Filmlerde dizilerde görüyoruz da. Gerçek hayatta öyle olacağını düşünmüyorum ya. Ağız kokusu hiç mi rahatsız etmiyor insanı yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sabah sevişmesi sanıldığı kadar romantik olmayabilir çünkü herkesin sabah enerji seviyesi ve ruh hali farklıdır bazı insanlar sabahları dinlenmiş ve enerjik hissederken bazıları yorgun ve uykulu olabilir bu yüzden sabah sevişmesi herkes için aynı keyfi ve romantizmi sağlamayabilir özellikle aceleyle kalkılan ve iş telaşı başlayan sabahlarda bu an hızlı ve mekanik geçebilir ayrıca sabah kalkınca bedenin ve zihnin tam anlamıyla uyanmamış olması performansı ve arzuyu olumsuz etkileyebilir bu da sevişmenin beklendiği kadar tatmin edici olmamasına yol açabilir bazı çiftler için sabah sevişmesi özel ve heyecanlı bir başlangıç iken diğerleri için zorunlu veya yorucu bir görev gibi hissedilebilir bu yüzden önemli olan çiftlerin birbirini anlaması ve birlikte en uygun zamanı bulmasıdır iletişim ve karşılıklı anlayış bu konuda en belirleyici faktörlerdir herkesin tercihleri farklıdır ve romantizmi hissetmek için mutlaka sabah olmak zorunda değildir önemli olan birlikte geçirilen zamanın kalitesi ve duygusal bağdır.
01 Yorumla
Soran10 ayBunlardan ziyade ağız kokusu takılmıştı benim aklıma
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 aySabah 4 5 saatlerinde zihin duru ve akılda kalan şeyler tertemiz olduğu için sevişmek ve orgazm olmak çok önemli. Sabah hemen uykudan uyanır uyanmaz seks yapılmaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Bi diş fırçalayacak zamanda bulalım yani… Sabahın zevki başka…
31 Yorumla
Soran10 ayHmm öncesinde gerekli bakım yapılacaksa ben de okeyim zaten 🙃
Gizli Üye(30-35)10 ayÖyle zaten. Sabah saatlerinde kimse romantik olmuyor, doğru düzgün sevişebilen sayısı düşüktür.
36 Yorumla
Soran10 ayAslında sabah uyandığımda libidom yüksek oluyor ama tabi işin romantizmi gerçekte var mıdır bilmiyorum
Cevap sahibi10 ayGerçekte sabah saatleri herkes doğaldır. Ağız bakımı benim açımdan romantizmden daha önemli. 🤣
Soran10 ayAyy içim rahatladı 😅😅 evli misin peki
Cevap sahibi10 ayHayır bekarım, evlilik düşünmüyorum
Soran10 ayOlabilir. Yani merak ettiğim herhangi bi aktif cinsel hayatın oldu ve deneyimledin mi bu sorduğum şeyi
Cevap sahibi10 ayYani deneyimledim. Siz kaç yaşındasınız
10 ayValla ağzım kokmuyor. O yüzden sabah sevismesini partnerimle hep yapiyorduk zaten ise yetişme telaşı su bu derken o çok uzun bi seks olmuyor
04 Yorumla
Soran10 ayAğzının kokup kokmadığını sen değil partnerine sormak lazım bence
- 10 ay
Sormuştum zaten o demişti ağzın hiç kokmuyor senin diye. Sonra sabah seksine başladık zaten.
Soran10 ay😂😂 niyeyse bi gülesim geldi
- 10 ay
Niye.
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sabah kimse öyle sevismez öpmek etmez koklamaz boşalmak odaklidir boşalır biter
022 Yorumla
Soran10 ayHmmm o zaman romantizmden çok bahsedemeyiz. Sabah daha libido odaklı galiba
Soran10 ayO zaman bahsettiğim ağız kokusu olayı vs çok da görünmüyor göze yani 😀
Soran10 ayBen o konuda emin olamıyorum ya rahatsız olurmuşum gibi. Tabi aynı şekilde rahatsız etmemek için de dikkat etmek isterim
Soran10 ayYok evli değilim. Umarım evlenince değişir fikrim dediğin gibi
Soran10 aySende öyle mi oldu 😀
Soran10 ayYa umarım öyle olur. İnan öyle olmasını ben de çok isterim :)
Soran10 ayUmarım ya. Ama iğrenmek insanın elinde olmuyor ki işte
Soran10 ayAnnem hiç alışamadı babama. Sigara içiyor ama onun dışında mesela bakımlı aslında.
Annem gibi olmaktan korkuyorum ben 😶
Soran10 ayOfff sıkıntılı şeyler😀 cesaret edemiyorum 🤦🏻♀️
Soran10 ayÖyle tabi bu kadar insan yapıyorsa demek ki çok da imkansız değil
Soran10 ayDoğru diyorsun. Teşekkür ederim 🌸
Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Leş kokar, o seks sevilme öpüşme yalama olmadan gir çık olmalı o da artık ne kadar zevk verirse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHangisinin ağzı kokuyorsa önden kalkıp dişini fırcalayıp bidaha yatağa girmesi gerekiyor 😜 gözünü açtığın gibi birbirine girişmek olmaz
02 Yorumla
Soran10 ayBence de bence de 😀 dizilerde kandırıyorlar bizi hep 😅
Cevap sahibi10 ay😆 dizilerin özentiliğine kalsak durumumuz çok vahim hele ki libidosu yüksek olan insanlar kendim dahil böyle dizilere kanmamalıyız 😆 erken boşanırlar bizden gerçi ağız kokum yok ama 😆
10 ayBir de sabah hiç enerji olmuyor zorla uyanıyorsun insan sabah huysuz olabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayAğız spreyi sıkıp öyle sevisilir bahane uydurma bebeğim kzkdkx
02 Yorumla
Soran10 ayYa ne yapmak gerekirse yaparız sorun yok ama. Uyanır uyanmaz olması gerçekte çok da mümkün değil yani haklıyım o zaman demi
Cevap sahibi10 ayEvet. Ama tadı bir başka olur. Çıkacaksın kadının üzerine yapistiracaksin Allah ne verdiyse
Gizli Üye(25-29)10 aySevişme olmadan seks olsun öyleyse çünkü sabah ereksiyonu anlatılmaz bir şey😬
08 Yorumla
Soran10 aySevişme olmadan da nasıl olur bilemedim ya
Cevap sahibi10 ay😄😄 bi o günleri görelim de düşünürüz ya. Hala bakirim 😄
Soran10 ayPartnerin önce dişlerimizi fırçalayalım dese ne dersin 😀
Cevap sahibi10 ayKucağımda banyoya gideriz falan ahaha😂😂
Soran10 ayHahah olabilir bak 😅
Cevap sahibi10 ayAl sana çözüm işte mis gibi😄
Soran10 ayBence de ya bu çok mantıklı 😅
Cevap sahibi10 ayGizliden çıkıyorum öyleyse 😜😂😂
10 ayRomantik mi bilemem de zevkli olduğu kesin bence en iyi seks sabah yapılan
00 Yorumla
10 ayInan hiç rahatsız etmiyor
03 Yorumla
Soran10 ayCiddi misin ya
- 10 ay
Evet bebişim
Soran10 ayAma nasıl olur ki. Bence mümkün değil
Ağzı kokan insanla olmaz zaten
08 Yorumla
Soran10 ayAğzı kokmayan insan mı var yeni uyandığında?
Soran10 ayBenim kadar ağız bakımına dikkat eden sayısı azdır. Ona rağmen sabah ilk uyandığımda rahatsızlık hissedip diş fırçalamak istiyorum. Yani bakımdan ziyade ağzın doğasında olan bir şey bence. Uykuda kapalı sonuçta hep
Soran10 ay😅😅şimdi anlaşıldı
Soran10 ayHangi sorun 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
10 aybakımlı olununca keyfli bakımsızlıkta zor ve itici
019 Yorumla
Soran10 ayAma uyumadan önce her bakım yapılsa da uyanır uyanmaz yine bi diş fırçalamak gerekiyor bence
- 10 ay
eee bizahmet o yapılsın :)
Soran10 ayAma işte neden bu gerçekler hiç konuşulmuyor 😅 ben de diyorum bende mi bi anormallik var
- 10 ay
ahahahah yok herkes bodoslama dalınıyo sanılıyo yad aöyle yapıyolar bilmiyorum :) benlik dğeil :)
Soran10 ayYani sanırım benlik de değil. Ama işte yapanlar da belki vardır dediğin gibi :)
- 10 ay
:))) sabahki duruma göre dğeişir konuşturma şimdi beni :)))))))))))
Soran10 ayDoğru diyorsun. O an göz görmez burun koku almaz oluyordur belki 😅😅
- 10 ay
neyse bişi dicektim kalsın bende ama güzel tespit :))))))))))))
Soran10 ayYaa söyle söyle 🙃🙃🙃
- 10 ay
:))))))
- 10 ay
yorumlara bak sen yorumlara :)
Soran10 ayNe var yorumlarda 😅
- 10 ay
işte bak bakalım işe yarar bişey var mı soranra bana özetle :)
Soran10 ayE sen bilmiyor musun ki zaten 😀
- 10 ay
ben hiç anlamam bu işlerden :)))))
Soran10 ayKesin 😁
- 10 ay
beni hiç tanımamışsın :)))
Soran10 ayE tanıyorum demedim zaten ya 😀
- 10 ay
zeki kadınlara bayılıyorum :)
10 ayİki taraf da istiyorsa bence sorun olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kaç senedir ewliisnz
00 Yorumla
10 ayBelki onlar listerine kullanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayNeden olmasin duygu varsa kokuyu almazsn
08 Yorumla
Soran10 ayBen o kadar toz pembe bakamıyorum ya 😀
Cevap sahibi10 ayBirde duzenli bakim varsa o kadar sey degil ama demek istedigini anliyorum
Soran10 ayYa sonuçta öyle bi gerçeklik var yani. Kimi zaman tolere edilir kimi zaman dikkat edilir falan bir şekilde hallolur tabi orası ayrı
Cevap sahibi10 ayEvet tabi konu uzerine fikir alisverisine ne dersiniz saygi icinde pek herkrsle konusulmuyor
Soran10 ayYok teşekkür ederim ben yorumlarda sohbet ediyorum sadece
Cevap sahibi10 ayKotu niyetim yok ciddiym
Soran10 ayKötü niyetlisin demedim zaten :) ama konuşmak sıkıcı geliyor mesajlarda
Cevap sahibi10 aySıkıcı olmuycak sans olursa
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tek çekilmeyen ağız kokusu
04 Yorumla
Soran10 ayNe yapmak gerekir ki
Soran10 aySabah sabah
diş fırçala öncesinde
08 Yorumla
Soran10 ayOnda sorun yok zaten. Ama uyanır uyanmaz sevişilmiyordur dizilirde olduğu gibi bence
Soran10 ayEvet:) ve gerçekleri merak ediyorum
Soran10 ay22 :) oh tamam rahatladım şimdi 😀 yani bir tek ben mi problem ediyorum demiştim
Soran10 ayYok daha evliliğe uzun zaman var ya benimki öyle meraktan :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 aySevmem ben
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. aynen
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aySenin için olabilir değişir bı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026