ERKEĞİN VAZGEÇTİĞİ KADIN YOKTUR, YATIRIM YAPMADIĞI KADIN VARDIR. Nasıl mı?
Erkeklerle kadınların cinsel stratejisi ve duygusal tercihleri biyolojik, psikolojik zihinsel yönden aynı öncekilere, kodlara, referanslara dayanmaz.
Erkekler cinsellik konusunda seçici değil arayıcıdır. Her yaş ve meslek grubundan, her yaş grubundan kadınla sevişmeye dünden razıdır. Çünkü erkek cinselliği tamamen dürtüseldir, sahip olma hükmetme içgüdüsüne dayalıdır. Dolayısıyla duygusal bir altyapı gerektirmez. Bu yönüyle poligamdır.
Erkekler; çirkin bulduğu, aptal bulduğu, cahil bulduğu bir kadınla da sevişir. Erkek cinsel stratejisi kısa ilişkide ulaşılabilirlik, uzun ilişkide güven arayışına dayanır. Erkekler her yaşta, her tipten, her skaladan kadınla ulaşabildiği ölçüde cinsellik yaşar ama sadece yüzü/huyu güzel kadınlara güçlü/samimi duygular besleyip uzun ilişki yatırımını onlara yaparlar. Bir erkek için vazgeçmek diye bir şey yoktur. Eğer bir erkek, kadını terkediyorsa o kadınla zaten uzun ilişki düşünmemiş, onu en başından beri umumi ihtiyaçlarını giderdiği adi bir nesne olarak kodlamıştır zihninde.
Kadın cinselliği ise seçicidir, koşulludur, aidiyet ve duygusal/tensel bağlılık ihtiva eder. Bu yönüyle monogamdır.
Basiret/feraset/haysiyet sahibi hiçbir kadın, duygu hissedip uzun ilişki düşünmediği erkeklere cinsellik vermez. Bunu yapan kadınlar ya eskorttur, ya p. rnstardır ya da hayattan/ilişkilerden hiçbir beklentisi kalmamış travmatik alfa dullardır.
Aklı başında, yüzü güzel, huyu güzel, elit, eğitimli, vizyon sahibi hiçbir kadın; sokak serserilerini, Çinçin/Hürriyet p. çlerini, ayyaşları, bar pavyon müdavimlerini adam yerine koymaz. Kendisine ne maddi ne manevi hiçbir katkı ve gelecek vadetmeyen uçkur sevdalısı müptezelleri sırf boylu poslu ya da yakışıklı bulduğu için onlara bedava seks sunmaz, beleş cariyelik yapmaz.
Erkeklerle kadınlar için eşit şeydir. İLİŞKİDE BİZ ERKEKLER BORÇLU, SİZ KADINLAR ALACAKLISINIZ.
Seks erkeğin zaafı, kadının silahıdır ya da kendi klasmanında kendi kriter ve beklentileri dahilinde yeterli değerli/gördüğü erkeğe sunması gereken ödüldür.
Cinsellik, kadının erkeğe sunduğu bedensel/psikolojik özveridir. Asla bedava değildir, tam aksine karşılığını ileride erkekten misliyle değil fazlasıyla talep edeceği bir faizli kredidir.
Koşulsuz cinsellik sunduğunuz hiçbir erkek, uzun ilişkide sizi tercih etmeyecektir. Erkekler, kolay ulaşılabilir kadınların başka erkeklere de aynı tavizleri verecek kadar akılsız ve omurgasız olduklarını bilir.
KOŞULSUZ CİNSELLİK; ERKEK İÇİN HAKSIZ KAZANÇ, KADIN İÇİNSE ENAYİLİKTİR.
Unutmayın... Kadınlar aşık oldukları erkeklere güven duyar. Erkekler ise güvenebildikleri kadınlara aşık olur.
Bunu yapanlar genellikle karaktersiz insanlardır kadın erkek fark etmiyor hiç bir şekilde. elde edince gidiyorlar maalesef. ama ben elde ettikten sonra vaz geçmem sevdiğim kadının yanında olurum her zaman onu da asla üzecek bir şey yapmam. ama bizim gibiler sevilmiyor işte kadınlar nerede kötü erkek var onu severler :D
Bazı erkekler kolay elde ettikleri zaman daha kolay vazgeçebilir... çünkü başardım... hissi onlara bir doyum sağlayarak ilişkiyi keşfetme ya da derinleştirme isteğini azaltabilir. Süründürme kısmına gelirsek, zorluk ve ulaşılmazlık daha kıymetli ve özel hissettirebiliyor sanırım... ve çekilmez bir çileyiz
Ama kadınlar genelde bağ kurmak için temas ederler. Onlar olaya bu şekilde bakarken sizin olaya bu kadar basit bakmanız sinir bozucu : ) Bir düğme olsa alayınızı kapatacağım 🙄
Evet Bence öyle Çünkü her konuda yani bir erkek kadını çözdüğü zaman ondan vazgeçiyor işte devamlı böyle anlamaya çalışması gerekiyor. Tam olarak anladığında, artık bi gizemj kalmadığında vazgeçiyor her açıdan böyle cinsellik veya normal ilişki de öyle bence
Hiç de bile vazgeçiyorsam anlıyorum ama anlaşılmıyorumdur , seviyorum ama sevilmiyorumdur , ilgileniyorum ama karşılıksız kalıyordur , değer veriyorum ama sömürülüyordur , emek veriyorumdur nankörlük görüyorumdur ancak o zaman vazgeçerim..
Alakası yok. Kadının sundukları yatakta erkeği çeker ve devamlılık gösterir. Doyuma ulaşmak diye bir tabir yok. Meni kanalın yine doluyor ve her türlü bosaltmak zorundasın haliyle seni mutlu ve tahrik eden bir kadından sıkılmazsın