Gir çık hava doluyor, baskı olduğu zaman ses geliyor normal
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
ben de ilişki sırasında penisim büyük ve kalın olduğu için partnerim çıldırsın diye sert yaparken ucun kadar çıkarıp aniden kökleyince gözleri yuvalarından çıkıyor ama vajinasından da hava çıkıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yaşamadım ama girip çıkarken gevşeme olunca hava sıkışması falan oluyor olabilir.
Bu genelde doggy pozisyonunda oluyor.
normal ama yahu geri çekişlerde o ses gelir zira ileri harekette içeri hava doluyor nereye gidecek o hava?
bazılarında bazen olur normaldir dert etme genelde hızlı olunca olur
penisle vajina tam örtüşüyor ise o kenar kısımlarından hava basınçla çıkıyor. O an erkeğin bir yok yavrum çok harikasın diyip modunu düşürmemesi lazım
Kankam normal hava oluyor çünkü.. arkadaşta biraz sert pompa yapıyosa
Sert yaptığında gelme ihtimali yüksek bi de penisi büyükse içeri hava girişi oluyordur normal yani
Girip çıktıkça içine kısmen hava da pompalıyor. Hava sıkışması da olunca haliyle osuruk gibi ses çıkıyor :D Güzel sestir, takılma o kadar 😉
Oluyor öyle hava sıkışıyor normal bir şey. stres yapma biz köklerken öyle şeylere takılmayız
Gir çık hava doluyor, baskı olduğu zaman ses geliyor normal
ben de ilişki sırasında penisim büyük ve kalın olduğu için partnerim çıldırsın diye sert yaparken ucun kadar çıkarıp aniden kökleyince gözleri yuvalarından çıkıyor ama vajinasından da hava çıkıyor
Vajina içi boş çünkü her içine girdiğinde baskı yapıyor ve bir anda içindeki hava çıkıyor buda gaz çıkar gibi ses oluyor gayet normal durum yani
Tam çıkmadan gir çık yapsın ses o yüzden geliyor
Bilir kişi gibi olmuş he 😅
Aynen 🤣
Yani başımıza geldiği oluyor ama çözümünün bu olduğunu keşfedememistim hala deneyeceğim 😅
Ama tam çıkmadan gir çık yaparsa daha da hava sıkışır anlık çözüm olabilri mi bu yok en son daha fazla hava çıkar gibi 😅
Hava doluyor bazen normal gayet
hava yapıyodur. bisiklet popmpası mantığı
sert pompada olur o normal
bacaklarını çok açtığın pozisyonlarda mı?
Off ne guzel iste cok seviyorum o sesi
Gelir hava aılıyor
Gaz değil hava sesi o
Hava yapiyor
İn takımdan mu
Hava doluyor.
Kilolusun bu yüzden
Arkadaşına bir sor isterseniz
Islak mıydın kuru mu