Konuştuğum çoçuk var oyundan tanıştık daha buluşmadık. Ama çoçuk bana bütün geçmişini anlatmıştı ilk konuştuğumuzda. Ben sana göre fazla kötüyüm, geçmişim çok kirli, seni hak edemem , seni üzemem demişti. Ve ben ne olursa olsun onun değişebilceğine inandım ve onada bunu sürekli dedim. Neyse biz bunla sonra konuşmayı kesmiştik. Oyunda tekrardan karşılaştık ve arkadaşı da oradaydı. Bana dedi ki" sen bu çocuğu değiştirdin , bu çoçuk böyle değildi. Ben ilk defa bunu böyle görüyorum ve sürekli senden bahsetti seni gercekten istiyo bence tekrardan konuşun dedi. şu an konuşuyoruz ama bana umut bağlama dedi. Aynı zamanda aramızda sexting te geçti. Sizce gercekten onu tamamen değiştirebilir miyim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Swni kullanmak istiyorum ama sen izin vermezsin benim istrklerim olur baştan söyliym.
Erkek dilinde ki tabiri bu
Ama kendisi de dedi bana. Sen gittiğinden beri iyi değilim dedi. Naptın bana bilmiyorum ben böyle olmazdım dedi. Hatta ağladı çok tuhafıma gitti
Ne anlamda iyi değilmiş bişiler yaşadınız mı
Daha önce bana böyle inanan olmadı beni böyle iyi hissettiren olmadı dedi , ve hem seni bırakmak istemiyorum hemde üzmekten okadar korkuyorum ki, çünkü sonu belli hep böyle oldu kötü bitti dedi geçmişimde birçok şey dedi buda öyle olucak dedi, bundan dolayı istemiyorum ama yapamıyorum dedi ağladı
Gay mi amdndnd niye ağlıyo mevzu ağlamaya nasıl geldi
Anlattım ya
Arkadaşı sana yalan söylüyor. Söyledikleri aslında ona ait değil. Sadece duymak istediklerini söylüyor sana.
Ama kendisi de dedi bana. Sen gittiğinden beri iyi değilim dedi. Naptın bana bilmiyorum ben böyle olmazdım dedi. Hatta ağladı çok tuhafıma gitti
Manipüleeee. Düşmeyin şu tuzağa yaa.
Neye inanıcaz ya her şey manüpüle diyorsunuz
Birincisi hiçbir arkadaş kendi arkadaşı hakkında birşeyi bir kıza anlatmaz.
İkincisi geçmişinde çok birlikteliği olan sexting yapmaz.
Üçüncüsü, yapıyorsan bile o an sadece kendini tatmin etmek için yapıyor. İşi bitince dönüp yüzüne bile bakmaz.
Anlıyorum seni çok saf ve çok masum düşünüyorsun ama gerçekler sandığın kadar masum değil.
Daha çok detay verebilirim
Neden siz erkekler birbirinize anlatmıyor musunuz
Anlatıyoruz ama gidipte kıza yetiştirmiyoruz
Çocuk kendini acındırmak için arkadaşı aracılığıyla yanlıyor sana
Arkadaşı oyunda sonradan sese dahil oldu , biz başbaşaydık
Zamanlamanın önemi var mı?
Seninle konuşurken alttan yazmıştır
Kuzum bu kadar saf olmaa. Üzgünüm ama kimse sana duymak istediğin cevabı vermiycek
Sadece gerçekleri söylüyoruz bak hemen hemen herkes aynı fikirde
O cevap ne peki
"Aslında seni gerçekten seviyor, sadece geçmişteki acıları yüzünden özgüven sorunu yaşıyor ve seni incitmemek uğruna uzak durmak istiyor. Ama çok sevdiği için bunu da beceremiyor bla bla bla"
Geçmişteki acılarına yüzünden değil , geçmişte hiç acı çekmemiş ciddi ilişkisi olmamış , sadece kızlarla yatıp geçmiş
Ya her ne haltsa kuzum 😂 Geçmişteki kızlarla da bu numara sayesinde yattı belkide. Aç gözünü aç
Ya normalde ben konuşmayı kesmiştim hatta o dedi bana direk engelle beni hayatından çıkar demişti. Ben çıkardım ama oyunda tekrar denk geldik ve o naber dddi bende düşman değiliz sonucta diye konustum baktım hiç iyi değildi baya hemde kötüydü sonra arkadaşı geldi. O seni üzmücek eminim , felan filan birsürü sey dedi
bir şey demiyorum. Git şans ver
Hatta kendisi dedi biz ne kadar birbirimizden uzaklaşşak da kader denk getiriyo biliyordum böyle olacağını dedi bide
Dediğim gibi şansını dene, ama üzülme riskini göze al. Bu zamana kadar hiç sevilmediğini düşünüyorum 🙁 Adına üzüldüm. Zamanla anlarsın demek istediklerimi.
Evet sevilmedim bundan eminim çok ilişkim oldu ama gercek bir sevgi görmedim sanırım. Benim için ağlayan bir erkek olmamıştı. Onun ağladığını görünce gerçekten içim tuhaf oldu
Her ağlayana kanma
Sence konuştukça zaman geçirdikçe bana bağlanmaz mı? Yani sanaldan zor tabiki ama bunu bide reele döksek felan cidden bana alışmaz mı hiç
Hayır, ben sana olacakları söyliyim ama istersen ölzeden yaz?
Değiştiremezsin,2 güzel lafa da inanmamak lazım geçmişi temiz olan birini hak etmiyor musun?
Bu hikayede sadece oyunun hangi oyun olduğunu merak ettim..
neyse olmaz o çocuktan
Neden peki
Onu bunu geç eğer bulusmazsaniz sanalda kalır ve bir süre sonra konuşmamaya başlarsınız bu bir gercek
Bence değişmez hatta o arkadaşı onun fake hesabı da olabilir 😀
Hangi oyunmuş o doğru demiş abisi umut bağlama SÜMÜKLERİN AKAR YOKSA
Seni kullanmak istiyor haberin yok
Pubgden tanıştıysan o ilişki sadece kullanmak içindir
Dalga geçiyor olmalısın ve saf bir şey olmalısın bana umut bağlama yani seni kullanır atarım istersem geri gelirim seni sevmiyor ki hayır Tabiki
Arkadaşı ayak yapmış çocuk sevişmeye devam edecek güzel miydi seksting
Hikaye
Sadece duymak istediklerini söylüyor? Ağladı derken ağladığına tanık oldun mu
Evet telefonda
İlginç
Neden
Şaşırdım belki doğrudur duyguları
Sence gerçekten beni sevebilir mi🥺 daha önce kimseyi sevmemiş
İnanmadım ben
Neden peki
Sevemez
Neden
Bana umut bağlama ben kötüyüm diyen adama güveniyorsan yol senindir
Ama deneyelim dedi