Cinsel Yaşam Seks yapmak ayıp bir şey midir? (Sayfa 2) r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 718 Seks yapmak ayıp bir şey midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 25 kişi beğendi
Suziiii000 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 10 ay Hayir ayip degil evlenmeden ayip 3 2 Yorumla Mert909090 10 ay Bu insanlar nasıl evlenecek? Dügün için en az 1 bucuk milyon para ister. Bu parayı biriktiren kadar erkek hadım olur. Yorumla Suziiii000 10 ay @Mert909090 ne diyim nikah kıyin ozaman Yorumla
naughtyboy16 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Ayıp değil ama helalin ile yapıyorsann 0 0 Yorumla
Justadaletistemek_09 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 102% 10 ay Karinla/kocanla yapiyorsan ayip degil bsnsn 0 3 Yorumla Sayğılıbey 10 ay sanal seks ayıpmı? Yorumla Justadaletistemek_09 10 ay @Sayğılıbey bi git be başımdan ben de normal insan zannediyorum seni Yorumla Sayğılıbey 10 ay salan ilişki bilirsən nədi? mən normal biriyəm Yorumla
Legend0642 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 10 ay O olamasa bizlerinde olmayacağı gerçeği 😀 0 0 Yorumla
Donjuanlardan1donsuz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Ayıp ulu orta yapmayın. Döverim 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. )) Evett ayıp bişey yapmamak gerekir 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayıp olsaydı dünyada 8 milyar insan ilurmuydu 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Ayıp görenleri anlamak güç tabi 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ayıp değil neden ayıp olsun 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seks yapmak sanattır ya ne ayıbı 0 0 Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 10 ay Olsa yapılmazdı ama herkesin ortasında değil :) 0 1 Yorumla Aurora343534 10 ay Değil tabii ki. Ayıp, yatakta olur derler. ;) Yorumla
ümitlerbittiartik Takip Et Xper 5 Yaş: 36 10 ay Olmayan kadınla seks yapmak bizde adi Elizabeth 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ayip olmaz ya... 1 0 Yorumla
Kardelennnnnnnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 45 10 ay ayipsa... herkes niye yapiyor...🤣 5 1 Yorumla Nanelimon09 9 ay Evet oda bir yaklaşım :D Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Günah ayıp kaka pislik 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. ayıp olsa yapar mıydık 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Hayır as tıp değil karşılıklı etkileşim 0 0 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Hayır değildir 1 0 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Evliysen tabiiki.. 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok ayıp kaka kaka 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Neden ayıp olsun 0 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Evet ama hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 10 ay Değil 0 1 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ha toplumdaki bazı cahil, ahmak kesim hala bir ayıp, suç veya kötü bişeymiş gibi algı yaratmaya calısıyo falan orası ayrı, hala bazı insanlar idrak edemiyo normal bisey oldugunu fakat gayette normal, doğal bi eylem Yorumla
ahmet1202 Takip Et Yoda Yaş: 21 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Hayir ayip degil evlenmeden ayip
Bu insanlar nasıl evlenecek? Dügün için en az 1 bucuk milyon para ister. Bu parayı biriktiren kadar erkek hadım olur.
@Mert909090 ne diyim nikah kıyin ozaman
ayıp olmasa dışarda yapardınız
Ayıp değil ama helalin ile yapıyorsann
Karinla/kocanla yapiyorsan ayip degil bsnsn
sanal seks ayıpmı?
@Sayğılıbey bi git be başımdan ben de normal insan zannediyorum seni
salan ilişki bilirsən nədi? mən normal biriyəm
O olamasa bizlerinde olmayacağı gerçeği 😀
Ayıp ulu orta yapmayın. Döverim
Zina büyük günahtır
Evlilik dışında yapmayacağım bir şey
)) Evett ayıp bişey yapmamak gerekir
Ayıp olsaydı dünyada 8 milyar insan ilurmuydu
Ayıp görenleri anlamak güç tabi
Ayıp değil neden ayıp olsun
Seks yapmak sanattır ya ne ayıbı
Olsa yapılmazdı ama herkesin ortasında değil :)
Değil tabii ki.
Ayıp, yatakta olur derler. ;)
O ne öyle çok ayıp
Aaa çok ayıp yapma kanka 🤣🤣
Değil tabi
Olmayan kadınla seks yapmak bizde adi Elizabeth
Ayip olmaz ya...
Çok ayıp
ayipsa... herkes niye yapiyor...🤣
Evet oda bir yaklaşım :D
Günah ayıp kaka pislik
Abla acil bakman lazım
Tövbeli günahlar ve ayıplıklar içerir..
ayıp olsa yapar mıydık
Hayır ihtiyaç
Hayır as tıp değil karşılıklı etkileşim
Hayır değildir
İhtiyaç tır
Evliysen tabiiki..
Çok ayıp kaka kaka
Bence değil
Ayıp olsaydı biz dünyaya gelirmiydik
Hayır üreyelim diye yaratıldık
Sokak ortasında mi
Tamamen ihtiyaç neden ayıp olsun
Neden ayıp olsun
Tutkudurr 😊
Evet ama hayır
Hayır
Hayır değildir.
Değil
Ha toplumdaki bazı cahil, ahmak kesim hala bir ayıp, suç veya kötü bişeymiş gibi algı yaratmaya calısıyo falan orası ayrı, hala bazı insanlar idrak edemiyo normal bisey oldugunu fakat gayette normal, doğal bi eylem
Ayıp değil ama sevmiyorum ben
Hayır tabiki
Doğal bir şey
Değildir