Cinsel Yaşam Kadının çok istekli olması erkeğin hoşuna gider mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Bir evlensem eşimle sabah öğle akşam yapıcam Güncellemeler10 ay gece Güncellemeler10 ay ... Kadının çok istekli olması erkeğin hoşuna gider mi? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. ne diyosun gitmezmi , erkeğin aradığı şey zaten 😋 kadınlar ilgi ile beslenir , erkekler ise seks ile , bir bütün aslında 0 0 Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Tabiki gider bide biraz cilveliysen arayıpta bulamadıgımdansınBurcun nedır 0 2 Yorumla Soran 10 ay Yengeçç Yorumla mayctime 10 ay Bende akrebım anlasırmıyız acaba Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% 10 ay Ben de çok istekliyim kadının böyle olması çok güzel olur 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yakışır 😉 ama biraz ara ver ki testisler sperm üretsin 😄 0 3 Yorumla by_kowboy 10 ay Bana bi hayalini anlatır mısın? Neler neler yaparsın mesala Yorumla Soran 10 ay Burdan anlatılmazzz Yorumla by_kowboy 10 ay Diğer yerden anlat. Merak ettim Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Bu baya harika bir durum kadın nekadar istekli ve cilveli olur ise erkrk daha çok hoşuna gidiyor 0 1 Yorumla doguuAA 10 ay Geksene bir şey sorcam burdan soramadim Yorumla
Opinion_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Hahahah kim istemez ki şunu ya çok güzel hele ki erkekler bayılır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Bana mı herkese mi? Ruhunda.. puluk varsa benden uzak dursun 0 4 Yorumla Soran 10 ay Herkese değil Yorumla Cevap sahibi 10 ay öyle kızlar tanıdım ama zor yani bana yollu geliyorlar sadık olanını görmedim Yorumla Soran 10 ay Ben onlardan değilim sadığım😌💅 Yorumla Cevap sahibi 10 ay Anladım ne mutlu Yorumla
Dyb_Mavs21 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Gider tabiki de ama göstermezler ki? 0 6 Yorumla Soran 10 ay Göstermezler mi Yorumla Dyb_Mavs21 10 ay Öyle sanıyorum sen gösterir misin istekli olduğunu Yorumla Soran 10 ay Arzuladığım erkeğe gösteririm Yorumla Dyb_Mavs21 10 ay var mı peki. , ? Yorumla Soran 10 ay Var evet Yorumla Dyb_Mavs21 10 ay E o zmn onunla rahat değil misin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Dalgasız denizde herkes kaptan.Hep böyle diyorsunuz da sonra şikayet ediyorsunuz 0 2 Yorumla Soran 10 ay Zevk veriyoo neden şikayet edeyim Yorumla Cevap sahibi 10 ay Bir bakalım kim daha istekli kim daha dayanıklı ne dersin? Burcum yengeç demişsin benim burcum boğa yükselenim akrep 😈 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Günaydın. Evet çok hoşuma gider. Bu bahsettiğimiz kişi genç ve tecrübesiz ise onunla özel ilgilenmek isterim 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet hoşumuza gidiyor tabiki de 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. İsterim, hoşuma da gider 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. aşırı hoşuna gider erkeğin 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Benim hoşuma gider 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tabiki gider amasyada 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet erkeğin hoşuna gider 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınlar hep istekli zaten 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Her şeyin aşırısı zararlı 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bakir erkek bul seni sabah akşam düzsün 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok hoşuna gider hemde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Çok aşırı isteklisin gözün herşeye kayar mı 0 2 Yorumla Soran 10 ay Nasıl her şeye kayar mı? Cevap sahibi 10 ay Yani bildiğimiz gözüne çarpsa ya da kaza olarak bir şeyler görsen kayar bu istekle
ѕєz10 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 10 ay gider tabi 0 2 Yorumla Soran 10 ay Fizik... 😍💯 Yorumla ѕєz10 10 ay 🥰 Yorumla
PaperCat Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Gider tabiiki. 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
ne diyosun gitmezmi , erkeğin aradığı şey zaten 😋 kadınlar ilgi ile beslenir , erkekler ise seks ile , bir bütün aslında
Tabiki gider bide biraz cilveliysen arayıpta bulamadıgımdansın
Burcun nedır
Yengeçç
Bende akrebım anlasırmıyız acaba
Ben de çok istekliyim kadının böyle olması çok güzel olur
Yakışır 😉 ama biraz ara ver ki testisler sperm üretsin 😄
Bana bi hayalini anlatır mısın? Neler neler yaparsın mesala
Burdan anlatılmazzz
Diğer yerden anlat. Merak ettim
Bu baya harika bir durum kadın nekadar istekli ve cilveli olur ise erkrk daha çok hoşuna gidiyor
Geksene bir şey sorcam burdan soramadim
Hahahah kim istemez ki şunu ya çok güzel hele ki erkekler bayılır
Bana mı herkese mi? Ruhunda.. puluk varsa benden uzak dursun
Herkese değil
öyle kızlar tanıdım ama zor yani bana yollu geliyorlar sadık olanını görmedim
Ben onlardan değilim sadığım😌💅
Anladım ne mutlu
Gider tabiki de ama göstermezler ki?
Göstermezler mi
Öyle sanıyorum sen gösterir misin istekli olduğunu
Arzuladığım erkeğe gösteririm
var mı peki. , ?
Var evet
E o zmn onunla rahat değil misin
Dalgasız denizde herkes kaptan.
Hep böyle diyorsunuz da sonra şikayet ediyorsunuz
Zevk veriyoo neden şikayet edeyim
Bir bakalım kim daha istekli kim daha dayanıklı ne dersin?
Burcum yengeç demişsin benim burcum boğa yükselenim akrep 😈
Günaydın. Evet çok hoşuma gider. Bu bahsettiğimiz kişi genç ve tecrübesiz ise onunla özel ilgilenmek isterim
Evet hoşumuza gidiyor tabiki de
İsterim, hoşuma da gider
aşırı hoşuna gider erkeğin
Benim hoşuma gider
Tabiki gider amasyada
Evet erkeğin hoşuna gider
Kadınlar hep istekli zaten
Her şeyin aşırısı zararlı
Bakir erkek bul seni sabah akşam düzsün
İstekli kadın candır can
Çok hoşuna gider hemde
Yap kız kim tutar seni
Kimin hosuna gitmez ki 😂
Tabi ki, hep beni tatmin etsin isterim
Çok aşırı isteklisin gözün herşeye kayar mı
Nasıl her şeye kayar mı?
Yani bildiğimiz gözüne çarpsa ya da kaza olarak bir şeyler görsen kayar bu istekle
Evliyim, eşim senin gibi olsa keşke
Herkesin gider
gider tabi
Fizik... 😍💯
🥰
Ne güzel şöyle biri olmadı benim hoşuma giderdi
Gider tabiiki.