tanimadigin birine nasil yukselebilirsin ki? bakarak bile akliniza 20den fazla sey geldigine eminim, hayatsiz misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayhiç okadar karmaşık değil, erkek cinsel olarak arzular elde eder sahiplenir , doğasında bu var , kadında gğvenir emin olur sevişir, 2 denge olmasa dğnya bu hale gelenezdi bile , kemdiniz gibi düşünmeyi bıraktığınızda kazanırsınız, erkek her baktığı kadına duygu beslemez besleyemez , yoksa prenses erkek olur çıkar , sonrada bu adam niye böyle der durursunuz... yani işin aslı aklımızda 20 şey geçmez bize çok fazla , biz drek bakarız bize pas veriyormu tamam, ya da bakarız güzelmi kalça🤔 güzel kadınmı !! tamam , yani 2 işlem sadece
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayErkek bakar etkilenir bu fıtrat ama herkes düşündüğünü yapmaz aklına gelmesiyle harekete geçmesi aynı şey değil kontrolsüz olan hayvandır karakterli adam bakar geçer seçtiğine sadık kalır mesele dürtü değil iradedir diyeyim sana
02 Yorumla- 10 ay
Haklısın öyle tipler var bilmediği kadına hayal kuran sadece dış görünüşle yükselen ama benim demek istediğim o adamlıktan sayılmaz çünkü adamlık sadece hissetmek değil neye nasıl tepki verdiğini bilmektir gerçek erkek baksa da sınırını bilir gözünü değil duruşunu kullanır rastgele birine yükselmek geçici hevestir adam olan kalıcılığa değer verir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayHer kadına yükselinmiyor hanımefendi herşeyin bir çekim gücü vardır her kadın benim değil sadece sevdiği kadına yükselmesi gerek insanın ona bakarsan her erkeğe yükselen kadınlar da var
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayErkeklerin genel nefsi bu şekilde maalesef vücut hatları bizi kışkırtıyor şahsen 50 yaşında olsun vücut hatları iyi olsun fena yükseliyorum yhani ima da bulunsa ben de gevşerim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
44Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erkeklerin her kadına yükselebilmesi genellikle güven eksikliği beklentiler ya da iletişim sorunlarından kaynaklanır bazıları kendini kanıtlamak için böyle davranabilir ama bu herkes için geçerli değildir önemli olan saygı ve karşılıklı anlayıştır çünkü sağlıklı ilişkilerde herkes birbirine değer verir ve saygı gösterir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 10 aysapık oldukları için
00 Yorumla
10 ayErkeklerin her kadına yükselebilmesi, çoğunlukla özgüven ve karizmanın birleşiminden doğuyor. Beden dili, bakışları, dokunuşlarıyla kadının içinde o kıvılcımı yakabiliyorlar. Ama asıl fark, samimiyet ve arzunun gerçekliği… içten gelen istek, hissettirmeyi bildikleri tutku. O an kendinden emin, cesur ve tamamen oradaysa, kadın da o ateşi hissediyor, direnmesi zorlaşıyor. Tabii bazen sadece fiziksel çekim ve anlık heyecan devreye girer; o da kısa sürer. Ama gerçek tutku ve saygı varsa, o yükselebilme hali hem yoğun hem unutulmaz olur.
10 YorumlaOtomatik düşünce seks onlarda. Eğer bizim kadar kısıtlansalardı bunu kontrol edebileceklerinin farkında olacaklardı. Ancak ortaokulda gizli gizli prno izleyerek ergenliğini geçiren insanlar bunun farkına varamazlar. Nadirdir.
20 Yorumla
10 ayKadınlar (sen genelleme yaptığın için böyle yazdım) neden her erkeğin kendilerine yükseldiğini sanıyor?
22 Yorumla- 10 ay
Bende cevabım da sana yükseliyorlar demedim. Ayrıca ben kendi adıma konuşayım bir kadın etek giydi diye yükselmiyorum ve çoğunluğun da böyle yaptığına inanıyorum. He evet dediğin gibi yapanlar da vardır elbet ama aynı şekilde bazı kadınlar arasında da bunu yaşayan yapanlar var o yüzden benim takıldığım nokta genelleme yapmadan soru sormak daha mantıklı olacağına inanıyorum kanks. Cevaba gelicek olursak seks ve mastürbasyon bu hayatta genel bir ihtiyaç sadece bazı şeyler buna sebep olabiliyor ama bu sebep etek giyen bir kadın ise orada bir sapkınlık olabilir kanks bunu yapanlar için yaptığın bir sitem ise bu sorun sonuna kadar arkandayım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ayKonu binlerce yıldır DNA ve genetik kodlama üzerinden açıklanıyor
Tıpkı avcı hayvanın avlamaya programlı olması gibi insan ırkı ndaki erkek te üremeye programlı
Bunu genel olarak baskılıyor olmamız büyük başarı bence00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayModla alakali o bir de her erkek bir olmuyor. Işik gormeden yukselmeyen ekip de var.
05 Yorumla- 10 ay
Erkekler her kadina diye sormussun. Her erkek demene gerek kalmamis. Bazi erkekler dememissin sonucta.
- 10 ay
Gitmedi ki. Oku tekrar
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
10 ayBu ülkede kaldırım taşına tecavüz edildi desem sorunun cevabı olur mu
02 Yorumla- 10 ay
Diğer taraftan fizyolojik ve psikolojik kısmı var ki oraya girersek çıkamayız o yüzden her şey beklenebilir
10 ayBoşuna “ Kalkmışın dini imânı olmaz.” dememişler.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
10 aySorudaki Erkekler kısmını Abazanlar olarak değiştir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki vücut hatları çekiciydi karsida olumlu bir etkileşim olur
00 Yorumla
10 ayerkek görsel etkileniyor kadınlar duygusal pek bizim ülkede önemi yok ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben yükselmiyorum ki secici olmak gerekiyor biraz değil mi ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok ya her kadına yukselmeyiz yanlizca güzel kadinlara yukseliriz ama bu geçicidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 984 cevap paylaştı.
10 ayZayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli kadına sadece. Diğerleri ilgim değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. TEMİZLİK ÖN PLANDA OLMALI.
temizliğinden bile sağlığından bile emin olmadan yükselmek saçmalık00 Yorumlaburada ki eli çükünde mavilileri ciddiye alma nazife
00 YorumlaSadece erkekler değil kadınlar da yükseliyor bu sitede
07 Yorumla- 10 ay
Onlar kadın mı sence yoksa fake kız profilli erkek gay mi
- 10 ay
Onlar kız değil
- 10 ay
Kanka erkekler artık yapay zekada baya ilerledi sesini değiştirir neler görüyorum neler :d bende erkek hesap açıp yapay zekayla yakışıklı erkek oluşturdum kimse yazmadı kızlardan erkek çünkü sana yazanlar :d
- 10 ay
Ok
10 ayDeğil. Ya düşün liseden beri açlık çekmiş bir erkek var. Seni görünce aklıma gelemez mi? İhtiyaç karşılayamamasi en buyuk problem. Aklıma neler gelmez ki? Kiz gidiyor bakarim deliler gibi susuzum. Sonra aklıma neler istemez ki? bm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayHer kadına yükselmiyolar aslında isteklerini o kadına yansıtıyorlar ve o kadına yükselmiş gibi oluyor nasıl açıklasam ki şimdi İSTİSNALAR HARİÇ
00 Yorumla
10 ayOnların tek derdi burnundan büyük uckurlari abaza hayatlarında tek dertleri ve başarıları bir kadını yatağa atabilmek olduğu için sadece herhangi bir kadın olması yetiyor onlara
00 Yorumla
10 ayBende öyle şeyler olmuyor benim olmayan beni ilgilendirmez tam tersi herkesin baktığı kadınlara bakmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayErkeklerin cinsellik hatta duygusal tüm kriteri şunlardan ibaret; güzel mi ve sadık mı?
Erkekler kadınlar gibi 500 çeşitli kategorizasyona göre seçim yapmaz. Kimyasal çekilme varsa sever.00 YorumlaErkeklerin nefsi kadınlara göre daha kolay yükselir.
00 Yorumlaaklımızın almadığı diğer bi konu sjdjf
219 Yorumla- 10 ay
@vardendi bak tesfirlerini iletiyorum iyi oku bir şeyi bir yere bağlama
Tefsir-i Taberî:
Yetim kızlarla evlenirken, onların malı için değil, adaletli bir evlilik kurmak için evlenilmelidir. Eğer bu sağlanamayacaksa başka kadınlarla evlenin.
Elmalılı Hamdi Yazır:
Bu ayet, hem evlilikte hem de yetim malında adaletsizliğin önünü kesmeye yöneliktir. Eğer birden fazla kadınla evlenmek adaletsizliğe yol açacaksa bu bir zulümdür, Allah da buna razı değildir.
İbn Kesir:
Kadınlar arasında adaleti sağlayamayacağını bilen kişi, bir kadınla evlenmelidir. Aksi halde bu zulüm olur ve sorumluluğu büyüktür.
- 10 ay
@vardendi okumuyorsun son kez atıyorum — Kuran-ı Kerim, Nisa Suresi, 4:3
"Eğer yetim kızlara (evlendiğinizde) adaletsizlik yapmaktan korkarsanız, size helal olan kadınlardan iki, üç, dört olmak üzere nikâhlayın. Eğer aralarında adaleti sağlayamayacağınızdan korkarsanız, o zaman yalnız bir taneyle yetinin..." bu ayet değil mi zaten sana ayetle geliyorum. - 9 ay
güzel ise yükseliriz
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayHer kadına değil tabiki ilgimizi çeken kadınlara
08 Yorumla- 10 ay
Eh tabi yani kadınlar da beğendiği bir tipte erkek gördüğünse ilgisini çeker
- 10 ay
Benim de kastım o değil zaten her kadın da beğendiği fizikte biri karşısına çıktığında etkilenir
- 10 ay
Tamam da senin bu dediğini yapan kızlardan bahsediyorum bende MK saçma sapan yükselne.
Bunu yapan kızlar da var - 10 ay
Kızlar erkeklerin vücuduna bakıp etkilenmez çünkü erkek vücudu estetik değil mahrem değil çekici yanı yok zaten bu yüzden erkek çok uğraşır
- 10 ay
Biraz sanki üfürdün. Kaslı vücudu görünce ıslanan birçok kadın var
10 ayAnlıyamazsınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
10 ayHer kadına yükselinmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayNiye 20 dedin. Neden 10 degilde 20 🤔🤔🤔
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Erkek beyni biraz farklı 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Hayır bence alakası yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayHerkese olmuyor abartma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. O kadar abaza olmadım daha
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 aysanki içiniz çok temiz görüyoruz burada işte
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayBilmiyorum ki bende
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Her kadına değil beğendiği kadına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayLibidonun bununla alakası nedır
12 Yorumla
Cevap sahibi10 ayınsan formunda gormeyeceksın onları, ınsan uc unsurdan olusur onlar olusamamıslar sjsjsj
Gizli Üye(18-24)10 ayArzulamanın neresi saçma?
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayErkekleri beğenmiyorsan git kadınları sev.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Surekli ac olsn arkadasini dusun bizimki de ayni
00 YorumlaHer kadına neden yükselelim aw jhjjjj
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Yok öyle bir şey.
00 Yorumla
10 aytabiki hayır beni etkilemesi lazım
00 Yorumla
10 ayAbaza olduğu için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayBizde olay biraz farklı çalışıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayher kadına yükselmem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayHer kadına olmuyor
00 Yorumla Libido yüksek ise olur
00 Yorumla
10 ayHer kadına yukselmem
00 YorumlaSeçici olmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayHer kadina degil ya
00 Yorumla
10 ayBen yükselmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne alaka
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında