorum
Benimki yüksek değil
Edep sen ne güzel şeysin fkjfkdo
Senin bioda bir yazı vardı silmişsin onu o yazıyı ölsem unutmam kfjfjd
Hayır benim bilmem neyimi sadece libidom yönetir gibisinden
Hahahaha hafızam iyidir
Sebepsiz yükselen iyidir sebep bahaneyle oynamayla olmaz o gelene kadar ben giderim
Görseldeki kadının bakışına hayran kaldım. :)
E insanız insan zıçarken bile yükselebilir gayet normal
Acayip cekim var aramizda, o yuzden genellikle sebepsiz birbirimize yukseliyoruz 😅
Sürekli bana yükseliyorsa sorun uok, her dişi canlıya yükseliyorsa büyük sorun
Zamanında oldu uçan dişi sinekten kıskanırdı.
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben. Gelmeli yükselmeli
Zaten benim sevgilim anca öyle olabilir.
Banaysa olabilir jfkfkf
Hayır olamaz herşeyin ölçüsü var.
aldatmaya yatkın gibi geldi olmaz
Özel bir neden gerekmiyor her zaman
Amme hizmeti neticede. Yok denmez
Yükseldiyse indiririz erkegimmm yaa dukshsjshs
Olmaz derler ama öyleleri ile takılırlar
Öyle sevgiliye can kurban
Yükselmiyorsa sorun var 😅
evet olabilir sıkıntı yok
Yükselmeyen sevgilim olamaz.
Delirdi galiba