47 yaşında bir erkek yüzde kaç ihtimalle cinsel problemler yaşıyordur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben buna 40 diyorum. Ondan önce de olabilir ama daha nadir olur da o yaştan sonra eskisi gibi olamazsın. Araştırmalar falan zaten öyle diyor. Ha bir de üzerine göbekliyse spor yapmıyorsa falan daha da sıkıntı derim. Zaten o yaştan sonra genelde 55 e kadar falan sürer en fazla
06 Yorumla
Soran10 ayBen 20 yaşındayım, öpüşüp devamını getirmedi, dokunmadı bile, sorun bende mi anlamadim. Kadınlık gururum incindi
Soran10 ayOkadar düşünceli bir insan değildi, 47 yaşındaydi kendisi doktor. Okadar yemek yedirdi gezdirdi ama sadece öpüp bıraktı, kullanmadı bile. Öyle olunca kadınlık gururum incindi, çirkin mi buldu diye düşündüm ama cirkinde olsam kim 20 lik kızla birlikte olmak istemez ki? Kafam çok karışık depresyona girmiş gibiyim
- 10 ay
Elbette öyle ama dur şş kendine yüklenme. Ya sen niye 47 yaşında adamlasın o saçma bir konu da bilmiyorum vicdan azabı çekmiş olabilir yine de veya başına bela alır diye düşünmüştür ya da cidden kalkmıyor olabilir bile. Kendini suçlama o yaştaki adamlar abaza oluyor ki belli senle olduğuna göre
Soran10 ay😭😭 doğru soyluyosun uzulmeme değmez
- 10 ay
Aynen öyle ya bir de yapma yani 47 ne gurban olduğum bak kendine yazık ediyorsun. 2 katran fazla yaş var çıtırsın sen yani ona göre. Ha banane elbette ama baba sevgisi eksikliği falan varsa oluyor. E ilişkiye girsen bıraksa iyi mi hissedevektin? Onu da düğün bir de 47 yaşında adam senle ne etsin başka üzgünüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
10 ayYaş çok etkili faktör değildir. Sigara, alkol, şeker , hastalıklar daha çok belirleyici olur. 70 yaşındaki adam bile bam bam bam
Bu saydıklarım arasında 45 gelmemiş meftalar var
00 Yorumla
10 ayBazılarında 35, bazılarında 55. Zaman zaman dalgalanmalar da yaşanır. Erkeğin psikolojik durumuna ve yaşantısına da bağlı.
04 Yorumla
Soran10 ayBen 20 yaşındayım, öpüşüp devamını getirmedi, dokunmadı bile, sorun bende mi anlamadim. Kadınlık gururum incindi
- 10 ay
Belki gaydir
Soran10 ayGay olsa niye opussun ki
- 10 ay
Ortama ayak uydurmak için?
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkeğine göre değişir. Dedem 80 yaşındaydı ama deli dana gibi dolanırdı. sanırım bu işte genlerin etkiside epey büyük
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 913 cevap paylaştı.
10 ayNereden buldun sen bunu nasıl tanıştınız merak ettim
010 Yorumla
Soran10 ayHocamdı
- 10 ay
Yani bi kızı öpünce durabilmek dahi zorken öpüp bırakması normal değil kesin ereksiyon problemi var hatta boşalmış bile olabilir o değil de sen nasıl bu yaştaki birine düştün hoşlantı falan mı
Soran10 ayErkekler öpüşmeyle bosalabiliyor mu 😮😮
- 10 ay
Bunu birinden duymuştum bazısı çok hassasmış mı ne soyunurken dokununca boşalmış o aklıma geldi sen ilerisi olmadı diyince. Tekrar denemeyi düşünüyor musun
Soran10 ayBaşka prof bulursam düşünüyorum 😂😂
- 10 ay
Nasıl yani bundan hoşlanıyorsun sanmıştım
Soran10 ayYok benim için objeydi ya, sadece davranışlarına anlam veremedim
- 10 ay
Milf mi seviyorsun yoksa proflara mı ilgin var
Soran10 ayProflar ilgim var
- 10 ay
Daha önceden bir şeyler yaşadın mı hiç proflarla
Gizli Üye(25-29)10 ayAndropoz ile başlıyor genelde. Yani 40-45 yaş sonrası.
213 Yorumla
Cevap sahibi10 ayCanım benim, senin grurun varsa zaten 40'lık adam ile işin olmaz.
Kendine bunu mu layık görüyorsun?
Soran10 aySapyoseksuelim yaşını kafaya takmadım
Cevap sahibi10 ayBaban yaşında adamla olup da sapyoseksüelim deme. Genç ve zeki birini bul.
Soran10 ayHaklısın ama insan 45+ birisi tarafından reddedilince de bı tuhaf oluyor
Soran10 ay@dr0034 hangi adam😃😃
Soran10 ay@dr0034 ha evet ya, sorsan programlarda benden iyisi yok diye konusuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ay50 55 den sonra , ama piskolojik etkenler önemli , yani göreceli işler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aySağlıklı ise çok fazla problem yaşamaz, kişinin kendine nasıl baktığıyla ilgili. Performansını sağlığı belirler
07 Yorumla
Soran10 ayBen 20 yaşındayım, öpüşüp devamını getirmedi, dokunmadı bile, sorun bende mi anlamadim
Cevap sahibi10 ayOrtam müsait olmayabilir belki veya kendisi bir şekilde çekinmişti olabilir aşırı kıllo bakımsız gözüküyor ise vs. Onun dışında hiç kucağına falan oturmadın mı elini atmadın mı anlaşılır sertliği
Soran10 ayKucağına oturdum ama göğüsüme bile dokunmadı, kendisi çirkin zaten ama ben güzeldim ya
Cevap sahibi10 ayBir sıkıntı var ama tam neden kaynaklı olduğunu çözemedim. Acaba kucağına çıktığında boşalmış olabilir mi ıslaklık var mıydı kıyafetinde baya senin ıslaklığın dışında
Soran10 ayBelki buluşmadan önce mastürbasyon yapmış olabilir
Cevap sahibi10 ayBoşaldıysa da bu şekilde tepki vermiş olabilir o an yani rezil olmamak için. Önceden boşalıp gelse yine de bu kadar pasif kalmazdı, yumulurdu memelerine vs sevişirdi
Soran10 ayErkekler sadece öpüşmeyle bosalabiliyor mu ki
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 aySağlık dırumuna bağlı. Şeker tansiyon yoksa fitse sorun yoktur
00 Yorumla Belli bir yaşı yok. Belli bir yaşa geldi diye sarteli indirmiyor. Yavaş yavaş acı çekerek sürünerek ölüyor
00 Yorumla
10 ay30 yaşındayım şu an fazla ereksiyon yaşıyorum diye rahatsız oluyorum hala ergenler gibiyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
10 ay47 yasindaki erkegin altindada esilmezsin daha genc bul
00 Yorumla 😝benim babam yaşamıyordu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
10 ayvurdurmadan bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBende hep var bu yuzden vurduruyorum uzun yillardir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
10 ayBen o yaltayım herhangi bi sorunum yok
00 Yorumla
10 ayYaşa bakmaz bu işler kendine bakmasına bagli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayCinsellik yaşla ilgili degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ay30 yaş ve sonrasında başlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 aykişiden kişiye değişir bu durum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
10 ay60 altmış
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayYüzde yetmiş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yasamayabilir yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ay%40 civarı
01 Yorumla
Soran10 ayBen 20 yaşındayım, öpüşüp devamını getirmedi, dokunmadı bile, sorun bende mi anlamadim
- Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı.
10 aySevgilin mi var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım