Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. belkide hayatında gerçek bir vajina görmeyen insanların uydurduğu bir şeydir mesela kilolu kadınların geniş zayıf kadınların daha dar olduğuna inananlar da var oysa ben en geniş vajinayı zayıf dar olanı balık etin biraz daha üstünde olan bir kadında tecrübe ettim o sebepten bu tarz ön yargıların tecrübesiz insanlar tarafından yayıldığına inanıyorum
12 Yorumla
Soran10 ayDeğil mii sorsan kaç ilişki demicem kaç uzun boylu kadın gördünü ki sallamasyon konuşuyosun 😁
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Zeka cinsellikle kısıtlı olunca bu tür eğilimler görülmesi normal. Biyoloji bilmez, genetik kalıtım bilmez, gelir boy şöyleyse şey böyledir diye sallar. Şahane kafalar, neyin kafasıysa artık. :)
12 Yorumla
Soran10 ayYaa demii sağdan soldan duyma şeyler ile insanları yargılamak çok kolay
Daha önce hiç aklıma bu gelmemişti. Yani ağızı küçük olan kadının vajinası büyük olur diyenleri duymuştum 😂😂 bunun boyla ya da dudakla pek bir ilgisi yok bence. Daha çok kiloyla alakalı
12 Yorumla
Soran10 ayBence kilo ile de alakası yok aslında şöyle mesela kadın sürekli kilo alıp veriyorsa evet genişleme meydana geliyor oda kasların zayıflaması ile alâkalı
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Hurafelere inanan bi toplum içinde bu şekildeki görüşler baya yaygın. Erkeğin de parmak uzunluğuna göre penis boyu hesaplayanlar var bu ülkede... 😊
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
10 ayayagı büyük olanın y. rragı büyük olur diye inanış var yorma kendini geniş vajina yoktur küçük penis vardır ;)
02 Yorumla
Soran10 ayYaaa çok iyi 😁😁
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayBoy ile çatının bir alakası yok. Tıpkı ayak numarası ile penis boyunun arasında bir ilişki bulunmadığı gibi.
01 Yorumla
Soran10 ayDemi ama Sosyal medya da bu algı var
Gizli Üye(25-29)10 ayEn uzun boylu sevgilim en küçük s. kliydi dmeekki aynı hesap
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
10 aySacma ne zaman biyoloji derslerini daha guzel dinlersek o zaman gelisecegiz bu konuda
01 Yorumla
Soran10 aySosyal medya'nın gücü
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayne kdar saçma bir inanış , buna inananlarda ondan daha sçma 😂
05 Yorumla
Soran10 ayNeden böyle söyleniyor veee genel de erkekler diyor
- 10 ay
ya kalıp la alklı, vjinanın içi bi kere boya posa bakmaz neredeysa standarttır , sadece kasları daha sıkı ya da değildir , rahim kısmına kdar max 2 cm oynar od önemli değil , erkekler tamam boş boş ne varsa sallamış, yani iri yarı kadınlra iri penis mi bulalım, hadi bullım ama erkektede aynı 2 m boy 120 kg adamın penisi 14 cm , nsıl olacak , yni bana örneklerle anlattırmayın 😂
Soran10 ayYani kısa boylu kadınların v*jinası darsa bu kadar daraltma ameliyatı nasıl meşhur. Türkiye de boy ortalaması belli değil mi 😁
- 10 ay
ya işte saçma , cinsel organlar kendine has yapısı vardır vucut yapısı ile alakası yoktur, sen galib uzun iri yapılısın?
Soran10 ayUzun boyluyum evet
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çünkü araştıran okuyan öğrenmek için uğraşan yok..
07 Yorumla
Soran10 ayHay ağzına sağlık
Soran10 ayEvet öyle bir söylenti var mış 😁
Soran10 ayHahahah ay bu kadar mı olur ya ne saçma canım şeyler bir kere de ne duydum biliyor musun güneş perdesi sürekli kapalı olan kadın kesin eskort muş 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
10 ayBoy orayı etkilemez ki ne alaka yani cehalet bu. 😅
018 Yorumla
Soran10 ayBöyle düşünenler var ama kaç tane uzun boylu kadınla beraber olmuşlat acaba 😁
- 10 ay
Oda doğru bak benim en uzunu 1.71 di o kadın için uzun sayılıyor mu? 😅 Gayet de normaldi ayrıca 1.53 eski sevgilim vardı hiçbir fark yoktu. 😌
Soran10 ayTabi ki fark yok ben bunu doktoruma sormuştum merak edip 😁
- 10 ay
Sırf uzun kadınları kollarına takıp at gibi hatunla beraberim demek için uydurulan halk efsaneleri 😅
Soran10 ayNasıl yani ne alaka ki damga yiyor halbuki
- 10 ay
Yok, özellikle zenginler uzun kadınları statü göstergesi gibi yanında taşıyor, çoğu zengin bebesinin yanında 1.50 kız göremezsin. 😒
Soran10 ayAaaa evet bak bu çok doğru uzun boylu kadınlar daha gösterişli o yüzden galiba
- 10 ay
Heeeh, aynen öyle. Mevzu aşk sevgi değil, gösteriş meselesine dönüşüyor bir yerde. 😅
Soran10 ayNe yani yanına kısa boylu kadınlar alırlarsa çok aşık olduklarından mı 😁
- 10 ay
Evet eğer zengin bir erkeğin yanında kısa bir kadın görürsen bil ki çok seviyordur. 😌
Soran10 ayAma saçma değil mi uzun boylu kadınlar sevilemez mi ben uzun boylu kadınla evli olupta mutsuz olana çok az denk geldim 😁
- 10 ay
Babannem devede de boy var ama eşşeğin arkasından gidiyor derdi, maharet boyda değil zaten karakterde, güzellik bile değil bakın güzel ama karaktersiz bir kadına kocası 3 ay katlanır hadi 1 yıl katlanır olmadı hevesini alana kadar katlanır. Kişilik karakter her şeydir, 1.50 olsun düzgün olsun. 😌
Soran10 ayİyi de bunu diyen sensin kısa sevilir uzun boylu ile hava atılır 😁 bende uzun boylu ile evlenip çok mutlu olan çiftler gördüm diyorum adamın hem gözü doyuyor hemde karakteri iyi tabi ama kendine güvenmeyenler sanırım biraz b*k atıyor 😁 her şeyden önce karakter tabi ama ben ön yargıdan bahsettim
- 10 ay
Yanlış anlaşılmasın 1.40 veya 1.90 fark etmez, önemli olan karakterdir dedim. Uzun boylu kadınlar birde güzelseler statü sembolü gibi aynı zamanda demeye getirdim.
Soran10 ayAnladım tabi insan olsun da bizim en kötü huyumuz hor görmek maalesef
- 10 ay
Uzun musunuz kısa mısınız bilmiyorum ama hor görmedim bana değildi sanırım bu. 😕
Soran10 ayYok yaa genel dedim 😁
- 10 ay
Hee tamam o zaman 😅
10 ayGeniş değilde büyük olduğu bilinir, çünki bünyesine orantılı olmalı
06 Yorumla
Soran10 ayİşte alakası yok 😁
- 10 ay
Kadının boyu 2.00 metre diye geniş olmak zorunda
Soran10 ay2 metre kadın dan bahsetmiyorum ki
- 10 ay
Ne biliyim sınır koymamışsın ki
Soran10 ayHani standart bak olaya 2 metre kadın kaç tane var alla sen
- 10 ay
Haklısın 😃
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayBoyu uzun olan erkeklerin şeyi de büyük olur diyen kişilerle aynılar
04 Yorumla
Soran10 ayAynen öyle halbu ki alâkası yok
- 10 ay
Valla alakası yok. Kadınların ağzıyla alakalı olabilir diyorlar. Ağzı büyük olanın
Soran10 ayErkeklerin ayaklarının büyük olması gibi mi 😁
- 10 ay
Ayıptır söylemesi ayaklarım 45 numara 😂😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Hangi canım ona inanan
40 Yorumla
10 ayKısa erkeğinde küçük ince olabileceği algısı ile aynı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayBu doğru çok doğru. Uzun olan tüm kadınların vajinası genişti... Tebrüceyle sabit. Minyon olanlarınki sıkı ve dardı.
016 Yorumla
Soran10 ayKaç tane uzun boylu kadınla beraber oldun?
Cevap sahibi10 ay25 - 30 arası olmuştur
Soran10 ayNeeeeey 😁😁
Cevap sahibi10 ayKısa ve normal boyda birlikte olduğum kadın sayısıysa daha fazla 80-100 arası vardır. Uzun boylu kadın bizim ülkede pek rastlanır değil çünkü. uzun dediğim 170 üzeri sınıfta olanlar. Gece klübünde barmenlik yapıyorum.
Soran10 ayOhaaa bu kadar kadinla berâber olmak sıkıcı olmuyor mu
Cevap sahibi10 ayTiksinti geliyor artık
Soran10 ayYani bence de bir süre sonra heyecanı kalmaz ki dikkat et erkeklere ilgi duyma dalga geçmiyorum bir süre sonra insan oğlu farklı arayışa giriyor. Öyle demişlerdi
Cevap sahibi10 ayHenüz o safhaya gelmedim
Soran10 ayPeki bir şey sorucam gerçekten uzun boylu kadınlar zevk vermedi mi
Cevap sahibi10 ayuzun boylu kadında hoşuma giden tek şey boyunları oluyor. Uzun boyunlu olunca koklamak daha rahat oluyor.
Soran10 aySadece bu kadar mı 🥲
Cevap sahibi10 ayBuradan yazabileceğim tek şey o. Diğerlerini yazarsam ban yerim. Haz ve zevk adına var bazı şeyler
Soran10 ayTam tam anladım sen kısa boylu kadınları beğeniyosun 😁
Cevap sahibi10 ayUzun boyluların da çok avantajı var.
Soran10 ayNe gibi
Cevap sahibi10 ayOnlar gizli bilgiler :D
Gizli Üye(18-24)10 ayHiç duymadım bunu nasıl oluyormuş görüntüsü mi farklı oluyormus
09 Yorumla
Soran10 ayBende Anldm Sosyal medya'da erkekler yazıyor ya da dalga geçiyor
Cevap sahibi10 ayYani geniş ne kadar çok ilişkiye girdikleriyle ve kalın birisiyle yaptıklarıyla alakalı değil mi boy ne alakaymış
Soran10 ayHayır aslında senin dediğin gerçek değil yani kadının cinsellik yaşadıkça genişlemez bu külliyen yalan inan bana 😁
Cevap sahibi10 ayYani ilk bakire haliyle de aynı olmaz artık az da olsa illa biraz değişiklik genişleme olmuştur ya😅yoksa sadece doğumda olduğunu biliyorum o da tekrar geri daralıyor 1 aya falan sanırım😅
Soran10 ayHayır değil kadının yapısı ile alâkalı yani ua geniştir ya da değildir mesela hiç cinsellik yaşamamış bakire kadın daraltma şeklini düzeltme ameliyatı olabiliyor. Bu anlaşılıyor başlar da dar gelmesinin en büyük sebebi kadının kendini kasması ile alâkalı
Cevap sahibi10 ayGeniş nasıl olsun ama hiç ilişkiye girmemesi biri. Bakire kadın daraltma ameliyatı yaparsa zaten bozmuş olmuyorlar mi ameliyat için mecbur içine girip orada çalışmıyorlar mı ameliyat içini daraltma sonuçta oraya da girebilmeleri için bakire olanları bozmuş olmuyorlar mi. Bana biraz tuhaf geldi bu
Soran10 ayHayır dış yüzeyle alâkalı ya şimdi sana bunu nasıl anlatayım ama cinsellik yaşamayla genital bölge genişlemez.
Cevap sahibi10 ayGenişleyenler nasıl genişliyor o zaman. Hatta hiç p. orno da görmedin mi bu abartılan videolar da iki kisi giriyor vajinaya aynı anda sonra çıkardıklarında bildiğin açık tünel gibi içi gözüküyor resmen hani bundan genişlemeyecekse nasıl genişleyecek ki başka
Cevap sahibi10 ayGenişleyenler nasıl genişliyor o zaman. Hatta hiç p. orno da görmedin mi bu abartılan videolar da iki kisi giriyor vajinaya aynı anda sonra çıkardıklarında bildiğin açık tünel gibi içi gözüküyor resmen hani bundan genişlemeyecekse nasıl genişleyecek ki başka yani genetikle sadece bilmiyom kafama pek yatmadı yani mümkün gibi durmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
10 ayhahaha ya çok saçma , ozaman erkeklerde fark nasıl, yani beden ölçülerine göre mukayese olmaz , cinsel organlar kendi formunu korur , bedenle alakası yok
06 Yorumla
Soran10 ayDemii genetik faktörler ile alakası var
- 10 ay
evet genetik geçer ama genelde vajina içi genişlik standarttır , penis de aynı , önemli olan kişinin zevk vermesi bence
Soran10 ayÇok doğru ya bilgili okuyan erkek çok farklı oluyor ya
- 10 ay
bilgi ve tecrübe , yani daha nelere inanıyor insanlar, ayağı büyük olan , dudağı küçük olan 😂
Soran10 ayAğzı büyük olan yok parmağı büyük olan şart zurt 😁
- 10 ay
dha neler neler 🤭
Gizli Üye(30-35)10 ayMinyonlarinda daha dar ve kucuk oldugu algisi var ondan
04 Yorumla
Soran10 ayAma alakası yok işte
Cevap sahibi10 ayOyle bir algi var iste belki bakireler arasinda vardir ama tabii ki yok genel manada
Soran10 ayMaalesef öyle uzun boylu erkeklerin de penisi büyüktür algısı ile aynı 😁
Cevap sahibi10 ayEvet dogru soyluyorsun oyle bir sey yok. Ciddi iliski ariyorum senin icinde uygunsa tanismayi isterim
Gizli Üye(25-29)10 ayO nerden çıktı ya 😅🤣 184 boyunda voleybolcu sevgilim vardı normal vajinası vardı, böyle düşünceler komik yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayUzun boylu erkeklerin penis boyunun buyuk oldugu dusuncesiyle ayni durum sanirim
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayHiç öyle bişey duymadım
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Bunu düşünen kim, ilk defa duyuyorum
12 Yorumla
Soran10 ayNasıl çok gördüm Sosyal medya da en iyi genital bölge minyondadır bilmem ne
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Heee afrikalı amokaçi kabilesi mi inanıyor?
03 Yorumla
Soran10 ayKendi cinslerin sanırım uzun kadınlardan aşırı nefret ediyor ya da acaba küçük şeylerin yanında bazı şeyler büyük kalır ondan alakalı mi acaba 😁
Soran10 ayEe tâbi ki herkesin kriteri vsrdır tabi ki olmalı da birini gömerek değil ama uzun kısa fark etmez erkekte de kadın da da sırf öz güvenin yok diye insanların elinde olmayan bi'şey için gömemezsin
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayo zaman uzun boylu erkeklerdinde !!!
02 Yorumla
Soran10 ayDemii madem uzun boylu kadınların öyle erkeğin de öyle olması lazım
- 10 ay
kahkaha atarım ben buna 195 cm boyum eeee yok daha neler
10 aysacma oyle bırsey yok
03 Yorumla
Soran10 ayÖyle bir algı var ama
- 10 ay
senın boyun kac
- 10 ay
genişlik ve darlık spor yapan insanlar arasında farklılık gosterır
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunun yapı ile alakası var
07 Yorumla
Soran10 ayBirazda genetik galiba
Soran10 ay173
Soran10 ayNe gibi tahmin
Soran10 ayİyi tamam
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
10 ayNe alaca öyle bi inanış gerçekten çok garip
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Genelde öyle oldugu için
10 Yorumla
10 ayBen öyle düşünmüyorum kim düşünüyormuş?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beden büyük faian diye
00 Yorumla
10 ayOyle sacmalik mi olur ya 😂
00 YorumlaAslında yanlış onlarında oldukça dar sıkı
04 Yorumla
Soran10 ayHiç beraber oldun mu
Soran10 ayGerçekten mı bazıları onaylamışta
Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Yapısal olarak öyle gelebilir senin boyun kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayevet olmayanı örnekte
00 Yorumla Bilmiyor sallıyor işte ortadoğu erkek şempanzesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayEşimin boyu 173 ama kukusu fındık gibi
07 Yorumla
Soran10 ayAy bende 173 😁
Cevap sahibi10 ayAa cidden mi
Soran10 ayEvet
Cevap sahibi10 aySenin ki nasıl merak ettim
Soran10 ayBenim de aynı eşim aynısını diyor
Cevap sahibi10 ayUzun boylu kadın candır bana göre
Cevap sahibi10 ayİyi yiyebiliyor mu bari :D
Gizli Üye(30-35)10 ayBende öyle düşünüyorum
013 Yorumla
Soran10 ayYaşadın mı
Cevap sahibi10 ayEvet farklıydı
Soran10 ayOna bakarsan kısa boylu olup genital bölgeyi daraltan çok kadın da var
Cevap sahibi10 ayElbet vardır ama bence fark var cüsse-boy ile bağlantılı
Soran10 ayİşte alakası yok genetik diye bi'şey var
Cevap sahibi10 ayNe kasar dar olursa olsun yaptıkça ztn genişleyecek yıllara sayir
Soran10 ayİlişkş yaşadıkça genişleme olmaz kadınlar da hormon bozukluğu kilo alıp verme normal doğum genetik gibi faktörler etkiler
Cevap sahibi10 ayKiloda cüsse ztn
Soran10 ayKilo etkiler mi onu bilmiyorum
Cevap sahibi10 ayBence etkiliyor. Hissettim farkı
Soran10 ayaslında boy değil de zayıf ile kilolu arasında mı fark var acaba
Cevap sahibi10 ayOlabilir senin kilo kaç. Ama her halükarda kilo demek cüsse demek ztn
Soran10 ay56 kiloyum. İyi de o zaman her kilolu erkeğin de penisi büyüktür
- Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı.
10 ayHayır yok öyle şey
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
10 aySadece saçmalik
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
10 aysaçma dğeilmi :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 ayİlgisi yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayUzun erkeklerin şeyi de büyük olur belki ondandır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayilk defa duyuyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
10 ayBana pek inandırıcı gelmiyor
00 Yorumla uzun boylu kadınlarla daha zevkli olabilir
01 Yorumla
Soran10 ayZevk ayrı ama bilinç çok önemli
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boyun kaç ki senin bence öyle olmazz
01 Yorumla
Soran10 ay173
Sen uzun boylumusun
03 Yorumla
Soran10 ayEvet
Soran10 ayHiç yormuyor dan kastın ne
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. sende boyy nsll
02 Yorumla
Soran10 ay173
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
10 ayYok öyle bişey
10 Yorumla
10 ayKüçük mü peki?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayNe alaka.
00 Yorumla
10 ayAlakası bile yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayHiç alakası yok
00 Yorumla Ne alaka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Saçma sapan seyler
00 YorumlaNe alaka?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayİlginç ama doğruluk payı var diyorlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Öyle bir şey olmaz
00 YorumlaÖyle çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aysacmaaaaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayDarmisin
00 Yorumla
10 ayAhahah o neymiş ln
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi